Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

gabb napisał(a):
Hej dziewczyny !
Chcielibysmy bardzo ładnie prosic o glos w konkursie lennylamb 🙂 🙂 🙂
Będziemy bardzo wdzięczni za każdy głosik ! 🙂

Pozdrawiamy!!

http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/3231

oho zaczyna się 🙂

Aga zagłosowane, za chwile z kom:*

Aniu wiesz, ten mail jest taki ogólnikowy....chyba troche zmienili zasady od kiedy Ty brałaś udział.

Ewka mi się wczoraj w nocy obudziła z rykiem straaaasznym okazało się że się posikała...leżała w mokrym! biedna, ale udało mi się ją szybko uspać i spała do 7...
pogoda barowa, także na razie siedzimy w domu.

dziewczyny dziękuję za nietypowe zaangażowanie, zupełnie bezinteresowne 🙂 jesteście wielkie 😘

DZIEN DOBEREK
glos oddany
Brawo dla ewci za miejsce na podium 😘
adas juz od 6:30 warjuje czuje ze dzis bedzie szalal bo nie wyjdziemy na dwor zbiera sie na deszcz 😞
a co do pryma aprylis to co roku nabieralam tomka ze jestem w ciazy 😁i zawsze dla sie nabrac 😁

• Mamusia
Byłam od rana na targu mamie po cukier , i na solarium sobie weszłam ... Po prawie 2 latach :P normalnie jak mi fajnie po tym czuje że żyje:P

a teraz spacer, wieje trochę ale ogólnie bardzo ciepło 🙂 jutro ma padać to kozystamy.

Asiu ją to samo zawsze robiłam karolowi a ten zawał:p

• Mamusia
Dobry 🙂
u nas nocka ok chociaz Kuba w nocy strasznie sie krecil, nie szlo spac. Co chwile go przekladalam bo nogi gdzie glowe mial mimo tego ze spal z nami po srodku. nie wiem jak on to robil 😲
Katar mu troche ustepuje, bynajmniej nie ma juz problemu z oddychaniem, mertwi mnie nadal jego kaszel. Jak oddycha to tak swiszczy, wiecie o co chodzi 😞

• Mamusia
iwwa moja tez kataru ma mniej a kaszel zmienil sie na swiszczacy, bylam u dr zzaraz jak sie zmienil i zapalenie oskrzeli, lec do lekarza nie czekaj. moja dalej swiszczy siedze jak na gwozdziach bo cos czyje ze sie skonczy to dzis tym szpitalkem cholernym, nie przechodzi 😞

Aniu uuuuu ale mi narobiłaś 'smaka' na te solarium! jak tylko będę sama na mieście to na pewno sobie wejdę! nie byłam...póltora roku? 😁 hehe a to tak humora poprawia i nastrój 🙂

jeju mam nadzieje Aniu87 że Olci się poprawi! musi, koteczek malutki 😘

Iwwwa wyobraź sobie że tej różnicy nie jest 100 a 40 🙂 tak więc strasznie się cieszę i sprawe załatwiłam 🙂

Eluśka a dziękuję za gratki 🙂 a jaka to książka? ja mam dostęp do bazy ksiązek w pdf, może Ci coś ściągne? 🙂

Ewka już obczaiła że rączki też można używać do przemieszczania się i...ich używa! to jest masakra 🤔 a jak się denerwuje jak nie wychodzi 🙂

Anulka daj linka do tego jej foto 😜