Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Domi ja Ci nie powiem, bo po co masz sobie psuć nastrój?
zajmij się swoimi problemami, się będziesz forum glupim przejmować.

proponuje spróbować o tym zapomnieć i pisać tak jak by nic się nie stało. damy radę? 🙂

więc tak...u nas pada śnieg 😮 😮 popieprzona pogoda!

była moja mama i się z Ew trochę pobawiła, więc mogłam sobie dychnąć. raz mi ciepło a raz zimno...ech dupa! obym tylko Ewy nie zaraziła.

Eluśka no wygląda na to że to ząbki?! a ten żel masz??

Perełka albo któraś która ma linka, czy mogłabyś mi przesłać jeszcze raz ten link z Pawełkiem??

Iwwwa wyboc że się nie przywitałam z Tobą kobieto 😁 fajnie że już jesteś!
😘

• Mamusia
Polozylam sie z Kubusiem na wyrku i czytalam mu bajeczki, ktore mu kupilam i razem z nim przysnelam.
Kurde zjadlam banana i znow mnie zoladek po nim rozbolal i sie mecze. Uwielbiam banany i zawsze sobie obiecuje ze nie zjem ale nie wytrzymalam i teraz cierpie.
Snieg? O kurde a jak bylam to bylo tak cieplutko. Wiedzialam kiedy wybyc.
Tez wlasnie probuje znalezc tego linka z Pawelkiem bo nie zajrzalam wczesniej. Jak znajde to wkleje.

• Mamusia
Perelka napisał(a):
Tak jak wam obiecałam moja kruszynke nie wyglada na chorego hihi http://www.youtube.com/watch?v=axu_dpBe_yA to było wieczorem 😉http://www.youtube.com/watch?v=830SJ0dOmPw a to przez dzien ide przebrac malego

znalazlam 🙂

aha co Wam jeszcze miałam pisać 🙂

kupiłam wczoraj dla Ew topek 😁 😁 przepiękny 😁 troche wpada do niego całą dupką, ale spooooko 🙂 dmuchałam w brzuszek ale nic...
a dzisiaj co? matka moja własna rodzona przyjechała i co? z topkiem 😜 różowym, majteczkowy róż 🙂 także sikamy do dwóch 😜

• Mamusia
Ale Pawelek fajniusi jest 🙂 Moj tez ciagle wola nie nie nie, a ostatnio ciagle tata tata 🙂

Aga no wlasnie w weekend ma sie moja siostra przeprowadzac jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem i jak zdazymy to my tez. I bede chciala jej troche pomoc bo ona 34 tc to tez duzo roboty ma i nie chce zeby sie przeciazala. Jak nie zdazymy teraz to w nastepny. Oby sie remonty tam nie opoznily.
No i kurde nie wiem jak bedzie z netem. My wczoraj wrocilismy do mojej siostry odrazu z lotniska bo u nas piec popsuty i zimnica, dzis ma byc gotowy juz podobno. A na swoim kompie mam resztke netu i nie oplaca mi sie kupowac za 15 funtow na nastepny miesiac. Ech zobaczymy.
A w poniedzialek znow na szczepienie na pneumo. Ale sie boje 😞

no i całe resztki szacunku jakie miałam do naszego...prezydenta prysnął 😜

jak można napisać BULU I NADZIEJI??????? wiecie że ja mam fioła na tym punkcie 😜