Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jestem wreszcie 🙂
Mialam padniety laptop. Wirusy zaatakowaly 😞 3000 ich bylo. Wszystko mi padlo, trza bylo od nowa system postawic. Wszystkie dok poszly do kosza 😞 Moj miesiac pracy na marne. Jestem tak do tylu, wszystko od nowa 😞 zalamie sie 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞
Dzis bylismy troche na miescie. Moj mial voucher urodzinowy i mial sobie kupic akcesoria do iphona bo mu kupilam na urodziny, ale (i tu wielkie moje zaskoczenie) wybral maszyne do pieczenia chleba-ktora zawsze chcielismy miec i mikser 🤪 🙂, wiec pierwszy pyszny, pachnacy, swiezutki, cieplutki chlebek juz zaliczony 🙂
Kuba dzis troszke zaczal raczkowac. Oczywiscie z wielkimi bolami, bo strasznie wymusza, zeby go wziac pod pachy i zeby sobie przebieral nozkami, a jak po chwili, dlugiej chwili jekow i krzykow go nie wezme na rece to podnosi tylek i proboje isc. No ale teraz moglam sobie pozwolic na przetrzymanie go zeby sam ruszyl, w tygodniu niestety nie moge bo jak krzyczy to wszystko w biurze slychac. Wiec stop nauki raczkowania do nastepnego weekendu 😞
Ela nie smutaj sie, nie zostajesz sama, bo nas masz 🙂 damy rade cioteczka.
Anulka fajnie ze macie juz mieszkanko, to teraz urzadzanie, czyli jak dla mnie najlepsza sprawa 🙂
U nas pogoda sie popsula, deszcz prawie caly dzien 😞 a mielismy plany po shoppingu isc na badmintona, no ale leje 😞
A teraz cin cin 🙂 kto sie dolacza? Kasiula? hehe 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jeny jak mi szkoda Julki. To dziecko jest takie biedne... Kombinuje na wszelkie możliwe sposoby żeby mamę zatrzymać. Dzisiaj wracały do domu z ogrodu i mała śpiewała do kija aluminiowego od miotły bo echo fajne szło i upadł i wybiła sobie górną dwójkę...Krew się ponoć lała i łzy bo nie pamiętają czy to mleczak czy już stały 😞

• Mamusia
No staly to by sie pewnie tak latwo wybic nie dal, chociaz roznie bywa. Trzymam kciuki co by to byl mleczak. A no tak, dziewczynki w jej wieku to juz patrza co by ladnie wygladac 🙂 a gdzie to bez zeba ehhe pamietam jak u mnie w szkole jedna dziewczynka chyba w piatej klasie jedynka jej wypadla to sobie guma Turbo zaklejala dziure hehe, wygladalo to z bliska gorzej niz by wcale nie miala. Ale z daleka niczego sobie 😁

ojjjj Elus wspolczuje moj Pawel nie spi od 6
  • Dziewczyny wiecie co slyszalam ze jeczy to wstalam i zostalam w szoku jak on spi tam gdzie poduszka to on na poduszce nie tak normalnie tylko na szerokos lozeczka nogi obie sterczaly przez szczeble czyli miedzy nimi dupa calkiem przywarta do szczebli 😮 😮 😮 😮 😮 😮 normalnie w szoku zostalam
  • Ide sniadanie dzieciakom robic 😘 😘
  • Elus jeszcze troche zabki sie przebija i bedzie lepiej 😘 😘

• Mamusia
    Jemu idą wszystkie na raz. Cała góra! A nie chodzi też o niego tylko o całe moje życie. Do dupy takie. Szlag mnie trafia w tym zapyziałym mieście. Upał, że wyrobić nie idzie. Wszyscy na domki nad jezioro, na wyjazdy....Tylko ja siedzę wiecznie sama z dzieckiem. W ciąży sama, teraz sama...Mam już tego po dziurki w nosie. I znowu Luna coś nie tak. Sypią się jej znowu kłaki, ma pełno wysypki, drapie się, gryzie....Nie mam już na to wszystko siły!!!!!!!!!!!!! Bo co znowu pójde do weterynarza zostawię kilkaset złotych i znowu nie powiedzą mi co to i od czego i za jakiś czas znowu pójdę. Bez sensu. Może na kleszcze może na karmę może na wodę....Nie mam już normalnie mocy żeby o tym wszystkim myśleć! Tu ja tu mału tu Luna tu Julka moja mama a Krystian dzwoni i mi gada, że sobie przerzutki w rowerze wyregulował, że idzie na ryby 😞 I takie różne...Nie podoba mi się to wszystko. Całe moje obecne życie. Wyganiał mnie na prawo jazdy a nie wie jak ciężko mi teraz. Wszystko takie łatwe się mu wydaje. I tylko ciągle słyszę , że mnie rozumie, że współczuje itd. Na chuj mi to jego współczucie?!?!?!?!