Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

🙂 tak.... pracuję 😜

dobra zmykam bo jak mnie przydybią na forum to będzie afera 😉 do wieczorka będę po 20 jak Guśka zaśnie, wczoraj nie dałam rady bo robiłam zapiekankę makaronową na dzis mmmmmmm 🤪 i zeszło mi w cholerę czasu. NO! do wieczorka 😘 miłego popołudnia

😘 😘 FOR ALL

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Bo kurde też sie staram o przyjecie do rossmanaa i chciałam zapytac jak Ci sie tam pracuje ?? 😉
ja dziś zrobiłam na obiad spagetti i zupe pomidorową wiec dziś na amore pomidore 😁DD

hehe ale zawsze cos 😉ja bym tez chciala wrocic do pracy tylko ze malego nie mam gdzie dacc a nie oplca mi sie go do zlobka dawac bo tylko zarobie na zlobek i benzyne wiec hmmm siedze w domku jak narazie 😎

Dosik ttaj u nas jes fajnie milo i przeyjemnie nie jest to ciezka praca tylko tyle ze podpisujesz dyspozycyjnosc wiec wiesz na kazde zawolaniemusisz byc nocki sie pracuje ale masz prawo odmowic jak dziecko nie skonczylo 4 lat no a tam gdzie ty chcesz to wszystko zalezy od kierownika sklepu i pracownic ja sie tam tobe biedzie pracowac zycze powodzenia 🙂

Dosik ttaj u nas jes fajnie milo i przeyjemnie nie jest to ciezka praca tylko tyle ze podpisujesz dyspozycyjnosc wiec wiesz na kazde zawolaniemusisz byc nocki sie pracuje ale masz prawo odmowic jak dziecko nie skonczylo 4 lat no a tam gdzie ty chcesz to wszystko zalezy od kierownika sklepu i pracownic ja sie tam tobe biedzie pracowac zycze powodzenia 🙂

No ja właśnie słyszałam że w rossamnie dość fajna jest robota no ale zobacztymy co z tego będzie 🙂
chce juz isc do pracyy bo ciężko nam z jednej wypłaty 😞 wiadomo rodzice nam pomagaja zawsze cos sypną ale ilez mozna brać od nich 😜

Dziekuje Dosik tobie rowniez no napewno bedzie mily tak jak wczoraj biegalm za mlodym po calej wsi zeby odrobil zadanie 😠 😠 😠 😠 😠byscie mnie widzialy jaka wsciekla chodzilam zwial mi bez butow 😠no nic tak to jest z dziecmi milego dzonka papa 😘 😘