Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Oooo....A wiesz co Krystian wymyślił? Że zamiast na 3 dni to na dwa tygodnie przyjedzie 🤪

eee nooo.... a co on zazdrosny??????????/ nie bede Cie bzykac;D 🤨 🙃 🙃
Ale nie niee to musicie sie nacieszyc 😉 A sobie odbijemy pod koniec sierpnia co???

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oj zrelaksowałam się ogromnie. W ogóle bym do domu nie wracała, ale już wymyśliłam, że te urodziny mu zrobię to zrobię. Z tym, że pisałam do dwóch jego kolegów na NK i żaden nie odpisał. W razie czego tych z pracy zaproszę od niego. A Franio dobrze. Wychodzą mu kolejne ząbki. Czyli w sumie 10 mamy a reszty nie dał zobaczyć. Śpi sobie teraz łobuziak. A wypadało by fotek kilka dodać na agu. A jak tam Marcyś? Wy już przeniesieni? To dawaj znać jak tam sytuacja z przyjazdem się ma bo ja czekam 😜

• Mamusia
no to fajno 😜, heh zeby tylko przyszli 🤨 uu no to prawie pelna gebule kielochow ma 😉))
A maly w miare, roznosi mnie jak tylko moze,spac cos nie daje rady w nocy nie wiem co mu znowu 😮
my jeszcze nie, gazowke dzis podlaczyli i zlew bo nie mielismy. nie wiem kiedy tam pojdziemy bo eehhh 😜

A ten tort wykombinowalas?? 🙃

• Mamusia
Wracając jeszcze do szpitala to właśnie jak tam byliśmy to sobie myślałam jak Domi tam wytrzymała tyle czasu? My byliśmy niecałe dwa dni i szału dostawałam.Klaustrofobii po prostu. A jak pojechałam do taty to mi plecy złamało. Nie mogłam się ruszyć. Julcia mnie ratowała masażami i smarowała maściami. Chyba od tego, że ciągle nosiłam Franka.

• Mamusia
moj 11 😮 ale no czy 11 czy 9,5 to no do lekkiego sie nie zalicza a jeszcze jak sie ruszaja to eehh 😜 ☺️
ja bym chciala wiedziec czemu!! ☺️ on juz to raz robil ale teraz to juz jest taki bas ze sie suchac nie da 🤨oby te teby bo na nie zwalam albo skok sie skonczyl 🤔

• Mamusia
🤪
gzie jestescie pipyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 🙃

My nocka koszmar... budzil sie tzn ryczal.. ze nie szlo go obudzic 🤢
A rano mnie bill, po czym dawal buziaki zebym wstala 🙃 heh
On wogle jakis taki sie rozrabiaka zrobil 🤨
I chodzic.... juz nie na 4 tylko lazi wszedzie a ja za nim jak za zlodziejem... eh 😉

co u Was?????

WEZCIE MI TEN DESZCZ!! wrrrr 😠

• Mamusia
Kurna moglo by juz laskawie przestac padac ☺️
A tym co tam doskiwera cokolwiek to jest w tej nocy tez by se moglo isc!

ja na mieszkanie musze isc posprzatac te kartony wszytskie, zrobic obiad na jutro bo kuzynka od rana wpada z dzieciakami 🙂 a pod wieczor znajomi na flaszke za pomoc w noszeniu mebli...
widzicie... nie chcieliscie przyjechac wniesc to nie popijemy:P hehe

jeszcze t narzeka ciagle ze go plecy bola, ledwo chodzi.. i mi sie udzielilo i bol come back to moje plecy 😠 i umieramy se razem 😞 tyle ze ja mu masuje i przechodzi na troche a ja pipa.... 🤢
a za tym koczkodankiem trza lazic do znudzeniaa..wrr 😜

Lubie deszcz .. wtedy wszystcy maja zajebisty humor 😁 kazdy sobie posteka powkurwia sie bo wdepl w kaurze albo oblalo kogo auto ... 😁 hyhy

PERELKAAAAAAAA GDZIE JESTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Łoo kilka stron do nadrobienia dziewczynki nawet sie postarałyscie 😁
u nas leje jak scebra 🤢
jakaś masakra poporostu ;/
Kasiiuuu zdradzasz mnie ? 😁

• Mamusia
Ja lubię taką pogodę bo młody dużo śpi w ciągu dnia 😁
W ogóle dużo sypia ostatnio w dzień, a to dziwne bo nigdy tak nie miał 😉
Ja dzisiaj się cały dzień lenię, zrobiłam tylko pranie i ugotowałam obiad 😜
Zresztą nawet dopiero teraz prysznic wzięłam ☺️ 🤪

Przyszedł mi nareszcie zwrot podatku i notabene już go w myślach ulokowałam w zaległych wydatkach więc nic nie zostanie 😁
Muszę w tygodniu podjechać jeszcze do MOPS'u złożyć o rodzinne i o dodatek dla samotnych matek. I w ogóle Eluśka powiedziała mi, że do ukończenia 1 roku życia dziecka mogę się starać o tzw. trzecie becikowe/ zapomogę z wgl. na zarobki. To daje kolejny tysiąc złotych więc dopytam się czy jeszcze mogę się o to ubiegać 🙂
Było by super, może bym na prawo jazdy wreszcie poszła 😜

• Mamusia
Dosik napisał(a):
Łoo kilka stron do nadrobienia dziewczynki nawet sie postarałyscie 😁
u nas leje jak scebra 🤢
jakaś masakra poporostu ;/
Kasiiuuu zdradzasz mnie ? 😁

gdzie tam 😜
ale jestem teraz dłużniczką Eli więc będę na jej posługi 🤪

Mam iść dziś na siłownie ale ta pogoda jakoś mnie nie motywuje w ogóle 😜
Mały buszuje mi tutaj chodzi i rozwala wszystko
a ja bym spała non stop w taką pogode tak jak Alek 🙂
W ogóle już co do pracy wszystko pozałatwiane 🙂
Wczoraj miałam szkolenie BHP 🙂
I w poniedziałek już w Bytomiu w agorze mamy podpisanie umowy, rozdanie strojów i plakietek, dostaniemy książeczke do nauce o tym zarciu i restaracji. I ogólnie takie szkolenie teoretyczne będziemy mieli a we wtorek juz do pracy 🙂
w krakowie szkolenie będzie tylko 4 dni więć luzik 😁
Mati się bał ze na dlugo pojade a tu prosze 🙂
zwiększyło się ono do 3 tyg w bytoiu i kraków skrócili,.
Ciesze się ze wkoncu zaczne zarabiać 🙂

• Mamusia
Eloite i to jak tanio się oddałaś 🤪 Za rzepę 😁
Dosik to na co idzie pierwsza wypłata?
Ulepiłam gołą babę z tej masy cukrowej 😜 Ale taka jak dzieci w przedszkolu z plasteliny robią 😁 😁 😁 Najwyżej jej nie położę. Jutro robię tort. Tylko myślę komu z sąsiadów dać go na przechowanie do lodówki. Koledzy Krystiana ugadani. Jeden przyjdzie z żoną 😮 Yyyy.....Ok. A ja po 16tej jestem umówiona z koleżanką na spacer po galerii i na lody itp. Rano w niedzielę jeszcze teściowa się wbije 🤢 Nic nie dało moje gadanie, że ja męską imprezę wymyśliłam dla Krystiana. Ale obiecała, że sałatkę zrobi, kurczaka i gołąbki to niech wpada 😁 Tylko muszę do 16tej się jej pozbyć bo wtedy Ci kolesie wpadają. A z tym jednym co gadałam to masakra. Nie mógł się rozłączyć. I gadał i gadał.....heheh....A w ogóle jak zadzwonił to ja do niego z tekstem, że hmmm no wiesz....mam duże potrzeby sexualne, Krystiana nie ma, może byś mi pomógł 😁 😁 😁 Nie nabrał się ☺️ No a poza to mam posprzątane, poprane i tęsknię za Julką/. Przysłała mi dzisiaj zdjęcie małego cielaczka bo się im urodził 🤪 Słodycz sama ☺️ Buziaki 😘