Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja se nie wyobrażam jak on zacznie chodzić ;D
ja juz za nim nie nadązam ;p
Loli bo ja rzadko kiedy biore aparat 😜
nie fotogRAFUJE GO 24 NA H 😁 bo nie miała bym czasu na zabawe z nim :P

No ANiu a dopiero taka młoda jestem 😁 ehh co bedzie za kilka lat albo przy drugim dziecku 😜
Loli Ania napewno nie miała tego dosłownie na mysli tylko w żartach...

• Mamusia
Dosik napisał(a):
No ANiu a dopiero taka młoda jestem 😁 ehh co bedzie za kilka lat albo przy drugim dziecku 😜
Loli Ania napewno nie miała tego dosłownie na mysli tylko w żartach...

Dosik a czemu ty ja usprawiedliwiasz?

• Mamusia
Dosik napisał(a):
Bo nie potrzebnie konflikty się tworzą...

e tam konflikty !
Wiesz co, mi sie wydaje ze czasami ludzie zabardzo maja zbyt duze o sobie mniemanie 😉 ale co tam... takie wiesz to rozdarte ale jak siedzie to przykuli ogon i siedzi cicho 😉

Buzka dla Kacperka 😘
Ja lece Olenke wykapac 😉

A puzniej kolezanka nachwilke wpada !
A puzniej dzialanie 😁 punktowanie ! 😁 😁 😁 😁 😎 😎 😎 😎
Dosik trzymaj kciuki zeby Ewunia wygrala ;* i jak masz jakis znajomych zeby mogli zaglosowac to poprzesylaj im linki 😉
Agaa sie napewno ucieszy 😉

• Mamusia
Nie rozgadane i nie przykulam ogona jak jestes tylko nie mam ochoty miec z takimi ludzmi stycznosc.
zadzierasz ciagle i szukasz zaczepki.
Po 2 nie mam tak z glowa zeby siedziec 24 na H przed kompem, a najwieksza "obraza komunalna to jestes TY."
Mam wyjebane na twoje gadanie.

i niech forum oddycha Twoim powietrzem ile wlezie... byle zeby z tej trucizny szybko nie umarlo.

:* dziewczyny i zdrowka:*

Ania8888 napisał(a):
Nie rozgadane i nie przykulam ogona jak jestes tylko nie mam ochoty miec z takimi ludzmi stycznosc.
zadzierasz ciagle i szukasz zaczepki.
Po 2 nie mam tak z glowa zeby siedziec 24 na H przed kompem, a najwieksza "obraza komunalna to jestes TY."
Mam wyjebane na twoje gadanie.

i niech forum oddycha Twoim powietrzem ile wlezie... byle zeby z tej trucizny szybko nie umarlo.

:* dziewczyny i zdrowka:*

znowuu...
zajebiście 😠 😠

Wiecie co...
Normalnie jak widzę coś takiego to ąz mi się nie chce wchodzić na to froum...
A bez niego żyć nie mogłam
Naprawde nie jest fajnie
AGus pomagam jak mogę!!!!
Naprawde
postaram się, żeby Ewusia wygrała 😘 😘 😘 😘
Dobranoc

wow...
ale Ela ma racje...mi też się odechciewa tu wchodzic... 😞
a Loli w dupe dostaniesz zaraz! co to kurwa za hasła???

Anka a Ty to pierdol, się przejmować będziesz!!
no nie no dziewczyny, dajcie sobie luzu....
bo się odechciewa serio... 😞

dzięki że pomagacie:***

• Mamusia
Zajrzalam by sie usmiechnac jak zawsze a tu czlowiek tylko dola lapie. Wiecie co? Jak chcecie sie poklocic to idzcie w cholere na gadu czy gdzie indziej i nie psujcie innym humoru!!!! Naprawde przez to coraz rzadziej sie tu zaglada i nawet pisac sie nie chce!

Ja znow cala zarzygana jestem. Kuba ma taki kaszel ze az zwymiotowal. Teraz padl z wykonczenia. Syrop nie pomaga. Smaruje mascia majerankowa klatke i nos, zrobilam mu inhalacje z wody i kropelek oil olbass i nic. zadnego efektu. Co chwile sie budzi z kaszlu.
Kurde a najgorsze jest to ze jak pojde do lekarza to kaza przyjsc za 7 dni jak nie przejdzie i nawet go nie zbadaja.
Czy mu to wszystko kiedys przejdzie? Ile ma cierpiec. Rozkladam rece i ryczec mi sie chce.
A do tego to forum robi sie bardziej dolujace niz to wszystko. To juz nie to samo, ze mozna bylo wejsc poradzic sie i posmiac.
Ech wsciekla jestem! 😠

też się wściekam! ni ewiem czy to problemy spowodowane dziećmi? niewyspanie, stres? brak kasy i inne prob lemy zdrowotne to powodują? że juz nie jest tu jak kiedyś....

coś z tym trzeba zrobić dziewczyny, bo ja sobie dnia bez Was nie umiem wyobrazić 😞

kurde ten Kubolek mały 😞 co mu dzidziusiowi jest? jak nie urok to sraczka cholera no 😞 Iwwa może chcesz coś z PL? jutro idę na miasto to bym kupiła i poleci do Ciebie co?

iwwwa napisał(a):
Dziewczyny szkoda ze nie potraficie uszanowac tego ze inne chcialyby utrzymac to forum tak zgrane i rozumiejace sie bez slow jak kiedys. Nie psujcie nam tego!

Iwwa wydaje mi się że to Loli dzis zaczela sie czepiać nie wiem czego podczas mojej rozmowy z ANią, a napisałaś w liczbie mnogiej że psują coś razem. ANia pisala normalnie nic na Loli nie wygadując 😠

heheh poprawa humoru na :
http://www.brzuszek.net/forum,odp_pazdziernik_2011_startujemy,335,639064.html,str=0#728057
😁 😁 😁 z chęcią bym jej coś napisała, że jak ją wkurza to może zagłosować na kogo innego 😜