Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

buuterfly napisał(a):
Cofnęłam się do tego filmiku oli bo wcześniej nie dałam rady zobaczyć i pomyślałam o czymś jeszcze gorszym.....O tym, że w pewnym momencie to nie będzie tylko kwestia popsutego Xboxa ale porażenia prądem 😞 Ja już jestem przyzywczajona do krzyczenia na grzebaczy kabli. Bo jak Lunka była mała to też ją ganiałam.

ja z Dora mialam to samo
a Nika uwielbia kable, ładowarki inne rzeczy :/

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agaa napisał(a):
no zobaczymy 🙂

A JA WŁAŚNIE ODKRYŁAM ZĘBA NR 3!!!!!!!!!!! DWÓJKĘ!!! GÓRNĄ!!
WTF?????? 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

że cooooooooooo???????????
ejjjjjj
tak nie wolnoooo
my nie mamy ani jednego a Wy juz tyle ? 😁
nie ładnie 😜 😜 😜

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
buuterfly napisał(a):
Cofnęłam się do tego filmiku oli bo wcześniej nie dałam rady zobaczyć i pomyślałam o czymś jeszcze gorszym.....O tym, że w pewnym momencie to nie będzie tylko kwestia popsutego Xboxa ale porażenia prądem 😞 Ja już jestem przyzywczajona do krzyczenia na grzebaczy kabli. Bo jak Lunka była mała to też ją ganiałam.

ja z Dora mialam to samo
a Nika uwielbia kable, ładowarki inne rzeczy :/

Chyba jak kazde dzidzi lubi sie bawic kabelkami 🙂

oooo tak, ładowarki, kable, kamerka internetowa 😁 bardzo lubimy 🙂
ale bez przesady, nikt normalny chyba dziecka do kontaktu nie dopuści, a naciskanie klawiszy na wieży nie spowoduje chyba porażenia prądem no nie? 🙂

• Mamusia
Agaa napisał(a):
oooo tak, ładowarki, kable, kamerka internetowa 😁 bardzo lubimy 🙂
ale bez przesady, nikt normalny chyba dziecka do kontaktu nie dopuści, a naciskanie klawiszy na wieży nie spowoduje chyba porażenia prądem no nie? 🙂

No raczej nie Agus 🙂 proste i logiczne 🙂

Loli napisał(a):
Agaa napisał(a):
no zobaczymy 🙂

A JA WŁAŚNIE ODKRYŁAM ZĘBA NR 3!!!!!!!!!!! DWÓJKĘ!!! GÓRNĄ!!
WTF?????? 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

No to Ewusie kasownikusie uzupelnij :d

GRATULACJE :*

spoko muszę wymyślić hasło 😜

no ale mówi jej że nunu itd a ona patrzy takimi smutnym oczkami i tak sobie whh westchnie 😁
hahaha ale nauczy sie 😁
dzisiaj mi tylko odpilea internet :P

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
mój najchetniej ładowarke od lapa chwyta.ale co by było jak by przegryzł kabel? albo poslinil przetarte miejsce? 😮

Elu Ola ma 8 zebów ale jeszcze ani razu nie widzialam zeby cos przegryzla ! a wszystkie ma wielkie zabalki.
No wiesz przetartych kablów to ja nie trzymam bo to i nawet dla czlowieka bojno 🙂 wiec takie wymieniam na nowe 🙂

• Mamusia
Dziewczyny, ale to chodzi o to, że wyrabiacie im nawyk, że w takie miejsca wolno wchodzić. A oni będą coraz bardziej ruchliwi, sprawni i nie zawsze ich dopilnujemy. Dlatego trzeba stawiać granicę. Co wolno, a czego nie. Teraz pstryka w wieży a za chwilę dojdzie do gniazdka od niej.

noo Agus wszystkie po kolei 🙂
my tez sie doczekamy....
kieeeeeedyś...
teraz jak ktos sie pyta Niki a gdzie Ty masz zęby to odpowiadam, że w myslacha albo w marzeniach 😁
hahahah a jak zaglada do mojej paszczy jak jej zjadam raczke to taka zdzwiona co ja tam mam 😁

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Dziewczyny, ale to chodzi o to, że wyrabiacie im nawyk, że w takie miejsca wolno wchodzić. A oni będą coraz bardziej ruchliwi, sprawni i nie zawsze ich dopilnujemy. Dlatego trzeba stawiać granicę. Co wolno, a czego nie. Teraz pstryka w wieży a za chwilę dojdzie do gniazdka od niej.

Elu no ale , sama wiesz jakie dzieciaczki sa ruchliwe potrzebuja miejsca do biegania chodzenia dotykania sa ciekawe swiata, to ze stanie obok pulki i sobie tam cos pospera to nic sie jej nie stanie , a do kontaktów sa specjalne zabezpieczenia wiec sie nic nie stanie 🙂
Mozna je kupic w Ikea bo Agaa kupowala 🙂
Moje zdanie jest jakie jest, dziecku nie bede zabraniac sie wspinac po czyms co chce, czy po krzesle czy przy lozeczku 🙂
Ono poznaje dopiero swiat!
I mojej Oli na tym filmiku nic sie zlego nie dzialo ! jak wszystkie dzieciaczki zaczna tak borykac to kazda z was dobrze bedzie wiedziala jak to jest, i nie da sie tak zupelnie dopilnowac dziecka przy wszystkim 🙂

jak po kolei? jak to jest dwójka górna? 😁

nie wiem jak u Loli ale u mnie do kabli nie ma dostępu, tak samo jak na filmie Ewa bawi się 'tylko' tatusiową wieżą... 😁

Ela Ty tam se zobacz dokładnie, bo ja wczoraj patrzyłam i na górze nic nie było, a dzisiaj już jest 😲 większy niż te na dole...to nie wiem jak to rośnie szybko 😁

• Mamusia
Agaa napisał(a):
jak po kolei? jak to jest dwójka górna? 😁

nie wiem jak u Loli ale u mnie do kabli nie ma dostępu, tak samo jak na filmie Ewa bawi się 'tylko' tatusiową wieżą... 😁

A u mnie gdzies byly kable ? nie !