Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://blog.oregonlive.com/thebeerhere/2007/08/large_corona.jpg&imgrefurl=http://www.skateboard-city.com/messageboard/showthread.php%3Ft%3D252051%26page%3D2&usg=__kxdwfHEFE2o6NfTdh8nXS6DabIE=&h=629&w=453&sz=80&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=pA4rCOUiR2QsQM:&tbnh=147&tbnw=106&ei=HWNxTdeZHpG7hAfTsaXFCA&prev=/images%3Fq%3Dcorona%2Bbear%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D589%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=760&vpy=83&dur=152&hovh=265&hovw=190&tx=125&ty=145&oei=HWNxTdeZHpG7hAfTsaXFCA&page=1&ndsp=19&ved=1t:429,r:4,s:0

chyba mi zacznie bardziej zależeć na tym pierwszy miejscu 🙂
wiecie jacy są niektórzy moi 'znajomi'?
oni myślą że:
głosować można tylko raz. w ogóle raz. raz na miesiąc 😮
głosowanie polega na kliknięciu w zdjęcie.... 😮 😮

bez komentarza.

Iwwwa ja już wzięłam tab...jedno piwo i taki ból głowy? 😮

MÓWIłam że nienawidzę weekendu?
Mich jakimś cudem zwalil całą winę na mnie za wczoraj i to on jest obrażony. Jak on to zrobił że ja czuje się winna że siedziałam na kompie zamiast z nim? 😞
Tak jest zawsze.

umierammmmmmmmm ale warto 🙂 znajomi zabrali mnie w miasto bylo super dawno sie tak nie ubawilam i tylu kubow nie zwiedzialm ale takiego kaca to nie pamietam kiedy mialam 😁

gosik oddany 🙂
a co do przewagi nadrobimy to ja juz mojemu wyslalam linka zeby glosowal z kompa w pracy znajoma poprosze zeby tez glosowala 🙂

Agaa napisał(a):
MÓWIłam że nienawidzę weekendu?
Mich jakimś cudem zwalil całą winę na mnie za wczoraj i to on jest obrażony. Jak on to zrobił że ja czuje się winna że siedziałam na kompie zamiast z nim? 😞
Tak jest zawsze.

oj agus te chlopy ..... 😠 przeciez z tego co doczytalam to chyba mecz ogladal to o co on ma pretensje ze nie kibicowalas razem z nim?

Ale jestem złą 😠 😠 😠
byliśmy dziś na zastrzyku w tej poradni co dzila 24 h na dobe i taka baba okropna mu dawałaa zastrzyk i tak go ukłuła że wrzeszczał jak nigdy do tąd 😮 😮
juz jej miałam ochote do dupy 10 takich zastrzyków wbić ;/
jeszcze była taka wredna ze dziecku sie nic nie dzieje po zatsrzyku kazde tak wyje 😠 🤢 😮

ASiuuu jak ja Ci zazdroszcze łoooo, ale super że fajnie sędziłaś czas!

to było dokładnie tak "przecież ci mówiłem że nie musze patrzeć na ten mecz" po czym przelecial po kanałach, gdzie serio nic nie było - jedynie na dobre i na złe, którego on nie lubi, wiec spowrotem stanał na tym meczu. więc się wyniosłam na kompa.
błahostka a ten dupek nie przyjdzie i nie powie "aga ok, nie gniewajmy się o głupoty' tylko poszedł pracować. i dobrze, bo nie mogę na niego patrzeć. 😞

wróciłam ze szkoły
eh ciężko było
bo noga boli no ale nic jutro 12 h 😮 😮 😲 😲
zagłosowane off kors 🤢
Aguuus Ewa sie coraz bardziej robi podobna do Ciebie 🙂