Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No co Ty.....Zmęczona pewnie kotek jesteś 😞 Połóż się spać. Już prawie 22. A rano popatrz na tą iskierkę małą i wylecą Ci z głowy takie znikania 😘 Musisz sobie odpocząć, chwilkę odsapnąć i będzie ok. Skoro ja mimo tylu problemów i przykrych wydarzeń się naprawiłam to Ty też dasz radę ☺️
A Krystiana siostra jest zakupoholiczką 😲

po prostu za każdym razem jak licze na jakiekolwiek wsparcie dostaje po łbie 😞 😞 😞 😞
ehh szkoda gadac ide sie polozyc
dobranoc :*

dzien doberek
ale tu cisza byla w wekeend ja myslalam ze bede miala duzo do nadrobienia a tu ......
obie ele trzymajcie sie 😘 😘 😘 bo pewnie zadne slowa was nie pociesza jedna teskni za ukachanym a druga chce uciec od wszystkiego - znam to uczucie 😞
moj adas postanowil wstac dzisaj o 5:00 wiec za bardzo sie nie wyspalam 😞

Asiu za to moja wstała dzisiaj o 9 czyli przespała 13 h!!!!!!!!!11 😮 😮

a teraz mi chodzi po brzuchu
łer is Aga Ania i cała reszta??

• Mamusia
ale sie dzis obżarłam na sniadanie. az wstyd, zjadlam z 15 cm kielbasy cala cebule i pol chleba 😮 😮 masakra nie moge sie ruszac. normalnie jem pol miseczki mleka z platkami, hehe ale mi wczoraj wiecozrem janusz zrobil ochote na kielbase i jeszcze ela o boczku wspomniala :P a u nas blondynka świeżo zabita 😁

• Mamusia
😁 😁 😁 😁 😁 Anka u ciebie też się mówi blondynka na świninkę? 😜 🤪 😁 Ej no ja już się nie smutam. Już nie pocieszajta nie pocieszajta ☺️ 😘
Aga obiecała , ze dziś wpadnie. A Anulka jest u rodziców i nie wiadomo kiedy wróci 😠 Z resztą.....Sama opowie jak wróci 😞
Byłam z Luną u znachora 🤢 Ojojojo zabolała kieszeń! 140zł!!!!!! No, ale co miałam zrobić....Zapalenie ucha i alergie na kleszcze ma 🥴 Bidulka moja. Jutro znowu mamy wizytę rano, a o 17,15 z Frankiem na kontrole bioderek idę.

• Mamusia
Dobry 😘
u nas nocka super, chociaz Kuba wieczorem marudzil, bo juz drugi zabek mu sie wybija. A potem dostal takiego ADHD ze z moim patrzelismy i niedowierzalismy. Lezal na pleckach i tak jakby biegl calym cialem i tak dobra godzine bez przystanku, az caly spocony i zsapany byl. Ale jak sie tak "wybiegal" to chociaz dobrze spal. Tylko jesc wczoraj prawie wcale nie chcial.
A wczoraj mialam dzien wolny bez dziecka. Moj zabral go na dluuugi spacer, wiec jak wyszedl o 11 rano tak wrocil po 18. Ale mi bylo teskno. A ja siedzialam caly dzien w biurze i nie wiedzialam w co rece wlozyc. A wieczorem do 23 robilam i juz na oczy nie widzialam 😞

Ela gratuluje pierwszego zabka! Buziak dla Frania 🙂

• Mamusia
Wow 🙂 To jeszcze tylko mój i Agi chyba nie byli ani razu sami z dzieckiem na spacerku 🤪 😜 Iwwwa a Franek dzisiaj robił wilka 😁 😁 😁 😁 😁 Ale się śmiałam 😜 Usteczka składał tak fajnie i robił ałłłłłuuuuuuuuuuuu 😁 Lecę myć okna 😉

Hejka jak tam macie sie kobitki ???Jak dzieciaki ???a tak na chwilke wczoraj bylam w szoku wiecie co Pawel wyprawial siedzial a przed soba mial pilota i go dostac nie mogl tak sie naciagal po niego ze hipnol na czworaki i polazl po niego jaki zadowolony byl z siebie ze mu sie udalo hehe cwaniak maly 🙂musze mu butki kupic bo drepta na nozkach 🙂oczywiscie jak ja go trzymam 😜no nic spadam malowac do konca pokoj corki 😘 😘 😘 😘dla Was