Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
milion lat mnie tu chyba nie bylo 😞 strasznie sie steksnilam, ale tyle sie naraz zwalilo ze ledwo co udawało mi sie chociaż poczte sprawdzac, a co dopiero zagladac tutaj. powoli postaram sie do was wrocic, ale odkad pracuje jest mi bardzo ciezko znaleźć chwile. z aktualności Dawidek nadal nie ma zębów 😉 chętnie by stawał na nogi, ale staramy sie go troche hamować i prestawić na raczkowanie, ale jak się nie uda to za bardzo sie tym nie przejmuemy 🙂 od lipca wchodzimy z remontem i juz sie nie moge doczekac 🙂 ja nadal pracuje na patologii noworodka i powoli sie zaczynam przyzywczajać choc bylo mi bardzo ciezko na początku, głownie ze względu na Dawinia, ale juz jest ok 🙂 musicie mi wbaczyc, nie jestem w stanie nadrobic 2000 stron 😉 ale powoli podstaram wbić sie w rytm 🙂

• Mamusia
czuje sie bardzo spoełniona 🙂 zawsze chcialam tam pracowac... po Dawidzie mi sie torche zmienilo, inaczej patrze na te dzieci, ale i tak jest super 🙂 na razie lece do kuzynki z Małym, ona ma 2 miesiace strasza corcie 🙂 do zobaczenia 😁
ps. fajnie tu znowu byc z wami 😁

• Mamusia
hej laurana! na pewno jakos sie wbijesz w rytm z nami :P dobrze ze chociaz jestes zadowolona z pracy 🙂 nie tak, ja my tu te stare pierniki na forum niezadowolone zawsze 😁 😁

aa zaraz jade z młodą na szczepienie no nowej przychodni.. ostatnie na wzw b

dzien doberek
witam laurana 🙂
adas znowu postanowil wstac o 5:00 cos mu sie poprzestawialo 😞 jestem padnieta chyba zaczne chodzic spac o 20:00 🙂

• Mamusia
Agaa to teraz już tylko lepiej może być 😘
Ania ja tam nie narzekam 🤨 Baaardzo się ze wszystkiego cieszę 😁 Nawet z tego, że na koncie ma jakieś 300zł, Krystian przylatuje na koniec maja a ja muszę do 15tego zapłacić 180zł czynszu, 40zł gaz, 90zł tv i net , dzisiaj 90zł za badanie bioderek Franka i jeszcze mleko, jedzenie i bieżące sprawy 😁 Jak ja kurwa kocham Polskę 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

iwwwa napisał(a):
jeszcze nic nie wiem, tylko tyle ze o 9:55 Zosia przyszla na swiat 🙂

naprawde szybko jej poszlo 🙂 ale sie nakrecilam przypomnialo mi sie jak sama rodzilam 😁

• Mamusia
nie mam pojecia. Ale jestem podjarana jakbym sama rodzila. Co chwile tylko dostaje sms od tatuska z krotkim info.
Przy pierwszym porodzie jak ostro nacieli bo miala kupe szwow a mala wazyla 3890g. A teraz?
Ale pierwszy porod miala na ssak.

niby mowia ze drugi porod to zawsze szybsy i latwiejszy
co do szybkosci to dala 🙂 rade ciekawe czy latwiej 🥴
tak fajnie uslyszec ze ktos urodzil jak juz jestesmy po bo wiemy co ona tam przechodzila 🙂
informuj na bierzaco co tam u nich 🙂

• Mamusia
Nacieli ja dosc mocno, zeby mala wyszla i do glowy przyssawke bo duza byla i wyjsc niemogla. Ale sie nie nameczyla bo dwa parte i po robocie hehe
Ale do jutra na obserwacji bo tu jak duze dziecko to zostawiaja obserwowac, bo normalnie po 3 godzinach wyszlaby do domu.