Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jeju Asia no co Ty 😞 Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze. Jak będziesz chciała się wyryczeć to wiesz gdzie się zgłosić 😞
Ja taką mam niezbyt miłą atmosferę między mną a moim tatą , ale jak by coś mu się stało 😞

Wywaliłam rower sąsiadów z klatki 🙂 Bo nie mogłam wjechać nawet wózkiem. Więc go wystawiłam na dwór pod ścianę. Na jeździe było ok. Tylko, że ten czas tak szybko mija, że szok. W piątek na 9tą idę.A dziś zachciało mi się sałatki z szynki i winogronu. Więc sobie zrobię później. Jak Franiu wstanie.

Asiu bardzo mi przykro z powodu taty,trzymam kciuki zeby wszystko sie unormowalo i poprawilo 😘
  • Aniu jeszcze troche i bedziecie na swoim 😘
  • Elus no czas leci bardzo szybko az za,ja tam jazdyy??buziki dla Was 😘 😘 😘

• Mamusia
    Asiu trzymam kciuki za tate i duuuzo zdrowka dla niego.

My wrocilismy z kursu. Brzuch mnie boli od smiechu. Ogolnie bardzo fajnie. Na poczatku troche krecilam nosem bo jak tepa masa sie tam czulam, ale potem sie odblokowalam i bylo ok. Jutro powtorka.
    Cioteczka wziela Kube na spacerek na plac zabaw, potem go wykapala nakarmila i polozyla spac. Podobno byl bardzo grzeczny a na spacerze powiedzial mama 🙂 Dumna jestem z synka mojego. A cioteczka normalnie na medal 🙂

• Mamusia
    A jazdy bardzo fajnie. Tylko ten mały grzbiet znowu świruje. Budzi się po czwartej, albo tak jak dziś po 1 i przed 3cią zasnął dopiero.Więc chodzę notorycznie niewyspana i nie mam przez to tyle cierpliwości dla małego. Jutro na 9tą znowu mam jazdę. Ciekawe gdzie tym razem pojedziemy.
    Asia jak będziesz to napisz jak tato się czuje. Mam nadzieję, że lepiej już 🤨

dzieki ze sie martwicie
    tata ma 26 lipca konsultacje z profesorem kardiochirurgi i on ma zadecydowac o operacji zastawki serca ale raczej jest to bardzo prawdopodone ze zabieg sie odbedzie bo bez lekow tata ma problemy z oddychaniem szybko sie meczy 😞 ma za gesta krew i teraz bierze leki na rozzedzenie.Ogolnie nie dociera to domnie co sie dzieje nikt sie nie spodziewal takiego obrotu spraw poszed do lekarza z dusznoscia i opuchnietymi nogami a skonczy sie to operacja na sercu 😞