Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
witam i pozdrawiam wszystkie wrzesniowki i ich szkrabki
Sorki ze tak wpadam bez zaproszenia 😜 ale mam pytanie odnosnie oslonki przy antybiotyku dla malucha. Dostalismy LacidoBaby i maly za cholere nie chce tego pic rozpuszczonego w wodzie szczerze jest ochydne i sie nie dziwie 😮tylko moze ktoras z was to podawala w jakis inny sposob do mleka czy cos bo juz nie wiem czy moge mu tak podac czy nie
z gory dzieki na odp 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Martuś witaj kup w aptece Lakcid sa to ampułki rozpuść z wodą lub mała ilością herbatki moje dzieci to uwielbiają 🙂Wpadaj kiedy chcesz jak co to pytaj!!!! 😘

• Mamusia
buuterfly no wlasnie sie zastanawiam czy moge bo niby tam jest napisane ze w wodzie ale tak to on tego w zyciu nie wypije sprobuje z herbatka albo soczkiem ostatecznie do mleka mu przemyce 🙂 a jak nie wypije to chyba strzykawka pojdzie w ruch i na chama bo co zrobie:/
Ok nie zawracam wam dupek :0 pozdrowionka dzieki za rady 🙂)))

tak na diecie ale nie dukana bo karmie i choruje na nerki a przy tej diecie siadaja nerki nie zapomnij duzo pic,ja mam diete montiniaca można stosować karmiąc i będąc w ciąży 🙂

• Mamusia
Elu kup sobie cos takiego 😉
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://wyspa-dzieci.pl/wp-content/plugins/yet-another-photoblog/cache/picture_65.apzn83a9leokg8w40csgcwgk8.6ylu316ao144c8c4woosog48w.th.jpeg&imgrefurl=http://wyspa-dzieci.pl/%3Fp%3D573&usg=__KCyenrbyaMOY3qUdl5ORfdo4veE=&h=554&w=414&sz=19&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=bnypH0k8VnfZKM:&tbnh=146&tbnw=107&ei=jdqSTbzcLcSt8AOUzeTpAw&prev=/images%3Fq%3D%25C5%259Bpiworek%2Bdo%2Bspania%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D589%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=124&vpy=48&dur=718&hovh=260&hovw=194&tx=114&ty=146&oei=jdqSTbzcLcSt8AOUzeTpAw&page=1&ndsp=21&ved=1t:429,r:0,s:0

marta wracajac do tego priobiotyku to ja polecam Dicoflor mozna go dodawac do kazdego rodzalu picia 🙂
ide dalej pracowac bo cos mam dzis dobry dzien na to 😁

• Mamusia
Laski nie potrzebujecie?
http://www.brzuszek.net/forum,sprzedam,17,383815.html,str=0
My niedługo jedziemy na wioskę szykować domek i obiadek na powrót mamy. W sobotę lub niedzielę wrócimy najprawdopodobniej 🙂 więc baj baj miłego weekendu itp

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i walczcie o naszą Ewcie 🙂

Perelka napisał(a):
tak na diecie ale nie dukana bo karmie i choruje na nerki a przy tej diecie siadaja nerki nie zapomnij duzo pic,ja mam diete montiniaca można stosować karmiąc i będąc w ciąży 🙂

Perełka czy Ty chcesz ważyć 55 kg?
Ile masz wzrostu?? 😮 😮
Kurde ostatnio non stop słysze, że za dużo waże itd...
wnerw.

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
Perelka napisał(a):

Perełka czy Ty chcesz ważyć 55 kg?
Ile masz wzrostu?? 😮 😮
Kurde ostatnio non stop słysze, że za dużo waże itd...
wnerw.

Mi sie przytylu strasznie :/ w spodnie ledwo co wchodze :/

• Mamusia
Dobry 🙂
u nas nocka jak najbardziej oki 🙂 Cala noc przespal. I nawet dalam go do koja bo mialo byc sioperzenie tylko ze mnie wkurzyl wieczorem wiec nie bylo 😞
Kuba na noc i nurofen i syroo na kaszel i masc majerankowa i krople do nosa i kropelki oilbass. I elegancko spal, katar i kaszel mu nie przeszkadzal. Dopiero nad ranem nos caly zatkany.
Teraz tez mu to wszystko dalam i proboje zasnac, chociaz kaszel mu przeszkadza.

• Mamusia
Loli kup plyn do kapieli i krem-balsam do smarowania. U nas sie juz to nie rozchodzi odkad uzywamy, powiem Ci ze po pierwszym uzyciu bylo widac efekty. Te placki zbladly, nie sa takie szorstkie i sie pomniejszyly. Generalnie zostala resztka. Teraz go 2 dni nie kapalam bo chory jest tylko go kremem smaruje. Jedyny minus tego ze drogie i ladnie nie pachnie. Ale najwazniejsze ze dziala. A skora tez ladnie nawilzona po tym. I nie zdziw sie ze to sie w ogole nie pieni w kapili.