Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
U nas też tak jest. Albo tv. A mały lata i sam się sobą zajmuje. Żałosne to. Zwłaszcza, że zobacz jak rzadko Krystian jest w domu i na jak krótko. Dziwię się, że nie ma potrzeby bawienia się z nim itd. Przecież on się tak cieszy jak ktoś się z nim bawi, wygłupia.

Dokładnie 🙂)
Mati bawi sie z nim duzo jak ja jestem w domu bo ja robie hałas 😁 jak on gra na kompie 😜
ale jak mnie nie ma to Kacper zajmij sie sobą a ja se pogram .. ;/
a Mały ma tyle radosci jak sie z nim wygłupia, bawi 🙂
aż cieszy sie mordka jak sie patrzy na takie wesolutkie dziecko 🙂)

A o żłobku nie myślisz ? 🙂
wiem jak ciezko jestz ejdnej wypłąty bo jeden czas tak zylismy
teraz chce sobie załtwic L4 na te 3 dni bo mam zetki a nie mam co z kacprem zrobic 😞

• Mamusia
Do żłobka od początku nie chcieliśmy go dawać. To był też jeden z powodów dla , których Krystian wyjechał za co jestem bardzo mu wdzięczna. I w sumie szwagrowi, bo gdyby nie dał Krystianowi pracy to musiała bym zrezygnować z tych wyjątkowych chwil jakie spędzam z moim maluszkiem w domu.

Pisałam z tel i mi sie dwa razy wkleiło.
Jestem juz w domu 🙂
ekg wyszło dobrze tylko tez na mni serce mi nie zabiło
pow ze jest wszystko ok i ze podejrzewa brak magnezu
kazał 14 dni brac potem porobic badania i znow do niego zobaczymy
moze to faktycznie skurcze serca przez brak magnezu kij to wie 🙂
mój dom znów wygląda jak po wojnie wrrrrrrr 🤢

• Mamusia
ahahahaghahahahhahaah 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
masakra 😁

ogolnie fajnie miec podglad na brzucha w tel w kazdej chwili nie 😁 hehe ja tez sie ciesze z tego 😜 😜

Ja dziecka nastepnego niet.
przynajmniej na jakis czas bo kasa za mala, bo nie mam sily byc ciagle sama z 2 dzieci, i bo nie dam Mara do zlobka.. i boo... bo tak i juz:P
hehe
ale wszystko zostawiam bo wiadomo jak jest 😁

Mar ma zapalenie siusiolka....
Chrostki mu wyszly na pupci wiec mysle ze to przez to ze brudne lapki wtyka, a tez jak widzi mandarynki czy ogorki kiszone to szal na maksa.
Masakra, jak mu dr naciagnol 😞
tak krew poszla 😞
jak sika to placze strasznie.
Kazal dawal na uspokojenie na bol cos , tak by sie nie meczyl. Dostalismy antybiotyk do smarowania.
No i Mar po dawce o 5 juz chcial spac 🤨 Ale go z rykiem przeciagnelam do wpol 7 ☺️
Niunio moj biedny 😞

Kurde byly dzieci takie starsze a ten stal jak mur i gapil sie na nie jak sie bawia.... i na mnie spogladal i male kroczki robil, tak sie bal podejsc 😮 bylam w szoku 😮

a ja padam na morde strasznie mnie jebia plecy... 😞
A nie wiem ktora z Was pytala jak dlugo..... no od porodu 😲 🥴 tyllo czasem mniej... a teraz jest kosmos 😠 😞 mamma miala zajebista masc, szwagier masazysta to mnie masowal i bylo w miare jak tam bylam, a teraz znowu szal dupy.
w pon ide do dr niech cos mi zrobi z tym.

Domi u mnie wyglada identycznie jak Karol sie zajmuje malym.
On na kompie a maly samowolka 😠
a jak jest to pape dre bo wiecznie gra 😠

• Mamusia
hej laski
w końcu wszystko nadrobiłam i szczerze mówiąc już wolę nadrabiać niż ,żeby pustki tu były 😜
Anulka bardzo współczuje Marcelkowi biedaczek mały się męczy 😞 😞 😞oby jak najszybciej mu się ten mały pisionek wygoił 😞
Co do drugiego dziecka ,to ja chcę ,ale najszybciej za jakieś2-3 lata...na razie za dużo uwagi Oliwka potrzebuję ,a no i z kasą też różnie...chociaż szczerze mówiąc to mój czasem daje mi do zrozumienia ,ze chyba nie chce mieć drugiego dziecka.. 😞

ALE CO ON TAM MA DO GADANIA BĘDĘ CHCIAŁA TO BĘDĘ MIAŁA HEH 😜
a co do wypieków świątecznych to ja też będę robić ciasteczka z foremek ,ale tuż przed gwiazdką...co do prezentów w formie pierniczków to faktycznie dobry pomysł na miły drobiazg może na mikołaja o tym pomyśle 🙂