Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ania8888 napisał(a):
Iwka to musisz zrobic foty chyba wiesz 😜

Asiu a dajesz mu to do spania?
ten zajac ma takie girki latajace i uszy to go tak przyciaga bo szarpie go gryzie 😜
no i tuli do spania 😉

nie do spania nie bo on z pieluszka lubu zasypiac daje mu tak do zabawy to chwiel potrzyma i juz nie chce a jak wlacze bicie serca to oczy jak 5 zł 🙂

będzie niebawem jeszcze jedna zmiana ale konieczna - zmienię kolejność stron.
Strony będą ułożone od największej do najmniejszej - nie wpłynie to na zamieszczanie postów - po prostu strony będą narastać. To konieczne, bo obecnie dając linka do konkretnej strony forum, link jest nieaktualny już po godzinie, gdy dochodzą nowe strony dyskusji.

Po zmianie nie będzie z tym problemu. To będzie taki pierwszy krok niezbędny do wprowadzenia wyszukiwarki na forum.

• Mamusia
admin napisał(a):
będzie niebawem jeszcze jedna zmiana ale konieczna - zmienię kolejność stron.
Strony będą ułożone od największej do najmniejszej - nie wpłynie to na zamieszczanie postów - po prostu strony będą narastać. To konieczne, bo obecnie dając linka do konkretnej strony forum, link jest nieaktualny już po godzinie, gdy dochodzą nowe strony dyskusji.

Po zmianie nie będzie z tym problemu. To będzie taki pierwszy krok niezbędny do wprowadzenia wyszukiwarki na forum.

to chyba dobrze rozumiem ze poprostu zamiast sie wyswietlac 1 str to bedzie ktorys tam tysiac tak?
eeeee... 😜 no to nic tam byle zeby sie rozwijalo jak trzeba 😉

• Mamusia
eloite napisał(a):
ania87 napisał(a):
czy ktores z dzieciaczkow wrzesniowych nie ma jeszcze ani jednego zeba? czy tylko moja ola zostala?

mój.

eloite, ale beda miec mocne zeby nasze dzieciaczki no nie 😁 😁 a tak serio to juz bym chciala tego zeba zobaczyc, boje sie ze urosnie jak mnie nie bedzie, np bede na studiach, ale jestem glupol 🙃