Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mi to samo Domi wiec nie wiem czy to tak do konca wina netu 😜 moze cos nowego Admin wprowadza albo duzo nas siedzi 😜

no yy wszyystko 🙂 owoce wsio procz cytrusow a tak to wsio tylko nie ostre i smazone 😉 wczoraj jadl kluski ziemniaczane z sosem a na kolacje salatke warzywna... aa dar sie jak mu sie nie dawalo masakra 🙂
Dosc ladnie juz sobie gryzie 🙂 smiesznie wyglada ale phhii tam 😜

A Kacper?? 🙂

listonosz.. ale kurcze nie wiem czy sie wyslalo bo cos zawiesilo sie...

Mój Kacper to już je dosłownie wszystko 😁
co my jemy on próbuje wiadomo nie wszystko mu smakuje 😉
ale zjada sporo i oczywiscie cały czas dostaje tez mleko głodomor straszny z niego 🙂
wiem dostałam 🙂 i do Ciebie juz listonosz wrócił :P

Normalnie tak jak dawałam mleko z kaszką 😉
wiesz co daje mu praktycznie co 4 - 5 godzin.
Bo wiesz on tak np z zupki zje troche, czy ziemniaczków z sosem
ale niczego nie zje an tyle by był syty
a Ty jak dajesz?

• Mamusia
Acha.. No ja daje mu mleko 2 razy z kaszka rano i wieczorem , no chyba ze budyn na normalnym mleku na noc 🙂
A w nocy tez mleko 🤔
I deserek rpzed obiadem jakoes ciacho czy chrupke cos tam zawwsze skubnie obiad no i deresek 🙂
tez tak wychodzi gdzies co 4 godziny 🙂
i w sumie dlugo juz o stalych porach 🙂

a co on jadl w szpitalu??

Mleko robili mi oni w kuchni ale musiałąm dać swoje, ja sobie na sali je zageszczałam kaszką,
Słoiczek dostawalismy od szpitala ale tam same jakies paskudne i przynosiłam mu swoje.

LISTONOSZ 😁

• Mamusia
No Karol go uspil 😜
hehe Kacper tez jak widzi Matiego to sie trzesie?:P
Bo jak my siedzimy we dwuch i przyjdzie Karol to mnie ma gdzies 😜

Ide spac bo noc niewiadomo jaka bedzie a przez ten czas to jakas jestem umeczona 🤢

Jeszcze glowa kilka dni mi tak peka ze masakra.. i oczy cos nawalaja okularki witaja chyba

kolorowych:*

• Mamusia
musze wybrac jakis fotelik dla oli do auta, jeszcze troche pojezdzi w tej kolysce ale juz nie dlugo... tylko nie wiem jaki. 9-18kg chyba.. ktoras juz ma taki wiekszy? pytalam kiedys ale nikt sie nie odezwal, jak macie jakies na oku dajcie znac, musze poszperac w necie cos o opiniach czy jak, ale z przedzialu kg to chyba jednak sie zdecyduje na ten 9-18.
wiece co dzis wymyslilam, ze do marca nastepnego roku chcialabym zajsc w ciaze 🙂 odlegle plany jescze, ale chcialabym bardzo zeby miedzy dzieciakami bylo do 3 lat a zeby rocznikowo 2 wypadalo. miedzy mna a moja mlodsza siora jest 3 i nigdy nie chodzilysmy do tej samej szkoly, w sensie ja konczylam gimnazjum to ona zaczynala, tak samo liceum i studia, a jednak jakby sie zazębiało to lepiej, na pewno dla tej mlodszej by bylo.. ale ciekawe czy sie tak uda, no i musze schudnac i prace znalesc 😎 😎 aambitne plany sobie porobilam 🙂 podgadamy za rok czy cokolwiek wyjdzie z nich

• Mamusia
Dobry 🙂
Dzis jest swieto nad swietami 🙂 jestem pierwsza WOW 😲 😉
Kuba pol nocy co chwile marudzil. Nadal meczy go katar i doszedl kaszel troszke. Od 5 rano sie meczymy. Nie moge znalezc kropelek do inhalacji. Wczoraj szukalam i szukalam i nie mam pojecia gdzie one sa. A nosa to juz sobie nawet nie daje dotknac bo jest ryk.
I kurde jestem taka zla bo przez ta cholerna przeprowadzke zapomnialam ze wczoraj bylo szczepienie na pneumo 😮 ale moze to i dobrze bo skoro jest przeziebiony...
Dzis koncze ukladanie mam nadzieje ze koncze i wiecej palcem nie tykam. Musze sie za prace porzadnie zabrac bo straszne zaleglosci 🤢

Acha no i oczywiscie zaglosowane 🙂 prowadzimy 🤪