Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Macie:
http://www.google.pl/imgres?q=botki+z+ko%C5%BCuszkiem&um=1&hl=pl&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1280&bih=626&tbm=isch&tbnid=dLdmAFfdd9ozsM:&imgrefurl=http://www.we-dwoje.pl/botki%3Baldo%3Bz%3Bkozuszkiem%3B-%3Bjesien-zima%3B2010%3B2011,2,foto,6076.html&docid=nPI14IlRUzVydM&w=420&h=420&ei=dRmPTpecNYWc0AXz8Lgy&zoom=1&iact=hc&vpx=544&vpy=145&dur=727&hovh=140&hovw=151&tx=114&ty=142&page=1&tbnh=140&tbnw=151&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:2,s:0

• Mamusia
Idziemy jutro z Frankiem i znajomą:
Ogólnopolski Dzień Marzeń jest cykliczną akcją Fundacji Mam Marzenie, a jego pomysłodawcą był jeden z podopiecznych fundacji, Krystian z Krakowa. Chłopiec mogąc spełnić swoje jedno marzenie zapragnął organizacji badań profilaktycznych, które mogłyby pomóc we wczesnej wykrywalności chorób nowotworowych u jego rówieśników. Chciał w ten sposób podkreślić znaczenie wczesnego rozpoznania choroby i zwiększyć szansę kolegów na wyleczenie.

Tym samym, po raz trzeci w Galeria Askana, 8 października w godzinach od 10-20 odbędą się obchody Ogólnopolskiego Dnia Marzeń. Przez cały dzień prowadzone będąbezpłatne badania profilaktyczne dzieci związane z zapobieganiem chorobom nowotworowym. Poza tym, na Uczestników Dnia Marzeń czeka wiele atrakcji: malowanie buziek, zabawy interaktywne, występy artystyczne zespołu „Uśmiechy Barlinka” i Szkoły Muzycznej Huberta Zbiorczyka. Dodatkowo, będzie można również oglądać pokazy Ratownictwa Medycznego.

8 października, w godz. 10.00-20.00 w Galerii Askana
- III Ogólnopolski Dzień Marzeń.

Serdecznie zapraszamy!

NOOOOOOOOOOOOOO JAK MIŁO SIĘ TUTAJ WCHODZI MMMMMMMMMM ILE STRON DO NADROBIENIA JEJA 🤪 🤪 🤪 🤪Super butki pokazałyście i zabawki nooo wiecie co nie pomyślałąm o sankach heh a nie mam ☺️no dzieciarnia o 17 szła do kościoła z babcią a ja jazda do pieca grzać Paweł wykąpany pojedzony śpi i czekam az mój sie odezwie 😉

AA ani mi nie mów 😠 oduczyłam sie tego jak przez dwa lata mieszkałam w kamienicy i w bolku ,w kamienicy miałam na gaz to znowu rachunek taki że yhhhh a w bolkach to spółdzielnia grzała to mi sie podobało 🙂a teraz dość że węgiel trzeba kupić jakieś drzewo na rozpałkę i se to pochować yhhh a potem jeszcze się namęczyć by było ciepłlo a potem cosik trzeba zrobić z tym popiołem 😠 😠
  • No normalnie ci zazdroszczę tego syna ehhhh 😘 😘 może też dorzyję tej chwili 🥴