Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nosz kurde 😁 właśnie taką zerzarłam dzisiaj popołudniu hehehe
a z tymi prezentami to całkiem możłiwe że ktoś tak zrobił.... 😮
my zamiast kwiatów chcieliśmy książki 😁

przeczytalam mojemu o wibratorze i sie poplakal ze smiechu glupol 🙂
adas spi wiec spokoj 🙂
piszecie caly dzien o tych czekoladach az narobilyscie ochoty a ja zadnej nie mam w domu 😞

• Mamusia
a to jak zerzarlas to ci nie dam :P a troche malo slodka jak dla mnie 😁 ale bedzie. i co przyniesli ksiazki? jakie? kucharskie czy dla dzieci czy takie do czytania. tez o tym myslalam ale stwierdzilam ze moze byc drogie i beda gadac potem ze wymyslilam tak, chociaz kwiaty tez drogie przeciez. a ksiazke jak ktos kasy nie ma to moze jakas mala cienka nawet dla dziecka, no ale.. a i tak niektorym sie pomylilo i przyniesli maskotki 😮 ja nie wiem skad ten pomysl ale kika osob mialo i mowili ze mysleli ze maskotki. chyba jakiejs 1 osobie sie pomylilo i podala dalej, ale zeby nie czytac na zaproszeniu 😁 ale dobrze bo byl upał meeega i slodycze sie rozpuscily a miśki ola teraz dręczy

Ela ło matko 😁 😁 ale myślę że dużo z tych fot to fotomontaże...nie wierzę że ludzie moga być aż tacy.... 🙂

Ania no miałam liste książek. kurcze większość z nich do 30zł kosztowała, więc czasem mniej niż kwiaty, które i tak dosatliśmy..... a książki różne, wharton, coelho itp 🙂 to nic że chyba trzy mi się zdublowały jakimś cudem 🙂 ale trudno 🙂

• Mamusia
a to fajnie, u mnie jeszcze zacofanie troche, nie przeszloby takie cos z lista bez solidnego obrobienia mi dupy :P i do tego co zrobilam mileli obiekcje, a proboszczowi sie tez nie podobalo bo jak to mnie wczesniej uswiadmil ze kawiaty co dostaniemy zeby do kosciola dac od razu bo nam i tak sie zniszcza. no a kwiatow nie bylo hehe

wg mnie lista prezentów to jest takie troche narzucanie się....aczkolwiek powiem Ci szczerze że pieniądze ze slubu, ok zapłaciliśmy sobie sale i mieliśmy kase na to żeby poszaleć w podróży, ale z pozostałych pieniędzy kupiłam raptem noże kuchenne i mikrowele....i tyle, reszta się rozeszła niewiadomo na co i kiedy...

ania87 napisał(a):
asia to jak to tak bez czekolady w domu... 😁 to pogon tego Twojego nich Ci pojdzie kupi za to ze go tak rozsmieszylas 😁

no juz widze jak leci do sklepu w ta pogode po czekolade hahah

buuterfly napisał(a):
Ja bym chciała np karmę dla piesków 🙂

nie wyobrażałabym sobie że mogłabyś prosić o coś innego 🙂
u nas też znajomi tak zrobili, ale cała ta karma w aucie potem śmierdziała im strasznie 😁

kwiaty są wg mnie totalnie bez sensu...my mimo etgo że nie chcieliśmy kwiatów to mieliśmy ich całą wannę a po weselu reszte co została na sali rozdawałam dziewczynom 🙂

ja nawet nie pomyslalam zeby zaproponowac cos zamias kwiatow ale za to moja babcia zadzialala i wszystkim mowila ze chcemy kase i raptem 4 prezenty dostalismy a reszta kasa 🙂