Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agaa napisał(a):
ehe jasne, eloite jasne jasne 🙂 🙂 jassssneeee 😁 😁 😁

Ania nieźle że Ci się WTF kojarzy ze mną, bo powinno z Iwą 😜 a piosenki nie słyszałam więc zapodaj joł joł biiit 🙂

wieczorem leci xfactor a potem przepis na życie więc ja raczej odpadam....

😜

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Asiu ja czekam z niecierpliwością na zdjęcia!! 🙂 czerwona, mmm 🙂

szwagierka pożyczyła mi DWIE sukienki na wesele!! więc jutro przymierzam i zobaczymy...może nie będę musiała kupować?! łooo jak by było cudownie...wtedy tylko buty i przeżyć wesele i będzie ekstra!

Elu ja nie umiem tego vod odpalić u mnie, nie wiem w czym rzecz, bo instalowałam to mamie i wszystko gra, a jak robie tak samo u siebie to nie i kropka. więc patrze dzisiaj 🙂
ściągnełam dzisiaj ostatnie dwa odcinki usta usta i jak będzie sposobność to sobie zobaczę.

na uro małej było nieźle, Ewa w miarę grzeczna, rozchwytywana, babcia trochę przeginała, "daj mi ją daj, ponoszę ją" 😉 uwielbiamy ten tekst, prawda? za to mała Madzia jakiegoś doła złapała!!! no centralnie siedziała i była smutna! pierwszy raz widziałam doła u 5 latki 🙂 nie wiem przez co...o co chodziło, ale byłam w szoku!
a mój prezent? pfff no wiem, że tam nie były super prezenciki, ale bardzo się starałam, a mała otwierała i wyrzucała za siebie...ja wiem, że dziecko, ale bardzo się postarałam...aaa trudno, pieprzyć to. ale ten dół? no masakra!

te kalambury całkiem niezłe, możnaby było się skrzyknąć i pograć kiedyś 🙂

eloite, czy masz nam coś do powiedzenia? 😁 😁 😁

Ania87 przewalone...ale wiesz co ja myślę? że się poukłada, że znajdziecie jakiś sposób żeby jednak tu zostać:***

i co jeszcze? nie wiem...chyba nic 🙂 będę na czacie jeszcze jakiś czas 🙂

Hejka Iwa to super za to Pawel mial cala noc goraczke nic nie spalam jeczal ciagle dopiero zasnal gdzies o 5 i spal nie cale dwie godz przez dzien tez goraczkowal i malo spal na wieczor znowu goraczka chyba sie od Kubusia zarazil 😉a ja oczy na zaaplkach jak ty trzymajciee sie cieplutko 😘

• Mamusia
Iwwwa bardzo się cieszę, że malutki już lepiej.
Coś jeszcze...Aaa Aniu może i lepiej jak by się wam udało wyjechać. I finansowo byście odżyli i tą starą wiedźme byś miała w D....
Poza tym tylko zakładka. Bo i tak każda ma swoje problemy to i ja nie będę tu bez sensu dokładała. I tak moje narzekanie i płakanie nic nie zmieni.

hej dziewczynki a ja przepraszam że się nie odezwałam na weekendzie ale neta mi zeżarło 😠 😠 FUCK!
zdrówka dla maluchów: Kubuśka i Pawełka 😘 😘i dla reszty dzidziołów też 🙂

a tu macie zdjęcia z mojego miasta (na onecie link jest)
http://foto.onet.pl/sasyo,k8koggww2krb,qrwa5,u.html#qrwa5

a ja mam straszną załamkę 😞 😞 byłam w sobotę na zakupach bo chciałam kupić sukienkę - siostra ma ślub 18.06 a ja jestem dróżką 🙂 aleee przymierzyłam tabun sukienek i się załamałam wyglądam okropnie!! tłusta obwisła jak stara baba 😞 😞 przyszłam do domu to wyłam przez 2 godziny 😞 a co najlepsze to przecież słodkiego już prawie nie jem, nie objadam się cały czas chodzę głodna i zła i co GÓWNO!! nic waga nawet nie drgnęła 😠 w życiu nie schudnę 😞 😞 w nic się nie mieszczę i wyglądam paskudnie 😞

• Mamusia
Hej dziewczyny co tam u was. Widze ze z dzieciaczkami juz o niebo lepiej to super.

Aniu a gdzie macie zamiar wyjechac? ???????? macie cos konkretnego upatrzonego? ?????

Agaaa nie mam neta wiec jak cos to wlaczaj skype bo mam na tel. 🙂))))

U nas ok Olenka obudzila sie dzis bez gaci hehehe czy wasze dzieciaczki tez sie juz zaczynaja same rozbierac? Olenka juz smiga przy sobie w ta i spowrotem a najlepsze jest to ze Jak sobie chodzi i jest juz zmeczona potrafi przyjsc do ciebie i slodko polozyc sobie glowke na twoje kolanko, Kochana sie juz przytula wasze dzidzi tez tak robia? ? a mowia cos? ??? bo Olka jak narazie to tylko
- da. tzw. daj
- tata
- ide
Na tym konczy sie slownik Olki heh jak narazie.
U mnie pogoda beznadziejna bo angielska typowo

u nas noc ok, dwa razy tylko do niej wstałam, o 6 mleczko i spała do 8 także nie ma źle...ale już mnie zdenerwowała 😞 bo znowu jeść nie chce 😞 ja wole jak zje i mieć z tym spokój, wtedy jak płacze to wiem że nie z głodu, a tak?! i to kaszki swojej ulubionej nie chce! a ja już nie chce zwalać na zęby, bo tam się nic nie dzieje, nic nie widać, nie ma napuchnięte...ech 🤔

zdrówka dla chłopaków 😘 😘 😘

qrka powiem Ci że u mnie identycznie!! też idę na wesele dwudniowe, od 2 maja nie jem kompletnie słodyczy itp i co? dupa...boje się wejść na wagę! i tak jak piszesz, też zmierzłam bo nie jem czekolady 🙂 idę zaraz przebierać się w kiecki od szwagierki...mam nadzieję że mi się poprawi nastrój?
ratunku na te nasze bolączki niestety nie mam 🤢
do potem 😘

• Mamusia
Hej 🙂
Kurde co ejst z tymi dzidziolami:9
zdrowka dla menkow naszych 😘 😘 😘 😘
Kasiu achh nie przesadzaj 😘 😘 😘 na bank nie jest az tak zle 😘
Elus 😞 😘 😘
Kurde gdybym miala z kim malego zostawic, i jakis konkretny namiar na prace za granica to bym pojechala na troche 🤨 bo tez ciezko nas widze... dlugow wiecej niz wlosow a tesciowa jeszcze a oddaj 😮 ehh
Wiec Aniu to chyba dobre rozwiazanie...tak jak Ela mowi

u nas nocka o dziwo OK!!! o 4 tylko sie obudzil bo nosek mial zatkany i zle mu sie oddychalo, kropelki przytulilam i kurde do przed 6 😮 😮 😮 😮
nie wiem czemu... ze za jasno ze tak wczesnie wstaje czy jak?? 🤨

Aniu eee nie....pierwsza przymierzałam tą fajniejszą na która bardzo liczyłam..i co? 😞 nie dopiełam się tam gdzie zawsze. FUCK!! ta druga lepsza, ale szału nie ma.mam ochote się poryczeć 🙂 tylko co to da...

hmm, śmieszne to musi być że on się na Ciebie obraża. Ewa tak nie robi, chyba bym padła ze śmiechu 😁 za to ma dzisiaj akcje 'wywalam się co chwile i rycze okropnie'! nie wiem czy robi to specjalnie czy co...ale co chwile ryk! a spać oczywiście znowu nie będzie 😞
dupa day sie szykuje chyba....

ale piękne te "NASZE" dzidzioły 🤪 🤪 🤪 🤪 😁

Aga no to tak ja i ja 😞
a siedzę w tej przymierzani a Dzik i mi jeszcze przynosi 36 😠 😠 😠 🤢 😞 chłopy to niewiedzą 🤢

• Mamusia
No nie oszukujmy sie kobietom nigdy nie dogodzisz:P
A z tymi kieckami kosmos.. bo ja tez 18.6 na wesele.. niby mam ta kiecke od biedy ale serce mi peka jak widze ladniejsze i nie drogie nawet co by lepiej pasowaly pewnie....
ale co tam... 😜
kady zsie napije i w d bedzie mial:P wiec srac te kiecki laski: 😘

ech no nie wiem jak u Was wesela wyglądają, ale u nas to parada mody! każda przed każdą chce się pokazać...a szczerze mówiąc idą same eleganckie - bogate dziewczyny, które WSZYSTKIE!! kupują nowe kiecki...ach dla mnie to jest okropny stres! z chęcią bym kupiła tunikę i w spodniach poszła 😞
qrka ubiła bym Dzikiego...36, co to za rozmiarówka w ogóle 😞

uhh no ale nie ma co narzekać, aczkolwiek to boląca sprawa 🙂

• Mamusia
Agaa spoko czekam az wlacza tego neta. teraz sprzatanie pranie itp puki jest czas a Olenka chodzi za mna wszedzie taka kochana jest nie przeszkadzam mi w niczym ani nic.

Agus jak chcesz to ja ci zaraz jakos chumorek poprawie tylko bedziesz musiala pare dni poczekac hehehe 🙂******

• Mamusia
Agaa spoko czekam az wlacza tego neta. teraz sprzatanie pranie itp puki jest czas a Olenka chodzi za mna wszedzie taka kochana jest nie przeszkadzam mi w niczym ani nic.

Agus jak chcesz to ja ci zaraz jakos chumorek poprawie tylko bedziesz musiala pare dni poczekac hehehe 🙂******

hej
super ze kubus lepei sie czuje 🙂
oby pawełek tez sybko wrocil do zdrowka i reszta chorych dzieciaczkow 😘
co do kiecek to ile ja wczoraj fajnych widzalam i nawet przymierzalam ale dupa sie nie miescila wiec kupilam ta czerwona szalu nie ma ale wazne ze wlazlam 😜
Adas znowu wstal o 5:00 i juz spac nie chcial no normalne zasypiam na stojaco 😮
Loli moj adas to mowi tylko mama,dada i ach jak chce zwrocic uwage na siebie od dwuch dni nauczyl sie tez bic brawo jak sie go poprosi jak nagram to wam pokaze 🙂
co do kasy to masakra jak ktos mi powie ze pieniadze szczescia nie daja moze i nie ale bardzo pomagaja chyba zaczne nalogowo grac w totka 😁

Aniu ja się naewt nie próbuje do nich porównać...takie laski że łooo 🙂 i każde to chude jak patyk 😜
Asik to pokażesz fote? 🙂 a Adaśko to ranny ptaszek po prostu... 🙂