Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hejo !
Kurde ale puzno jestem.. ehhh tak jakos dziel zlecial, ze rano wstalismy i pojechalismy do Ikea ! sa takie wyprzedaze ze looo 75% znizka na poszczegolne zeczy ale sie oplaca. Kupilismy pare zeczy no i najwazniejsze kupilismy Oli komode ! WKONCU bo tamta sie tak rozwalila ze , wszystkoe ubrania mi wypadaly, przyklejona tasamimi masakra, a jak sie chce jedna otoworzyc to druga sie razem z nia otwiera bo wszystko sie zalamalo pod ubrankami Oli ktore tak duzo przecierz nie waza. Jestem strasznie szczesliwa wkodnu zrobie jej pozadny pozadke z ubrankami i zobacze co mam do sprzedania. Ale ehh... mam taki maly pokoj ze musze sprzedac Oli przebierak :/ sytasznie mi sie on podoba ale.. Ola i tak to zaniedlugo z niego wyrosnie brakuje okolo hmm 25-30 cm a wiec trudno.

Z B.. hmmm jakos inaczej wczoraj nocka nawet nawet, dzis bez zadnej klutni nie wiem.. az dziwne bo dzis weekend ! Moze sie cos poprawi nie chce zapeszac.

Ola ok 😉 mam pare fotek 😁 wzoce puzniej !
Teraz ide ja nakarmic i uspic 😁

to i tak nic nie daje Loli, niebo i ziemia poruszona...a tu aż taka przewaga, nie kumam skąd 😞
ale trudno, teraz ważne żeby niżej nie spaść 🙂

u nas też ok, Ewcia dzisiaj słodka, byliśmy na bardzo długim spacerku naet tata z nami poszedł i dużo gadaliśmy, także fajnie jest 🙂 ale zdania nie zmienie - niecierpie weekendów i tak 🙂
to co, wieczorem czatujemy? 😜

• Mamusia
HEj.. a u nas ok... Ale umieraaaaammmmm 🤨
Ale co tam 😜 babskie bylo w domu z kumpela i K 😜 heh
Na spokojnie 😜

A popoludnie.. u mamy... dzwnie ... z siora i szwagrem nie gadalam... K tez sie nie oddzywal jak widzial jej mine... eh ☺️

Dzis idziemy do znajomych co tez maja dzidziula .. z 3 wrzesnia 🙂 Ale on jest mniejszy niz Marcel... jak dam radde to zrobie fotki 😜
🙂
A u nas wiosnaaaaaaaaaaaa 😁

Oddany glosik 🙂

Hey 🙂
u nas nocka super, ale ja sie znów przeziębiłam ;/
cieknie mi katar i kicham jak opętana 😮
zaniedlugo z Kacprem na zastrzyk a póżniej do moich rodziców jade na chwile 🙂
Miłej niedzieli :*

• Mamusia
My idziemy do Pepco po smoczek. I muszę sobie szampon kupić inny bo ten Syoss do dupy 🤢 Zrobiłam porządki w komodzie synka...Nie mam ani jednej czapki na wiosnę. Kurtkę mam. Ale z 5 czapek wywaliłam i w ogóle całą reklamówkę ubranek. A takich jeszze trochę za dużych mam jedną tylko szufladę 🤪 Więc niebawem będziemy ubranka kupować od zera. W Pepco są body po 4,99 i nie tylko. I dla tych ,które nie mają Pepco. Popatrzcie sobie na stronce i jak coś to mogę wam iść i kupić i wysłać. Bo np pajace są po 9,90 a bluzy, spodnie, swetry, kamizelki , kurtki po 19,90. Więc jak coś to mówcie 😉

buuterfly napisał(a):
My idziemy do Pepco po smoczek. I muszę sobie szampon kupić inny bo ten Syoss do dupy 🤢 Zrobiłam porządki w komodzie synka...Nie mam ani jednej czapki na wiosnę. Kurtkę mam. Ale z 5 czapek wywaliłam i w ogóle całą reklamówkę ubranek. A takich jeszze trochę za dużych mam jedną tylko szufladę 🤪 Więc niebawem będziemy ubranka kupować od zera. W Pepco są body po 4,99 i nie tylko. I dla tych ,które nie mają Pepco. Popatrzcie sobie na stronce i jak coś to mogę wam iść i kupić i wysłać. Bo np pajace są po 9,90 a bluzy, spodnie, swetry, kamizelki , kurtki po 19,90. Więc jak coś to mówcie 😉

Kurde super a możesz podać strone ?? ;>
bo nie słyszałam o tym sklepie ? 🙂

• Mamusia
Hejka u nas noc tez ok 😉

Tez sobie lukne na ta stronke co Ela pokazala 😉
ELu wiem wiem , tunika mniami, ale moj pewnie mi nie pozwoli chodzic w czyms takim ehm ;/

a co to tych zeczy dla CIEBIE tzw. torebka i dla BOBASA kurteczka , wiecie ze wyjdzie wam tyle samo co z w PL za to, bo przesylka tez bedzie kosztowala ;/ hmm nie wiem czy to sie oplaca ale moze dzis skocze do Primarku

• Mamusia
Elu a czy ty widzialas ?

monic87
(Użytkownik)
monic87
793 postów

Odp.:wrzesien 2010
2011-03-05 10:30:48, 23 godzin, 35 minut temu
Oklaski: 138 jestem w ciąży - dodaj oklask ciążowa - zabierz oklask
buuterfly - czy jest mozliwosc abys przeslal mi wiecej zdjec tej tuniki z orsaya?