Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Rudi Ty mi jeszcze powiedz jaki Ty masz kolor farby i jaka firma ten kolor... PErelka mi sie wyspowiadala z tego teraz TY 😁
Bo poluje na taki cos kolo Waszych:P

Lece papa:****
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa....
bylam u kumpeli zapisac sie do fryza... i ona juz urodzila, malenki jest taki fajny smiaszny taki.... 2800 i 58.... oczy juz ma zielonkawe 🙂 tak patrzy fajno. ach wogle przy Marcu jak laleczka...
Ale PERELKAAA>>>>> on ma taka buziuchne opryszczona czy cos.. normalnie skorupa takich chrostek bialych.. niby troche jak kaszaczki..
I ona ze to ma od urodzenia... nikt nie moze wymyslec co ma z tym zrobic jak .. jak myc.. a polozna ogolnie jakas ..ppppppppppppppppp................. co mowisz Ty??
potem ogladne, poczytam 🙂

• Mamusia
Olo w porzadku, troszke marudzi mi w nocy i znow zaczal podjadac, ale czekam jeszcze na jedna dwojke na gorze i moze mu przejdzie... te gorne zeby go niezle wymeczyly. Bylismy sie wazyc i 9,800 nabilo 😮

• Mamusia
Padam 😞
Kuba dzis postanowil wykonczyc stara matke. Przez caly dzien spal 15 minut a reszta czasu to non stop ADHD 🤪 nie mogl usiedziec w miejscu, na rekach nie moglam go utrzymac. Ciagle sie bawic co chwile robic co innego. Nie wyrabiam dzisiaj.

A Wy jestescie KOCHANE!!!! Wy wiecie 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Zaraz ide sie zdrzemnac bo o 24 musze wstac i robic dalej w biurze bo teraz mala awaria a do jutra trza zrobic 😞

buziaki na dobranoc 😘 😘 😘 😘 FOR ALL 🙂

ja zeżarłam michę ETON MESS (tu linka jakby ktoś chciał wypróbować: http://mojewypieki.blox.pl/2010/05/Eton-Mess.html ) naprawdę pychota: truskawki + bita śmietana + pokruszone bezy no normalnie ORGAZM KULINARNY 🤪 🤪
- kg już się nie przejmuję 2 ciąża i tak doprowadzi moje biodra do ruiny więc WHY NOT 😉

😘 😘 IWWA liczę na Twoja przepowiednię 😉 😘 ☺️
buźki dla Kubusia 😘

Aniu ten dzidzius mial to najpierw czerwone bo jak tak i zrobil mu sie taki grysik z tego taka skorupka to jest skaza bialkowa i wiaze sie to z ograniczeniem bialka i smarowac trza masciami ,a jak sa to takie punkciki z takim bialym czym w srodku to tak dzieci maja i to samo zejdzie i tego sie nie tyka i nie smaruje.
  • Iwwwa ty bidulko nasza 😘 😘 😘 dzieciaczki szaleja nam to przejsciowetrzymaj sie tam 😘

a ja jakas opóźniona jestem nie widziałam Waszych postów nie wiem czy ja już jakaś zaciemniona jestem czy ki pieron ??!! 😮

Aniu te krostki jakoś się nazywają tylko nie pamiętam jak chyba ... prosaki... zaraz sprawdzę one schodzą bardzo długo około 6-8 tygodni po porodzie Iga też je miała i strasznie mnie to wkurzało 😜 ale zeszły. niczym się tego nie przemywa tylko starannie myje przy kąpaniu wacikiem z mydełkiem.

idę CIUM 😘

o własnie:

Buzia noworodka...
    Na nosku i policzkach czasem pojawiają się białe krostki. To prosaki. Ich przyczyną jest nadmierna ilość hormonów androgennych i przerost gruczołów łojowych. Najczęściej widać je na nosie, policzkach. Nie trzeba ich niczym smarować, a tym bardziej zdrapywać, przekłuwać lub wyciskać. Znikną same, choć często dopiero po kilku miesiącach.

Iga miała na nosku - komicznie to wyglądało i strasznie się ciszyłam jak zaczęło schodzić 😁

Z okazji Święta dzieciaczka życzę wrześniowym maluchom i tym urodzonym w sierpniu ale to również wrześniaki 😜 Dużo zdróóóóówka, uśmiechu na pyśkach, cierpiliwych rodziców 😜 bezbolesnego ząbkowania, oraz wszystkiego co najlepsze dzidzolki kochane 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
    Jeeeeeeeeeny 😞 Chyba idzie mu jakiś kolejny cholerny ząb bo płacz niesamowity. Od 5tej nie śpimy. Wczoraj to w ogóle tragedia z zaśnięciem. A teraz wyje jak nienormalny w łóżeczku. Już nawet te specyfiki żadne nie działają.Koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
    ELUS a spróbuj większą dawkę mu dać... I coś przeciwbólowego z czymś na uspokojenie.
    2 podobno tak bolą strasznie. 😞

Eluska dziękować i również dzieciom naszym wszystkim wszystkiego co naj... Jak i nam, wkońcu też duże dzieci jesteśmy nie?:p:*

u nas noc też koszmar i nie wiem w czym rzecz ... 😞

wrześniowym i wszystkim forumowym dzidziłom
    WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA 🤪

przede wszystkim ZDRÓWKA żeby mamcie i tatki się o Was nie martwili
    SZCZĘŚCIA bo szczęśliwe dzidzoły to szczęśliwi rodzice i na odwrót 😉
    POGODY DUCHA - wy mamcie wiecie dlaczego 😜 😘
    UŚMIECHU co dnia 😆
    APETYTU mniam!!
    i MIŁOŚCI NASZEJ .... nieskończonej 🙂 🙂 🙂

buuterfly napisał(a):
    Daję mu już Aniu więcej. A na uspokojenie ma te kropelki co Ela mi poleciła. Też nie mogę mu tak mieszać i za dużo dawać 😞

biedny Franio 😘 😘
    nienawidzę ząbkowaniaaaaa!! 😠

• Mamusia
    Ale za to dzisiaj pochmurno na dworku. Szkoda tylko, że nie pada bo wszędzie ten kurz. Może dziś nikt mnie nie opieprzy przynajmniej, że wożę dziecko w plastiku 😜 Więc wiecie....Jak będzie gorąco to dziecka absolutnie do spacerówki nie wolno wkładać 🤪 😁

a i u nas nocka nie za wesoła był płacz od 2 - 3 😞 w końcu trzasnęła mleczko pograndziła, po przewalała się w łóżeczku i zasnęła nam te zębiska też spokoju nie dają 😞