Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Heloo ja już na nogach os 6 🤢
  • Aniu ja mam na to maść robioną na receptę kosztuje 5 zł a naprawdę jest bardzo dobra na drugi trzeci dzień znika wszystko 🙂 Współczuję Tobie i Marcelkowi biedaczek ehhh 😘 😘
  • Małąm coś napisać i zapomniałam 🤔

• Odpowiedzi 73,3 tys.
    • Utworzono
    • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
    Hej
    Nocka u nas w miare, tzn maly plakal a ja tak mocno spalam ze jak nie slyszalam jak placze dopiero jak sie mocno takil i siorbal to sie przebudzilam 🤨 ☺️
    biedny taki zaplakany 🤨
    Sie tak przytulal jak go wzielam ☺️
    gardelko ma mocno czerwone, ale dzis sie nawet do przychodni nie dopcham jak to zawsze w pon bydlo ruszy ze masakra.

Milego dnia:*

• Mamusia
    hejka wpadłam na chwile dać wam znać ,że mam problemy z komputerem i nie będę miała dostępu do neta przez kilka dni dopóki nie naprawimy tego grata 😉
    teraz jestem u teściów to zajrzałam
    u nas wszystko ok jak tylko będę mogła to będę zaglądać
    trzymajcie się buziaki 😘 😘 😘

Aniu jak Marcelek ma gardełko mocno czerwone to leć z nim do lekarza bo teraz panuje ochydna angina ja z tym moim starszym synem wylądowałam na pogotowiu bo tam mu gardło spuchło więc nie czekaj 😘
  • Madzia a cóz to się dzieje?ehhhh te kompy

Hej ;*
    Wczoraj nie miałam czasu sie rozpisywac ale masakra ;/
    wróćiłąm z pracy a mój dom jak po wojnie nie wspomne ze w zlewie były chyba wszystkie anczynia jakie mamy ;/ M nie robił nic kurna jeszcze kacprowi wszystko dał porozwalac myslałam ze mnie h... strzeli 🤢 od rana dzis jade ze sprzątaniem ale robie juz tez bardziej generalne pożadki na świeta 🙂
    Kacper dzis daje popalic marudzi o wszystko cos czuje ze zeby mu ida 🤨
    No Aniu Perełka ma racje z Marcelem do lekarza bo angina panuje ;//
    u mnie w robocie 5 osob na L 4 😲

• Mamusia
    Hej.
    Frankowi jak zwykle kilka zębów idzie na raz. Na dole trzonowe sie przebiły i kły już czuć napuchnięte ostro więc lada chwila wyjdą. Ale znosi to ładnie. Kochany jest bardzo. Dzisiaj nas odwiedziła moja koleżanka i oznajmiła, że w sierpniu bierze ślub 🤪 Więc impreza mnie czeka 😁
    Gotuję właśnie paróweczki na obiad i zaraz nas muszę spakować bo jutro jedziemy rano do moich rodziców. Wrócę dopiero w czwartek więc mnie również nie będzie 😜

• Mamusia
    Maly dzis szajba ze koneic.. psoci sie na maksa 😜
    A w dodatku wozek nam sie rozwalil..... 😠 😠 kolo sie wygielo jak by zlalalo w stelarzu czy cos 😠
    Oczywiscie nie powiem kto jezdzi tym wozkiem jak ciombaryja i co kraweznik kola sie klinuja a ta pcha na chama ,ostatnio pomylila wozek z autem i zakupow natkala..... 😠
    K probowal to odgiac spowrotem a dzis jak tylko kawalek po zakupy takie chcialam jechac to calkiem sie wygielo 😞
    gwarancji znalesc nie moge, jak nam tego ktos nie zespawa to dupa 😞

Zeby bylo malo byla kontrola gazowek i ten gamon co nam podlaczal zle ja podlaczyl i gaz ucieka... i se mam odcieta 😠 jak koles przejdzie wszystkie klatki to nam to zrobi.
    ehh..
    A chcialam pierniczki robic i d 😞 ale to NIC!
    nie ucieknie 🙂

:**

• Mamusia
    Powiem wam, że......Dzwoniła do mnie mama. I mówiła, że od wczoraj jest u nich i imprezuje z moim bratem chrzestny mojej Julki. No i nie to jest problem. Bo pewnie jutro też będzie. Problem jest taki, że byłam w nim zakochana od podstawówki aż do LO. I boję się tam jutro jechać ☺️
    Nie to, że coś do niego czuję tylko zwyczajnie głupio mi go tak spotkać po tylu latach....

• Mamusia
    buuterfly napisał(a):
    Właśnie wyławiałam ręką z dobre 6 par skarpetek z kibla. Franek tak biegał od swojego pokoju do kibla. I mówię w końcu co on kurde robi???? A ten sobie z komody swoje skarpety do kibla nosił i wrzucał do wuceta 😁 😁 😁 😁

haahahahahahahahahhaahahahahahahhahahaah 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

ale ja sie nie smieje.... ☺️
    😜