Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Alez tu cisza....

elu w moim jednym polowe wycenili.. tzn te wszystkie super a same szmatu dali na wage... 😠
A co lepsze ze porabani.. za jeansy-widac ze z lumpa bo po niektorych no nie widac nic ze noszone czy cos... to spiewaja ok 35 zl 😮 😮

a na targu dla powronania ceny nowych od 35 i 🙃 😮

buty to samo.... na targu pantofle z lata itp teraz od 15 zl a tam jedyne 40 z popekana podeszwa 🤢
porabani 🤢

Ciuszki dzieciece.. bluzki po 11 ... w pepco juz za 7 🤔 😮

takze nie wiem gdzie tu sens 😜 🙃

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej...
U nas nocka znowu to samo.... 😞 tylkko ze godzine pozniej...
nei wiem co mu bije na ta glowe..... a dalam mu ta meiszanke magnezu z wapnen, i syrop na uspokojenie.... nie wiem kompletnie juz.....
Jak jeszcze jedna noc tak zrobi to jutro ide z nim do dr niech mi da cos konkretnego po badam na morde ☺️ 😠
Ale stawiam na zeby - jeden czuc ostro i to juz dawno... i on nie chce sie wybic a czuc juz no caly 😮
I na to ze sie czegos wystraszyl , ciemnosci czy cos... bo jak sie odzywam do niego to jeszcze bardziej wyje... 🤨

ehh...
lece po zakupy do biedry.... i za obiad sie zabrac.
A syf mam taki ze leb maly.... ale w d ta. nie mam mocy.

• Mamusia
hejka,
ale macie jakieś podłe nastroję 🤨...Anulka głowa do góry minie mu!Oliwka też jakiś czas miała szajby i się rzucała w nocy ,ale jej minęło...my dziś byliśmy na szczepieniu nawet była dzielna....dostałam skierowanie z małą do alergologa ,bo ma gdzieniegdzie takie zmiany typowe niby dla skazy białkowej ,ale nie koniecznie mleko to u niej robi,bo ja karmiąc piersią nie trzymam żadnej diety i je,m białko i jej to nie szkodzi ,więc może to po czymś innymi właśnie będziemy szukać ten alergen i dobrze przynajmniej będzie wiadomo od czego.Ja też w ogóle jestem uczulona prawie na wszystko ,więc Oliwka ma niestety po mnie genetyczną skłonność do uczuleń 🤢
ale to się da!
do później 😘

Hej myszki ;*
u nas jest poprostu czarna dziura 😞
mieszkania szukamy wszystko małe a w c*** drogie ;///
jesli nie znajdziemy do 20 to idziemy mieszkac do tesciów 😞
a oni jeszcze maja cos z piecem ehh ;/ szkoda gadać.
Cała nerwowa chodze ostatnie dni, nie mam nawet czasu nadrobic co tu pisałyscie 😞
widze ze Marcys w nocy wariuje kacper tez miał takie trzy dni i wybił nam sie ząbek.
teraz jest ok mały super nam spi 🙂 jedna flacha na noc i jest git.
Ogolnie jest zdrowy, u mnie tez wporządku z M narazie żyjemy w zgodzie i robimy co w naszej mocy by znalesc mieszkanie dzis znow jade ogladac ale z tesciowa bo moj w robocie.
jak wszystko sie poukłada to bede do was zaglądać częściej napewno :*
TĘSKNIE ZA WAMI I UCAŁOWAĆ MI WSZYSTKIE DZIECIAKI ;****
wiecie co z Alkiem ? jest już zdrowy ?
Ela mówiła mi ze jest w szpitalu biedulek an zapalenie płuc ;( 😞 😞 😞
no nic zwijam sie do domu zrobic obiad, a pozniej jade na obchod mieszkaniowy
trzymajcie sie kochane ;**********

• Mamusia
Hej kochane. Sory ze sie nie odzywam ale mam normalnie roboty po pachy. Anulka i Ela pewnie wiedza, wiec jeszcze sie ciagnie i nic nie wiadomo. Pracujemy nad tym. Dlatego mam pelne rece roboty.
A od dzis mam gosci, przylecial mojego brat blizniak zreszta z rodzina, wiec wieczorkiem pewnie tez nie bardzo bede witac. Tyle co mam chwile to sobie zajrze.
Kuba uradowany jak nie wiem co, bo dzieci w domu, jedna w tym roku poszla do szkoly a druga 3 latka i lata za nimi i az sie trzesie.
Ja dzis cierpienie na maxa, bo Anulka pisala ze ma to i do mnie dotarlo wiec brzuch mnie boli nie do wytrzymania a leje sie ze mnie ze masakra. Wrocilam z kibelka, usiadla i poczulam chlup i dawaj spowrotem to juz cale spodnie zalane. Chyba sobie kupie pampersy dla doroslych bo nie wyrabiam. Juz nie wspomne o bolu calego brzucha a przede wszystkim blizny bo po co sie wkurzac. Ech uroki babiego zycia.

Anulka moze to rzeczywiscie juz zaczal mu sie bunt dwulatka bo Marcelek dosc szybko sie rozwija i zapewne z tego co piszesz wyprzedza rowiesnikow wiec tez bym obstawiala to, a poza tym jak dochodza do tego jeszcze zeby to juz w ogole. Pomysl sobie ze wlasnie Ci wychodza przypuscmy 2 zeby, masz spuchnieta mordke i do tego napiecie przedmiesiaczkowe-takie slabe porownanie ale zawsze i teraz pomysl jaka chodzisz wsciekla i wkurwiona na maksa a malo tego nie umiesz mowic wiec co zrobisz? No ryczysz i robisz to co umiesz, czyli gestami, ruchem ciala i piskiem krzykiem. Tak tez robia dzieci. Nie powiedza inaczej i przeciez nie do konca rozumieja co sie z nimi dzieje. Ela tez ostatnio miala tak ze ~Franio dawal popalic. Oni nam inaczej nie powiedza co jest grane, jesli sami nie rozumieja tego co sie z nimi dzieje.
Poza tym oni sa w takim wieku ze tak reaguja. Kuba tez ostatnio ma ataki szalu, bo jak cos chce a j mu nie daje to ryk, tupanie nogami i wymuszanie na maksa. Tym bardziej ze mowic nie chce to jak ma inaczej pokazac i postawic na swoim.
A wyobrazcie sobie ze tu w listopadzie sa co roku pokazy fajerwerek, bo gdzies tam kiedys ktos chcial krolowa podpalic czy cos tam i im sie nie udalo i sie sami wysadzili i od tamtej pory to czcza w ten sposob. I pojechalismy tam, Kuba na poczatku ok, ale weszlismy w glab, ludzi tyle ze przejsc sie nie da, pelno karuzel i takich tam innych a byl; wieczor to myslalam ze mu sie spodoba bo tyle swiatelek itd a ten w taki ryk ze nie mialam wyjscia i musialam go zawiezc do domu. Chyba sie bal 😞

• Mamusia
Wiem dziekuje, zab wybil.. takze dostal na zebolki co mial i licze na spokojna noc dzis.
A te napady to juz nie pierwszy raz mial tylko w takim wydaniu jeszcze nigdy.
Mam nadzieje ze ten bunt jakos lagodnie przejdziemy.

Iw 😘 😘 😘 😘
A o Alku nic nie wiem, pisalam do Kasiu kilka dni temu i nie odp wiec nie wiem.
Domi trzymam za Was kciuki!
I za Nasza Ksiezniczke...zeby u alergologa bylo wsio oki 😘
Milego wieczorku.

GDzie

• Mamusia
a tu cisza......
my właśnie czekamy na kupców naszych starych mebli ,bo mamy zamówione nowe i te sprzedajemy....i tak mi się dłuży to zajrzałam...a tu niestety pusto.Olinek właśnie mi zasnął i mam nadzieję,że jej mi nie obudzą przy wynoszeniu tych mebli... 🤢
w poniedziałek odbieramy nowe 😁
miłej nocki... 😘

• Mamusia
szly mu 3 na raz takze wiem o czym mowisz 😜 ehhe
Potem sie pochwal nowymi meblami 🙂 🙂

acha puki jeszcze jestem i przypomnialo mi sie....
Iw nie mow mi nic o bolacym brzuchu bliznie, i kuzwa cieknieciu...bo ja nie wyrabiam tez 😠 ☺️ nawet tabl. na krzepniecie nie daja rady.
A kuzwa bylam sie zapisac do gina to dopiero w grudniu moge sie zapisac na styczen 😠 😠
a do tego czasu . Takze CZADDDDD 😠
A jak juz sie dostane tam to nie wyjde puki mi czegos nie powie a nie ciagle tylko wszystklo ok tak ma byc... bo kuzwa raczej watpie.

no.. 😜

eh padam
dobranoc

• Mamusia
hejka
o kurcze nie wiedziałam ,że u niego też tyle na raz się ząbków pcha....biedne te nasze bąbelki 🥴
jak już będę miał mebelki to się Wam na pewno pochwalę 😜
a my pomału wybieramy się na zakupy i do apteki ,a potem może pojedziemy sobie na wiochę do rodziny...w końcu trzeba korzystać z wolnego ..zajrzę jak będę tylko mogła 😘
miłego dnia
aha jeszcze jedno współczuję Wam laski ...nie zdawałam sobie sprawy ,ze po cesarce są takie atrakcję... 🤢
a ja jeszcze głupia chciałam dać w łapę gdy miałam bóle żeby mnie pod nóż wzięli ,bo myślałam ,że zdechnę heh 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

Witam madzia to bedziemy czekac na zdjatka 🙂
  • Aniu jak tam Marcelek ?????
  • Ja tez nie wiem co z moim Pawlem znowu od kilku dni nie spi po nocach tak ja we wrzesniu 🤢 wczoraj uwaga o godz 20 zasypialam na stojaco szok i juz o 21 spalam jak tylko zasnal Pawelek zebow jak bylo 8 tak jestnic nie widac chyba cierpi na bezsennosc 😞
  • My zaraz na poczatku stycznia zaczynamy remont kuchni i przed pokoju mebelki do kuchni mamy juz zamowione piecyk i plyte kupiona okap dowioza i zlew rowniez a reszta potem yhhh boje sie tego bede 1,5 tyg bez kuchni 🤢
  • Przerabiala juz to ktoras z was??????????
  • Jak tam Alek moze ktoras cos wie bo ja ostatnio opuscilam sie z forum przepraszam 😘
  • Milego dzionka zycze 😘 😘

• Mamusia
    Hej 😉
    O remoncik za remontem 😜
    hehe

Madziu no niestety, niby daja Ci deklaracje do podpisania i tam pisza skutki uboczne, ale z calym szacunkiem dla pracy czlowieka ktory to wymyslil i napisal mialam to w D...
    bo raz ze nie potrafilam slowa przeczytac, patrzylam i nic do mnie nie docieralo..
    a 2 ze co za debil musial by tego nie podpisac jesli jest zagrozenie.
    A teraz jest jak jest 🤢

Kurcze ciekawe co Pawelkowi znou jest 😞 no bo znowu by sie czego wystraszyl????? 🤨
    biedny ☺️

My dzis nocka oki w miare...
    ale ile dostal lekow... achh nie lubie muj tak dawac 🤔

nic mykamy na zakupki 🙂

• Mamusia
    a bo mnie wszystko wkurza...jednak te meble co mieliśmy zamówione będą ZA MIESIĄC DOPIERO ,więc szukamy czegoś innego w necie ,bo nie chcemy tak długo czekać i nie możemy się z moim zdecydować on chce inne i ja tez,a jak już spodobały nam się te same to okazało się,że już nie produkują,....no pech jak nie wiem..i przez to od słowa do słowa z moim się pogryźliśmy(chociaż już ok) ale nerwy mam przez to... 😠

• Mamusia
    A ja byłam w lumpie. Trochę się z ludzi pośmiałam. Kupiłam sobie sweterek i małemu dresy i dwie bluzki. No i poszłam mu kupić elegancką, grubą czapę bo zapowiadają śnieg i mróz. I rondo do mycia głowy mu kupiłam. Dzisiaj będziemy testować to dziadostwo 🙂
    A teraz obiadek i potem do szwagierki. Kupię kawałek ciasta i na kawkę do niej do kiosku skoczę.

• Mamusia
    Elka daj znać jak to do kąpieli się sprawdziło!
    bo też nad tym myślę,bo mała wyje mi jak jej myję główkę i może to coś pomoże.... 🙃
    a my kupiliśmy dziś małej kozaczki ciepłe -już ma wszystko kombinezon ,czapę,szalik,rękawiczki i kozaczki jeszcze jej tylko brakuje sanek i śniegu 😁