Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hmmm.... no to zależy od faceta... ja byłbym zdziwiony, ciężko jest ocenić co bym czuł.
Raczej fajna niespodzianka, ale tak jak napisałem - wszystko zależy od faceta.
Może bym się ucieszył ale zastanowiło by mnie to, dlaczego nie chce bawić się razem ze mną i z naszymi znajomymi.

• Mamusia
admin napisał(a):
hmmm.... no to zależy od faceta... ja byłbym zdziwiony, ciężko jest ocenić co bym czuł.
Może bym się ucieszył ale zastanowiło by mnie to, dlaczego nie chce bawić się razem ze mną i z naszymi znajomymi.

Dlatego, że ma zboczonych kumpli, których się boję i wole do mamusi uciec 😁 Poza tym co to za impreza jak w domu jest małe dziecko, które o 19 idzie spać 🙂 A on biedny odcięty od kumpli i imprez więc co będę się wysilać i kupować kolejny wymuszony prezent. Niech sobie posiedzą, pochlają i poobgadują sterczące sutki sąsiadki i jej czerwone stringi, które suszy w oknie 😁 😁 😁 😁

Aaaaaa 🤪 🤪 🤪 🤪 A propos sąsiadki....Ostatnio odsłaniam roletę w pokoju Franka i patrzę a tam dupa 😁 Laska w mieszkaniu po drugiej stronie ulicy sobie na legalu w samych stringach łaziła po pokoju. Wszystko po prostu było widać 🤪

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
admin napisał(a):

Dlatego, że ma zboczonych kumpli, których się boję i wole do mamusi uciec 😁 Poza tym co to za impreza jak w domu jest małe dziecko, które o 19 idzie spać 🙂 A on biedny odcięty od kumpli i imprez więc co będę się wysilać i kupować kolejny wymuszony prezent. Niech sobie posiedzą, pochlają i poobgadują sterczące sutki sąsiadki i jej czerwone stringi, które suszy w oknie 😁 😁 😁 😁

Aaaaaa 🤪 🤪 🤪 🤪 A propos sąsiadki....Ostatnio odsłaniam roletę w pokoju Franka i patrzę a tam dupa 😁 Laska w mieszkaniu po drugiej stronie ulicy sobie na legalu w samych stringach łaziła po pokoju. Wszystko po prostu było widać 🤪

sprawa rozwiazana.. nie jedz:P eheh bo beda w oknie wszyscy siedziec :P eheh zamiast sie bawic:p

• Mamusia
Hej,
od 5tej nie śpię. Musiałam posprzątać. Franek śpi, a potem przychodzi pani Ania, a ja wychodzę na jazdę. Potem do krawcowej, a potem po klucze od działki. A pogoda deszczowa. Ale wolę już taką niż te upały.
O coś takiego upiekę 😁
http://www.garnek.pl/annies/14623619/trzydziestkowy-tort-dla-mlodego

• Mamusia
Hej,
wczoraj juz sie nie odzywalam bo glowa mi pekala, ale nie od nauki. Biedny Kubus znow chory. Ciocia miala wczoraj przeboje, bo pospal godzine jak wyszlismy i jak sie obudzil to dala mu mleczko, wypil tylko 60i zwymiotowal strasznie. Zazygal dywan, lozko i ciocie 😞 Chyba jakos jednorazowo bo do tej pory nie wymiotowal. Mam nadzieje ze to nie znowu rota bo sie zalamie. Katar ma straszny i nawet zblizyc do noska sie nie daje. Nie moge mu nawet giluchow wytrzec, a straszne ma. O psiknieciu juz nie wspomne. Jest strasznie marudny. A najgorsze, ze zaraz jade pilnowac malutkiej mojej siostry. Niestety nie ma wyjscia. Mam nadzieje ze Kubus da mi zyc a malutka bedzie spala. I mam nadzieje ze sie nie zarazi od niego.
Wiec odezwe sie dopiero po poludniu.

Ela super tort 🙂
Buziaki 😘

• Mamusia
hej kochane pipki.
jak tam dzień wam mija...?ja u teściów jestem....
kurde nie wiedziałam ,że dziewczyny pousuwały konta..........szok.no ale trudno ich wybór...chociaż szkoda ,że nie jest tak jak kiedyś 🥴
dobrze,ze Wy jeteście 😘
u nas bez zmian wszystko ok.
pozdrowienia 😘 😘 😘

iwwka zdrówka dla Kubusia życzę 😘

• Mamusia
eh.. juz bez Marca.... smutno.. tak sei tulil za nim wyjechal.... ☺️ 😞
Jego fura przyszla urodzinowa.. heh a jego brak... ☺️
bylam z tesciow na wsi u jej siory z rzeczami dla babki.... heh takie dlugi taka bieda na wesele nie jada bo nie ma kasy ale psa se kupili NASTEPNEGO....shi tsu.. normalnie chodzace ADHD zajebista sunia.. MArcel by ja zadusil radosci 🙂jak bedzie maila male to bede odkladac ile bede mogla a mu kupie 🤨

musze uszykowac ciuchy, z tesciowa po prezent na jej ur... eh

Iw zdrowka dla Kubulka 😘 😘 😘 😘
Elu moze byc ja tez dzis mam mozg gdzies daleko...

:*
do potem!
A TORT REWELKAAAAAAAAaa