Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No Eluska kojo super, ja mam takie bez bajerow 😞 czcekam az jakies lozeczko dorwe, bo juz mam dosc schylania sie, ciezko podnosic malego, bo mam jeden poziom. A chce mu juz takie lozeczko kupic co potem lozko normalne mozna zrobic, bo jak bedziemy tu kilka lat to bez sensu zeby zaraz wymieniac.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja wlasnie wrocilam ze spacerku a maly dalej w wozeczku spiocha przy otwartym oknie.
A wasze tez tak maja ze sa jak wilkolaki? Ino troszku sloneczka na buzi to sie chowa jakby go pradem porazilo. Co prawda nie robi az takiej minki jak Ew na zdjeciu porazona hehe ale sie chowa strasznie. Moze jaki wampirek z nigo?

Ide sobie pyzy ugotowac bom glodna jak diabli 😞

ej właśnie, najlepiej od razu takie. widziałam kiedyś takie w programie 'dekoratornia' na tv4, dawno temu. białe - śliczne 🙂
dobra, zbieram się bo nigdy nie wyjde.

kartofli nie mom na łobiod 😁

hehe wampirek 😁 Edward Cullen? 😁 😁 😁 ach... < napalony > 😁

eee 😁 nie, moja to tylko oczy mruży strasznie 🙂

dobra ide!! ale już!!!!!

• Mamusia
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 MAMY ZEBA WRESZCIE NA WIERZCHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

SZALEJE SZCZESLIWA JAK NIE WIEM A ON SIE NA MNIE GAPI JAK NA WARIATKE 😜

no remis, nawet moja mama do mnie dzwoni i mi to mówi 😁 że ona musi coś wymyśleć. co, do cioci kloci z ameryki napisze? której nie mamy 😁

na spacerku był suuuuper 😁 mała w wózku jak zwykle poważna...pare razy tylko się do mnie uśmiechnęła. kaczka dziwaczka normalnie 🙂 teraz śpi na balkonie a ja musze coś na obiad wykombinować 🙂

nie, tym razem nie 🙂

kurde ale mi Ewka daje popalić po tym spacerze...ryczała tak że nie potrafiłam jej nakarmić bo mi się krztusiła 😞 potem z tego krztuszenia się było jeszcze gorzej...echhh 😞((

no nie wiem...jak się uspokoiła, to zjadła z dobrym humorem, przyniosłam maskotkę ( z tych zagrzybiałych 😜 ) i raz dostawała maskotka a raz Ewa...echhhhhh ☺️
potem znowu krzyk, i ciśnięcie kupska! które śmierdziało strasznie!! więc to pewnie to, bo teraz leży w bujaku i jest NORMALNA! mruczy sobie...
dzieciaki są dziwne, ale mam dość 😞 chce zeby juz byla 19ta...i kurna możę dzisiaj pójdę wcześniej spać? 😞

hehehe mnie takie coś nie bierze 🙂 i dobrze...bo nie wiem jak bym wyglądała 🙂

a o czym Ci dej dej opowiada z rana? 😁 co mu się sniło? 😁

• Mamusia
Kuba zjadl wlasnie sloiczek ziemniakow z marchewka i zagryzl sloiczkiem musu owocowego a to zagryzl 15-stoma flipasami. Ciekawa jestem jego kupy. I jeszcze chcial cos amac ale polozylam go spac bo na szczescie klejacy juz byl, bo nie wiem jak by sie to jego karmienie skonczylo, pewnie na kielbasie jakiejs. Jezu ile on je. I dziwne ze nie tyje. Ciekawe ile teraz wazy.

Ela hehe chcica na mus? Ja to czaje hehe

Agaa to moze o kupe chodzilo? Moj tez nie mogl raz zrobic i zanim sie zorientowalam ze to o kupe chodzi to ryczal ciagle i marudzil. Jak sie skapnelam i pomoglam mu to caly zadowolony 🙂

• Mamusia
On wstaje tatę do roboty wygnać 🙂 A mnie ruszają...Zaraz wyobrażam sobie tą konsystencję i smak w ustach 😜 Coś czuję, że Krystek chce jechać do sklepu i na kolację będzie mus...Tylko to trzy godziny musi zastygać. A to jutro zrobię. Kurcze ostatki, dzień kobiet....Ech kiedyś już bym piszczała, że idę. A teraz....Pffff nie chce mi się 😜 Wolała bym włączyć jakiś fajny film i zjeść mus z Krystkiem.