Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kaska dobrze rozumiem o co ci chodzi, swiadomie sie zdecydowac to juz calkiem cos innego chociaz w ciazy bys byla tak samo i teraz bys sie cieszyla, a jednak podjac decyzje ciezko.. zobaczycie, moze nie trzeba bedzie podejmowac 😜 ja pamietam tez sie zawiodlam po 1szym tescie 😜

aga a moze wlasnie jakbys 2gie dziecko rodzila to by ci tam od razu ponaprawiali wszystko 😎 nie nastawiaj sie tak na cc bo moze wlasnie w twoim przypadku naturalny by byla najlepszy, bo teraz to ja wiem ze nie chcesz zeby ci tam znow grzebali a tak przy okazji to inaczej :P

Ola druga noc z rzedu przspała do rana 🤪 bez jedzenia, bez budzenia sie. GENIALNIE !! ciekawe jak to dlugo potrwa

• Mamusia
asia jak bys musiala i nie miala wyjscia to bys dala rade, ja nie mialam opci znieczulenia, a mialam takie bole krzyzowe od samego poczatku, ze przytomnosc prawie tracilam, kregoslup bolal okropnie, janusz mnie musial podtrzymywac, albo naciskac jak lezalam a i tak malo nie wlazlam w sciane. w w tym wszystkim polozna mowila ze takie skorcze jak mi pokazuje to moze jutro urodze bo slabiutkie, jak ja juz nie mialam sily jej odpowiedziec tylko J mowil co ze mna. chwala ze sie pomylili ze mi wody odeszly i mi oxy dali bo tak bym sie tam pewnie ponad dobe meczyla, a tak to te silne bole mialam TYLKO 7 godz.. no ale dalam rade, a jakbym mogla znieczulenie to bym tyez wziela od razu.. jak ja juz tam mysli samobojcze mialam 🤔

Hejka ja tak na chwilke,myslalam ze wiecej bedzie do nadrobienia 😉Ania to masz przesrane 😞Kasia trzymam dalej kciuki 🙂Jutro jak dam rade to posle wam filmik z Pawłem jak sie bawi 😁hehe przekrecil sie na brzuch i nie wie co ma zrobic i sie wscieka no nic to by bylo na tyle od dzis nastepny remont 😞 😘

dla odmiany i mnie dzisiaj też łep boli 😞 genialnie...
a mała zjadła, ma suchą pieluchę i się drze. genialnie.
do tego mamy malowanie sieni ( wiecie co to sień? 😁 ) i będę musiała potem posprzątać, tylko jak...jak ona tak ryczy...co za dzicz!!

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
Kasiu.. slyszalam ze Ciebie znowu boli glowa.. Asia chyba tez widzialam a ze mialas znoeczulenie to czytaj...
mhm.... taa....
http://abcmigrena.pl/historie/bole-glowy-po-porodzie
http://dziecko-info.rodzice.pl/showthread.php?t=173285
jak mi ktoras powie ze cc jest lepsze to wisi za picze na pekinie!! ☺️

Kurwa 😮
może rzeczywiście mamy ten zespół popunkcyjny 😮
nie wiem jak Ci dziękować za tą stronę. Tam jedna dziewczyna pisze o tabletkach Cefalgin, chyba je wypróbuje.
Jak mi przejdzie to Ci Anka kwiatki wyśle 😜 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
kaśka nie rób sobie już więcej dzieci!!!!!!!!!! zwariowałaś???? 🤪 🤪 🤪
podrzucimy Ci nasze to będziesz mieć gromadkę 😜
a tak serio to róbcie dzieci ile chcecie 😜 😘 😘 😘 😘 😘 😘
trzymam kciuki za kreskę numer dwa 😘

Ja moje drogie Panie, o ile kiedykolwiek będę mieć następne dziecko, to tylko przez CC!!!!!
To była najpiękniejsza chwila w moim życiu (za raz po niej uplasował się widok alka:P) kiedy wjebali mi w kręgosłup znieczulenie i przestały mnie napierdalać skurczeeee.
poza tym po operacji byłam tak naćpana jak nigdy w życiu 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
U mnie pokoj wreszcie pomalowany.
Kto to kurde widzial zeby pomalowac na tak ciemny niebieski co sie zamalowac nie chce? 5 razy sciany jechalam, wreszcie pokrylo, ale rece mi opadaly i mam teraz zakwasy.
Jeszcze jakas kanapa by sie przydala co by mozna bylo siedziec w tym pokoju.
Moze ktos niedlugo bedzie chcial oddac,
Chyba sie zapisze na kurs j.ang tym bardziej ze sponsorowany, tylko musze zobaczyc w jakich godzinach, bo jak moj bedzie w pracy to lipa.
I kurde popsul mi sie cyfrowy polsat, kurde nie wiem co z nim bo nie chce dzialac.
Aga tak tak sien hehe, powodzenia, mi jeszcze zostala sypialnia, pokoj Kuby i klatka schodowa, kuchnie narazie sobie odpuszczamy.
Elka to gdzies latala z golym dupskiem ze sie tak rozchorowalas?
Nie czytam linkow o cesarce bo na sama mysl mi niedobrze. Aga naprawde nie wiesz co to znaczy. Mojego siostra miala i cc i sn i powiedziala ze 100 razy lepiej sn i w zyciu juz by cesarki nie chcxiala.
A glowa mi wczoraj pekala tak ze nawet tabletki nie pomogly. Masakra.
A i moi rodzice przylatuja na swieta 😮 juz od dzis tlumacze Kubie ze babcia przyleci i niech sie nie przestraszy jak bedzie go ciagle tarmosic hehe 🤪