Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ufff jestem 🙂 Szczęśliwa 😎 Za moją extra kieckę zapłacę 15zł. Musiałam kupić podszewkę bo prześwituje, ale byłam ze szwagierką w lumpie i znalazłam idealną halkę pod spód 🤪 Za 1 zł 😁 😁 😁 😁 Więc za sukienkę wyjdzie za wszystko ok19zł. A najlepsze jest to, że nikt takiej nie ma 😜 I kupiłam sobie takie sexi koszulki do spania ☺️ Oj tak niech wam będzie ...To strój roboczy do liczenia jajek w lodówce 😁 Tylko muszę gatki dokupić w pasujących kolorach 🙂 A tak to Franio rozkoszny, słodziaszny aChhhhhhhh do zjedzenia 😘

• Mamusia
Jeeeeny jak mi się miło zrobiło ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ Myję okno w kuchni i sąsiadka przyjechała i do mnie , że ona też musi bo aż wstyd. I że widać, że ja kobieta pracy jestem i że mnie podziwia, że jestem taka silna i daję sobie radę w takiej sytuacji jak jestem ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

🙂
dostałam kwiatuszka od mojego skarba ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
ale mi sie przyjemnie zrobiło
weszłam do domu po praktycha atu wyskakuje moja mama z Nikusią a ona kwaituszek w łapce i maś mamo 😁 haha
Elus bo to jest prawda strasznie silna kobitka jest :*

• Mamusia
hej kochane po tym jak ania 87 mi nawrzucała. 😉 ,że tylko usmieszki przesyłam zorganizowałam troche czasu u tesciow by cos napisac....
przedewszystkim bardzo mi was wszystkich brakuje 😞tesknuie za tym forum ,ale naprawde nie amm mozliwosci zagladnąć czesciej ,bo wiecie jak to na goscinie u kogos sie pisze a u siebie neta nie mam i sie nie zapowiada. 😞
u nas ok mała rosnie jak na drozdzach....ma juz 6 ząbków a siódmy w drodze heh....jeszcze nie raczkuje i watpie ze wogóle bedzie ....bardziej się czołga i p[rzewraca w kółko niz próbuje raczkowac,ale za to sama potrafi z pozycji lezacej sie podniesc i usiasc a z siadu jak ja złapie za raczki staje.......na nozkach stoi sztywno i przez długi czas ale na tym narazie koniec.woła mama co mnie cieszy jak nie wiem i ogolnie duzo krzyczy i broi łobuz kochany.
TAK WOGÓLE NAJLEPSZE ŻYCZONKA Z OKAZJI NASZEGO DZISIEJSZEGO ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!! 😘 😘 😘 😘 ZAJRZE JAK TYLKO BEDE MOGŁA
POZDROWIENIA I BUZIAKI DLA MAMUSIEK I DZIDZUSIÓW
😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Ela, ja Ci kobieto powiem jaki blad popelnisz jesli sobie taka kuchnie sprawisz. Jesli chcesz biala to nie bierz lakieru i to z polyskiem. Ja mialam taka w PL bialo-czarna i katastrofa. Nigdy wiecej. Tez mi sie strasznie podobala, ale na niej byl wiecznie taki syf ze nie pytaj. Blat to pikus, ale fronty 😮 Kazde jedno dotkniecie paluchem, lub czymkolwiek innym pozostawia taki slad, ze 🤪, wszystko widac i na bialym i na czarnym. Male chlapniecie-widac, palec-widac, otwierasz za uchwyt-wystarczy ze lekko mizniesz-widac. Masakra Ci mowie. Malo tego, nie zetrzesz normalnym srodkiem do kuchni czyszczenia, zwyklym psikadelkiem tylko ciagle plyn do szyb. I okno 100 razy lepiej sie myje bo przeswituje i tak smug nie widac a tu wszystko. Doszorowac nie idzie. A my nie mielismy dziecka ktore by dotykalo do tego tylko my. A ciagle taki brud, ze wiecznie sie czulam jak w chlewie.

Anulka opis zmien hehe 😜

• Mamusia
opis jest nie mozliwy do zmienienia dzis! 🤪
A tez gratuluje spostrzegawczosci :P od wczoraj go mam 😘
Ela no Iw ma racje...wku mnie ta kuchnia.... a teraz tez mam jasna i tez zalue troszku.... a co jest wku. moja ma obicia ze tak powiem metalowe.. i caly brud wchdzi mi w szpare pidzy drewnem a tym... 😮