Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hh.. nie jestem obrym kompanem do rozmowi.. jutro raczej nie zagladne...
Napisze tyle ze... z mama pozarlam sie o szwagra ktoy namieszal z mechanikiem ktory mial cos tm nam zrobic... i wymyslal wszytsko zeby jechac naszym autem.... i miala focha ze pojechalam z tesciami.. dobrze ze nie wie ze u nich spie aly tdz prawie bo clakiem by bylo.
Z siora.... bo mi napisala pare przykrych rzeczy.. ze np jakjestem w potrzebie to treba mi pomagac, ze jak mi cos nie pasuje to mowie wszytskim o tym, ze mam wypierdalac do wuja- z ktorym oni nie gadaja, i ze na swoim weselu nie zrobilam sobie z nia zdjecia ze z nia nie gadalam tyle... 😮 ze czula sie odsunieta... 😮
No i o szwagra ze kurwa wjdzie na idiote ( bo wg mnie umowil sie pod siebie)
A to tylko dlatego ze KArol jest w pracy W SZCZECINIE i nie ma jak dac auta mechanikowi... 😮 😮 i nie rozumieja ze on 11 godzin dzis jechal jutro ok 10 ale huj.. na wsiasc w atuoi byc booni kaza 😠 😠

Wku mnie klutnie z nimi bo widze toco sie dzialo - z jakiego powodu sie ynioslam i ucieklam od nich i jacy sa na sile mili.... 😮

A z KArolem o nich i przez nich... o tego mechanika bo sie na mnie darl... a na koniec powiedzialam mu o babci i caliek bylo.... 😮 😞 😞

No.. a babcia.. eh 91at.... kochana.. widzialyscie na fotce... a teraz...lzy oko jedno otwiera, zapadnieta buzia... 😞 😞 😞
Ale do marcela jak sie smiala... tak go kocha... on jej ajka sam robil, sam bawil sie w kuku z nia... smial sie do niej gadal z nia sobie.... 😞
A ona nawet nie pamietala jak na imie.. i do neigo MIreczku... ☺️ ☺️ aleto nic.
PRzypomnialo i sie jak mo brat bawil sie z dziadkiemjak byl malutki jak go dziadek zaczepial itd a potem... 😞
A moj pradziadzius.... 😞 😞 😞 ehhh
Wiem ze ona tego roku nie przezyje calego 😞

ale co radosc sie Bogu nie udala....

ehh ide.... yrzucilam siebie ....

😘

AAAAAAAAAAAAAAAA NOWE FOTY!!

• Mamusia
Anulka u ciebie jak u mnie...GRUNT to rodzinka. Chociaż ja z moją babcią kontaktu nie mam wcale. W sumie z resztą rodziny też nie. Bo to jedna wielka patologia. Wole trzymać się z dala. I smutno mi jak np widzę jak zżyta jest rodzina Krystiana. Jak jego brat miał 40ste urodziny to jego wuj, kuzyni, ciotki, normalnie cały dom spod Poznania zadzwonił do niego i krzyknął mu tylko wujek SŁUCHAJ! I nagle wszyscy ile ich tam było śpiewali mu sto lat 😞 A o moich urodzinach to na palcach jednej ręki mogę policzyć kto pamiętał 😞
Dobra co to za żalenie z rana 🤪 sram to....Mam ślicznego dej deja , swój dom , swój świat i swoje zabawki i najlepsze wirtualne przyjaciółki na świecie. A reszta? Niech się ciągną sznury 😁
Ja jestem Aguś....Już klikam 😉

Loli co jest??

Ela, ech nie ma co się żalić, bo tego nie zmienimy. a powiem Ci że tak jesteśmy przyzwyczajone do np. tylko 'wsyzstkiego najlepszego' od rodziny, ze jak by mi zaswpiewali sto lat to bym się czuła skrępowana...

jak by co to czat.

• Mamusia
e jakos taka dupa dzis day , bo tak wczoraj sie znow pozarlam z moim .
A w nocy o 3 Ola dala tako koncert ze moj odrazu wkurwiony bo do roboty przecierz on wstaje , a co to kurwa moja wina ze Ola ryczy ? japierdole....
On mnie moze o takie zeczy nie obwinia ale, daje ci tak dziwnie do zrozumienia jak by to byla twoja wina... masakra...

• Mamusia
No tylko non stop te jego chumorzysta ehhh ;/ dzialaja mi na nwerwach.

Ola nie wiem co jej bylo , zjadla i po jakis 35 min poszla spac, myslalam ze cos dluzej pospi ale juz od 7 nie spi.

Strasznie sie zucala wczesniej w lozeczku , poplakiwala , jeczala prez sen, sprawdzalam jej goraczke ale nie miala.
ALe zauwazylam ze ma tak juz od 2 dni ze tak sie dzieje... a od 2 dni chodzi o 20 spac a nie o 21

• Mamusia
ehm no nie wiem Agus zobaczymy !

dzis moj wczesniej konczy to dlugo z wami nie posiedze.

Bo sie wczoraj odezwal ze brzuch jest wazniejszy od niego... niby ze non stop siedze.
A ja mu tlumacze kurwa.. czy ty idzisz zebym ja wieczorem wogule siedziala na brzuchu ? no nie ,
No to sie pytam o co masz pretensje, a on cos tam aa i tak to jest wazniejszxy odemnie bo caly czas na nim siedziesz,
mowie do niego tak ? weszles tylko do pokoju ile siedzialam 2 min i wyszla yhy taa ... i te jego upartosci.
Wiecie co zaczepial mnie wczoraj do sexu niby, zaczelam sie wyglupiac cos tam pokrecilam mu dupka, a on do mnie aaaa spierdalaja jak masz sie tak ze mna zabawiac czy leciec w huja cos takiego powiedzial wkurwil sie i poszedl spac 😮 mnie to normalnie wjebalo w szok.
I mowie do niego wez daj spokoj i kurwa nie zachowuj sie jak 5 latek a on do mnie no wlansie ty sie zachowujesz jak 3 latka kurwa.
A ja mowie do niego ze przecierz sobie tylko zartowalam a on sie nie zna na zartach zadnych .
masakra...

• Mamusia
Może faktycznie ją ta zmiana wybiła z rytmu....Poczekajcie trochę. A z Twoim bym sobie poważnie pogadała, że tak być nie może. Ale skoro mówisz, że z nim nie da się rozmawiać to ja nie wiem...Bo u nas to normalne, że się pokłócimy, a po chwili siadamy i na chłodno omawiamy temat. Jak już każde wyciągnie wnioski i ochłonie.

Ja tak na chwilke wpadlam Pawelek tylko przeziebiony i mamy uwazac na niego jak nadrobie wszystko to wlacze sie w rozmowe 😉bo ja nie w temacie a wrzaszczka mam obudzonego 😘uciekam