Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
doda sie?? 😜

no widze tu tlumy ze nie ma gdzie igly wcisnac 😮 😞 😠

A ja juz nie daje rady.. nie panuje nad malym zupelnie 😠 😞 😞 😞 😞 😞 😞
taki himeryk sie zrobil 😞 3 dzien... on wyje a ja razem z nim 😞
w dodatku noc MASAKRA.... 🤨
a na zeby raczej nie bo nic nie widac 🤔

eh

GDZIE JESTESCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1???????????????/

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hejo lasencje jak tam ja troszke zajeta bylam sprzatanie jeszcze dwa tyg i moje kochanie wraca jupiiiiii 🤪 🤪Co tam u Was slychac jak dzieciaczki???????Kupilam se nowa wage heh i ta malpa wiecej pokazuje 😞a mamy zeba nie wiem czy sie chwalilam kurcze nie umiem wlezc na mleczaki 😮buziaki dla Was 😘 😘

• Mamusia
Aniu, właśnie byłam u neurologa i dostałam zajebiste tabletki i jak ręką odjął!!! 🤪
Więc skończył się ten cyrk. 😉

Alek ma chyba pleśniawkę 🥴
Kurwa nie wiem, jutro go wezmę do lekarza bo normalnie wysiądę z tym dzieckiem 😜
Ciągle coś sie dzieje..

Oooo zaczyna się wycie 😮 😁

• Mamusia
No wlasnie propo plesniawek:P bo my sie meczylismy a nie chcialam fioletu, to mi znajoma polecila jego mocz troche na pieluche tetrowa i w buzi mu rozetrzec, i kurde czaicie ze jak reka odjol!!! 🤔 🤪
Moze sprobuj tak jak nie cchesz do lekarza z nim isc 😉

No wlasnie nie wiem..... 🤨 bo tej nieprzyjemnej akcji wogle jakos tu pustawo, kilka nas aby zaglada... ☺️

ten tak wojowal ze krzeslo ze stolu- bo mylam podloge zciagnol na siebie i padl spac... wiec mam nadzieje ze na 2 godziny sie wylaczyl 😁 😁 😁 USZY MI ZE SZCZESCIA WACHLUJA 🙂

eloite napisał(a):
btw. gdzie nasze stare forum i nocne pogaduchy o sioperzeniu?! 🤪 🤪 🤪

Właśnie !! 😁 Gdzie sie podziały tamte czasy !!! 😁
U nas leje od rana jak scebra 🤢
Ani z domu wyjść ani nic.
Mati w pracy.
Mnie cos w brzuchu boli po prawej stronie od rana 🤨

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
No wlasnie propo plesniawek:P bo my sie meczylismy a nie chcialam fioletu, to mi znajoma polecila jego mocz troche na pieluche tetrowa i w buzi mu rozetrzec, i kurde czaicie ze jak reka odjol!!! 🤔 🤪
Moze sprobuj tak jak nie cchesz do lekarza z nim isc 😉

No wlasnie nie wiem..... 🤨 bo tej nieprzyjemnej akcji wogle jakos tu pustawo, kilka nas aby zaglada... ☺️

ten tak wojowal ze krzeslo ze stolu- bo mylam podloge zciagnol na siebie i padl spac... wiec mam nadzieje ze na 2 godziny sie wylaczyl 😁 😁 😁 USZY MI ZE SZCZESCIA WACHLUJA 🙂

Faktycznie- przecież mocz ma antybakteryjne działanie!
Ale nie wiem czy się odważę 🤪 😁 ☺️

• Mamusia
Co to za picie beze mnie?
Kasia ja to bym sobie poswintuszyla ☺️ trza sie umowic wreszcie na jakas sobote.
Czemu tu taka cisza? A temu ze juz nie jestesmy w ciazy i nie leniuchujemy calymi dniami, a temu ze juz nie mamy noworodkow ktore trzeba nakarmic i przewinac co ok 3 godziny temu ze nasze szkraby biegaja raczkuja i ciagle trzeba nas pilnowac i temu ze czesc z nas pracuje. A temu tak cicho. Ja to juz w ogole nagane zaraz dostane.
Kuba jak widzi ze pisze cos ze w ogole siadam przy lapku to staje kolo mnie i zabiera mi reke a jak nie chce dac to mnie tak szczypie ze prawa reke mam cala w siniakach, w zaden sposob nie umiem mu wytlumaczyc ze nie wolno.
w nocy sie budzi albo o 12 albo o 3 i wyje jakby go ze skory obciagali. Klade go do naszego wyra bo inaczej sie nie uspokoi i spi z nami do rana. Ida mu 4 zeby i dojsc nie moga 😞 i w dzien jak mu czegos zabraniam to w taki ryk wpada jakbym go lala normalnie. Mam nadzieje ze szybko przejdzie.
A brawo bije wszystkim i na kazda okazje. I ostatnio w sklepie faceta nawyzywal hehe facet na niego spojrzal a ten do niego tonem typu "co podskakujesz" zaczal a dadadadad! a dada? a dadada! i tak non stop. Facet sie brechal z niego.

• Mamusia
No chyba Iwa masz racje z ta cisza..

Kurde a maly mi robi znowu te ryki w nocy.. jak Kubulo.... 😮
Kurnaaaaaa cala noc dzis nie spalam znowu, bo co godzine sie budzil...
A najsmieszniejsze jest to ze on wierzgal nogami jak by chodzil, smial sie lazil po czworakach na lozku rekami machal.... nie wiem co mu 😮
Nie przypada tyeraz skok rozwjowy jakis? orientowalas sie?? 🙂

no i u nas CIAGLE PADA... 😞
eh..

• Mamusia
Iww z ciebie to jest świntucha 😜 😁

Aniu, nie nie zrobiłam. Posłałam siostrę do apteki niech jej farmaceuta coś doradzi.
Jutro jesteśmy zapisani do lekarza ale wolałabym już mu coś dzisiaj podać, bo ma już problemy z jedzeniem.

Nie wiedziałabym nawet jak z tym moczem zrobić, bo on nie ma jeszcze nocnika, a przyznam, że nawet nie wiem kiedy robi w pieluchę..

• Mamusia
Eloite Ty to masz dobrze. Ech marzenia... 🤨
A co do skoku to nie wiem, bo ja na to nie patrze wcale. Ale w sumie fajnie na cos zgonic. tylko u nas to zeby.
Kurde tel mi sie psuje. Raz cicho za chwile tak glosno ze masakra. A jak tu pracowac nie ogladajac jednym okiem chirurgow?
Eloite to kiedy sie slinimy?

• Mamusia
Tak jak ja Eloite 😁 😁 😁 Dzień dobry 😘
I co z Alkiem? Wysoka ta gorączka?
Lauranko nie wiem ile ważyła , ale wyglądała na o wiele mniejszą niż ten Tomek z naszego forum.
A ja byłam oderwać się od tych miejsc i ludzi u taty. Nadrobiłam co tam pisałyście.
Anka fajnie to namalowałaś. a jak masz taki talent to i auto bym oderwała i sama namalowała.
Wyrko dawaj znać i grzeje na maxa a pifffko chłodzę 🤪 Mam trochę zdjęć. Franek rozrabia na maxa. Przed chwilą odkurzałam całą paczkę kleiku z dywanu , a teraz po całej kuchni biszkopty rozsypał.