Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Witam z rana ,Aniu to ty uważaj na siebie 😘
  • Ela dlaczego masz czas do czerwca??A moze tyś w ciąży 😜
  • Jak tam dzieciaczki???a my dalej sobie chorujemy 🤢 Ja se siedzę i wcinam lentinki 🙂 muszę młodego dać spać ,aaaa wczoraj znalazłam ogrodniczki po mojej córci heh mają już 10 lat a wogóle nie są zniszczone hyh znajdę fotke mojej małej i zrobie Pawłowi wiecie jak oni są podobni no szok. 😘

• Odpowiedzi 73,3 tys.
    • Utworzono
    • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
    Hej cioteczki,
    ja dzis od rana u siostry z Kuba, bo u nas dwie kontrole w biurze i nie mialabym nawet jak do kuchni z nim isc jesc mu dac czy cos, i jakby glosno biegal szalal to tez nie moze, wiec sie przechowujemy tutaj.
    Wlasnie spi wiec wlazla zobaczyc co u was.
    Anulka bidulko moja, to dawaj tego chopa swojego niech Ci ten kregoslup wyprostuje, bo w sumie facet to z krzyza spusci i lzej a kobita? Moze namow go na masaz wieczorem, odrazu bedzie lepiej. A tak powaznie to moze idz do lekarza bo to cos bardzo nieteges.
    Elus a Tobie co? Humory ciazowe?
    Perelka hehe dobre, dziesiecioletnie spodnie i jak nowka. To jak bardzo babskie to sprzedawaj a jak nie to dawaj dla malego. My sie teraz z moja siostra tez wymieniamy. Ja daje takie malo chlopiece rzeczy po Kubie dla Zosi i normalnie jak ona jej zaklada to sobie mowie, ze przeciez ja dopiero co to Kubie nosilam kurde a to juz nosi 5 miesieczne dziecko, ze az niemozliwe. A siostra mi daje po swojej straszej corci takie malo dziewczece.
    A mi kurde tez znow nie za dobrze, jak co miesiac normalnie. Zno mi przyszly tak bolace owulacje ze nie idzie wytrzymac. Przed ciaza mialam identycznie, az napierdziela brzuch-jajniki ze promieniuje do cycka. W tym miesiacu prawa strona, w nastepnym bedzie lewa. Bo na zmiane jajka sie puszczaja. I wez badz madry i dziecko zrob jak to tak napierdziela ze az sie nic nie chce. I tak do 3 dni i spokoj. Ech... Gotuje wlasnie zupke pomidorowa, czekam az Kuba wstanie i ide na spacerek nad jeziorko bo pogoda sliczna, sloneczko swieci i cieplutko. A zanim to troche do roboty 😞

Jejjj to trzymam kciuki 😉 JASNE ZE MOZESZ 😜 kazdy moze hihi.yhhh wczoraj mialam zlozyc trampoline a ludzie gadali ze bedzie pogoda ze po co no i mam lalo w nocy 😠 😠
  • No my juz troszke lepiej z chorubskiem ale nie do konca .
  • Znow zabawiam sie w malarza kto pomoze???Jak co to ja zerkac 😉

hehehe ja rekami jak go kupowalam to nie bylo mnie stac na tego oryginalnego z wiadrem co ma wykrecaczke i w sumie dobrze bo szkoda na to kasy bo i to tak nie wykreci bo na panele musisz miec dobrze wykrecony mop tak jak i szmate hyh

• Mamusia
    Fuj...Nienawidzę wykręcać mopów rękoma. W moim domu nigdy nie mieliśmy mopa (brak kasy) i zawsze brało się wiadro emaliowane, jakiś szampon najtańszy czy pastę BHP, której mieliśmy zapas od wujka bo on w pracy dostawał i jakąś starą bluzkę czy coś i na kolanach się jechało. A u mnie wszędzie lastryko jest. I to wioska więc błota wiecznie pełno, ojciec z bratem w gumowcach do domu włazili i ciągle był syf. Więc te szmaty po chwili i woda były czarne i cuchnące. Więc jak kupiłam pierwszego mopa zwykłego to się czułam jak wielka pani. Nie musiałam szorować na kolanach.
    Ale popatrzę co tam ciekawego mają. W Pepco widziałam takie mopy w miarę tanie to się przejdę. Ja płynu to zawsze Ajaxa używałam bo ładnie pachnie. Ale spróbuję tego twojego.

ten ze sidoluxa tez ma zapachy jaki chcesz tylko patrz zeby byl do paneli 😜 a te mopu to tylko wykrecasz a na kolanach nie musisz i ja go raz na tydz piore w pralce 🙂i nie smierdzi u nas podobnie bylo 😘

• Mamusia
    Ela ja tez mam ten plaski.... i jak Perelka piorre go raz na tydzien i jest ok...
    co prawda w pracy mialam ten super ekstra z viledy, z ta wyciskarka ale jakos za tepa jestem i za duzo zabawy przy tym sprzataniu nie umialam tego robic i wyciskalam rekami... takze trez mam jakis uraz ale mimo wszystko wole ten niz ten taki "babujage"

Pranie powieszone, balkon pomalowany na raz, posprzatane,glowa umyta, jeszcze obiad i wio na spacerek 😉
    My dzis na obiad bez rewelacji, pyrki z sosem smietanowo-pieczarkowym 😉

Perelka przesylam ci duzo slonka bo u nas super pogoda... 🙂 wiosenna 😉

A tak co tam? 🙂

• Mamusia
    A chora normalnie 😠 Za dużo do pisania , ale baba robi awanturę i zamieszanie. Zasugerowała , że wzięłysmy sobie pieniądze jakie ludzie wpłacali na takiego owczarka. I że przez nas nie zostanie dziś zbadany. Co oczywiście jest nieprawdą. W ogóle jej ton wypowiedzi to taka głupia pewna siebie sucz 🤢 Pieniądze są częściowo na koncie TOZu a reszta na moim koncie. Ale ja chciałam je przelać na tego psa jak już skończę zbiórkę czyli 1 października. Przecież nie będę przelewała po 5zł. I jeszcze na forum poprosiła oscentacyjnie wszystkich którzy wpłacili pieniądze o pilny kontakt telefoniczny z nią. No mówię wam idiotka!!!!
    U nas też słonko, ale rano przymrozek był. Ja czekam aż Franek wstanie bo ani obiadu ani ciasta nie mogę dokończyć.

• Mamusia
    Laski kiedyś dostałam od ,,znajomego,, złotą branzoletę na kostkę. Że się wiązała z niemiłymi wspomnieniami chciałam sprzedać. Zwykłe cienkie gówienko co nawet 1g nie ważyło. Dostałam za nią 54zł 🤪 A najlepsze...Szwagierka mówi, że też ma tego złomu trochę. Jakiś niemodny łańcuszek, jeden kolczyk itp. Zaniosła....Dostała ponad 600zł!!!! Więc szperajcie i jak coś macie to spieniężać póki złoto takie drogie.