Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Acha Loli, ja pralam wczoraj w tym proszku fairy non bio, dolalam troszke takiego Ariela co sie w pojemniczku do pralkii wklada z plynem taki na plamy i powiem Ci ze elegancko wypralo. A pieluchy mialam strasznie zasyfione po rzyganiu i ubranka ktore sie wczesniej nie spraly od marchewki czy czegos to jak nowka. Ten plyn tak dziala. W Wilkinsonie byla ostatnio promocja na ten plyn za 2 litry jakies niecale 2 funty. A dopiera ze galy wychodza.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
takie cos widzialam http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.farmaestilo.com/documentos/imagenes/oilatum.jpg&imgrefurl=http://www.farmaestilo.com/catalogo/producto.php%3FidProduct%3D771&usg=__0jtpH1bgNLzNHPm5vJRRstLpG3w=&h=300&w=300&sz=21&hl=pl&start=0&sig2=g3FBTKP_j3YiF3NaZWkLqg&zoom=1&tbnid=I-hKTGVBI40uaM:&tbnh=153&tbnw=149&ei=XfmSTdyOE4Wu8gPcwN3pAw&prev=/images%3Fq%3Doilatum%2Bjunior%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D589%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=687&vpy=69&dur=8328&hovh=225&hovw=225&tx=187&ty=154&oei=XfmSTdyOE4Wu8gPcwN3pAw&page=1&ndsp=25&ved=1t:429,r:5,s:0

a jak wyglada balsam ? bo nie widzialam

Eluś ja mam 157 cm ☺️mała jestem a ważyć chcę tyle bo przed ciążą tyle ważyłam w sumie 54kg po tamtych dzieciach tyle schudłam i teraz też chcę. A przed ciążami ważyłam 56kg 😜

9 stron od wczoraj jakoś mało 🤨
U nas wsio ok 🙂
dziś byliśmy znów na długim spacerku bo pogoda jest przepiękna 🤪
Nagrałam małemu duuuużo piosenek dla dzieci jakbyście widzieli jak on uwielbia je słuchać ! 🙂
a jak tu u was kochane ?? 😘
AGuś kiedy spacerek ?! 🙂

Domi w przyszłym tygodniu proponuje? 🙂 dzisiaj byłam z mała w Agorze i bardzo jej się podobało 🙂 zwłaszcza sklep ze zwierzatkami 😁 w rybki wpatrywała się jak zaczarowana hehe 🙂

powiedzcie mi....czy Wasze dzieci kiedyś trzepały główką jak konik? tak na boki?? 😮 Ewa tak dzisiaj pare razy zrobiła...niby wczoraj miała uszka badane i wszystko ok...ale tak dziwnie to wyglądało...w piątek też idziemy do dr to się zapytam... 🤔
no i dzisiaj tzn jutro rano na sposób Asi łapiemy siuśki 🤪

aga zycze powodzenia z siuskami 🙂
co do glowki to adas tak nie robi.
adas juz spi byl tak zmeczony ze przy piciu mleka zasnął wiosenne powietrze mu sluzy 😁

zastanawiam sie czy nie zainwestowac i wziasc sie za siebie bo mam juz dosyc bycia grubasem
http://allegro.zumi.pl/dieta-bialkowa-dukana-odchudzanie-indywidualne-i1533145354.html

• Mamusia
Hej, ale cisza dzisiaj.
A mi sie bardzo humorek poprawil bo wlasnie przyszedl list ze dostalam benefot na Kubusia. I to jak wplynie na konto to wyrownanie od listopada 🙂 Heh splace naprawe samochodu 😞

Agaa Kuba juz baaardzo dlugi czas tak glowka robi, tak jakby nosem ganial uszy 🤢 🤪 smieszknie to wyglada. Wczesniej tez myslalam ze to moze uszka ale nie mozliwe zeby od dwoch miesiecy go bolaly hehe A teraz wyczail ze jak tak kiwa glowa to mu juz jesc nie daje, wiec kiwa tez tak jak juz nie chce. Ale ogolnie tak robi jak jest podniecony i sie wyglupoiamy badz jak jest na golasa przed kapiela.
Meczy sie biedny z tym kaszlem, i co kaszlnie to sie drze porzadnie bo go juz to wkurza 🥴

• Mamusia
Asia ja bym tego nie kupowala na Twoim miejscu. Na necie masz wszystko opisane co i jak o tej diecie, wszystko rozpisane co po kolei, co jesc czego nie. Nawet sa fora z przepisami na tej diecie. Wiec szkoda kasy i zachodu.

A no i czekam, zeby obejrzec na wspolnej. Nareszcie!!!!!
Chyba ze mi Kuba nie pozwoli bo zaczyna marudzic 😞

• Mamusia
Hej co tam jak tam?? 🙂
My byl;ismy na wsi 🙂 Marcel oczywiscie na kury jak na jakies ufo patrzyl 😜 eheh Z babcia pobajerowal 😁
Jestem wypompowana 🙂

ej no co Wy z tymi kg... ☺️ ja mam za malo kto chce to chetnie przyjme kilka kg.... 🤪

aga Marcel tak nie robi glowka.... za to rekami jak by chcial odfrunac

Myśmy dziś jedli obiad na mieście 😁
i masakrraaa cały czas musiałam go czymś zajmować no bo nie usiedział by 😜
pod koniec juz w ogoóle dostał wciuku dupy i nie chciał usiedzieć 😁