Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Bidulki moje zdrowiejcie wszyscy szybko 😘 😘 😘 😘
Elżbieto L. ? Jak się czujesz?

To niby, że do mnie :P ??
Ja mam na imie Ela :P
a tak ogólnie to nie umieram...
Zmęczona jak my wszystkie, kupe problemów nic więcej.
Brzuch.. kontroluje, żeby bardzo nie bolało.
Ale dzisiaj wypiłam 7upa no i działo sie bo juz mi sie tak chciało, że koniec.
Smacznej pizzy 😉
Zdrówka dla Kubusia i całej reszty chorowitków :***
My dzisiaj z kuzynką w kulkach sie bawiłysmy i moje dziecko samo zjeżdzało ze zjeżdzalni i tak ogolnie dała mi do zrozumienia, że wcale a wcale nie jestem jej potrzebna :P
Wybawiona śpi.. ja dzisiaj padam bo niosłam ja na rekach do galerii bo jestesmy u mamy i nie wziełysmy wózka a kuzynka juz czekała 🙂
No i tak poza tym to eh.. żyje. 😉
napisz mi numer tego pędzelka bo ciekawska jestem 😉

• Mamusia
Eluś nie mam pojęcia jaki to nr. Mówiła, że standardowy do żelu. 😜
Dziewczyny widziałyście jak wygląda moja Julka. Jak nie to mogę wstawić jej zdjęcie. I sprawa jest taka, że z okazji dnia kobiet mają w szkole konkurs. Na najładniejszą fryzurę 🤢 A kto ją uczesze? Tata? Mój brat? Bez sensu takie wymyślanie, dzieciaki potem przeżywają, a rodzice mają kłopot. Na czesaniu ja się nie znam. A młoda ma w klasie takie gwiazdy, że wcale mnie nie zdziwi jak im matki fryzjera zamówią 😮 Ona jak usłyszała, że ja przyjadę dopiero jak mama będzie to się załamała i stwierdziła, że byle jak się uczesze. No, ale miała taki smutny głosik, że cholera laski mówcie jak ją mogę sama szałowo uczesać i jadę w środę wieczorem. ☺️
Mammm 🤪
http://www.youtube.com/watch?v=AXRsJy9Rzdc&feature=related

• Mamusia
Noc porazka.. do 1.30 siedzialam z M i meczylam sie zeby usnol spokojnie.. cos go bolalo zasypial na 2 min i budzil sie z krzykiem.
A ja nic przeciwbolowego 🤔
Chcialam mu dac cwiarteczke apapu kuzynka mowila kiedys ze mozna ... ale wyzygal wszystko.
Z K wojna bo ja ledwo zywa wisze z M na rekach, poprosilam tylko zeby poszeld cos poszukac jakis lek czopek moze gdzies w torbie mam.... a ten idiota ze on o 5 wstaje i on nigdzie nie wstanie 😠 😠 i ja z malym na rekach szukalam czegos 🥴
no myslalam ze go rozstrzelam 😠 😠 😠
Debil jeden!
Jeszcze do mnie pretensje ze jestem co chwila chora, jak kurwa ciagle na obrotach nie mam kiedy wylezec odpoczac isc do lekarza a nikt mi nawet cherbaty nie zrobi, a ten jak go cos tylko boli to ojej jaki biedny karolek zaraz umrze .... 😠 😠 😠 😠\\to ze ksiezniczke robie z siebie.. noszkuzwa myslallam ze wyjde z siebie 😞 😞
W dodatku M tak zaczol szczekac kaszlec dusic sie... a rano co??? 38 😠
na 14 do dr.... siedzi na mnie wlasciwie wisi jak malpka nie odstepuje mnie na 2 cm ☺️
biedny moj nawet jesc nie chce nic ☺️
Oczywiscie jak to na moja matke przystalo zjebala mnie ze to moja wina 🤨 😠

• Mamusia
Hej, Eluś jeżelichodzi o włoski to fajnie wyglada z ego drugiego filmiku nr 2 a wiem ze sie banalnie robi.Niestety nie mam czasu ogladnac całych.
Aniu zdrówka dla Was :*
JA tez przeziebiona ale żye 😉
TELETUBISIE wygrały!!!
Rekord oglada juz 2 minute 🤪 🤪

• Mamusia
Acha ogladalyscie Must be the music?????
TEN WLOCH.... to ten co gral u nas na zabawie.. bosko spiewa na zywo lepiej niz w tV zreszta wyglada tez lepiej 😁

Ale JAK SIE PANI NAZYWA??? GDZIE MIESZKAAASZ?? KORAM CIE: 🤪 🤪 🤪 🤪
MOJ!!:d HEHE

ALE TEN PLONKA:d
jetem fajny gosc a i\'m creazy boy i like alkohol 😁 hahahah

• Mamusia
hejka
Anulka bardzo ci współczuję takiej nocki...daj znać jak tam Marcelek się czuję i jak po lekarzu? 🤨
a szczerze mówiąc gdyby mój mąż tak mi się zachował jak twój to normalnie bym go na kopach z łóżka wywaliła ,..dosłownie!NIE DAŁABYM MU LEŻEĆ,A JA CAŁA ZMĘCZONA Z DZIECKIEM NA RĘKACH I JESZCZE CHORA BYM NAGINAŁA...O NIE!!!!!!!!!!powinnaś go zjebać! i nie pozwalaj sobie na takie traktowanie..no i h....,że on wstaje rano ...każdy tak ma ,ale to też jest jego dziecko i musi ci pomagać i koniec...a nie wielki panicz ...no aż mnie nerw wziął...a twojej mamie chyba też pora trochę zwrócić uwagę....
KAŻDY NAJMĄDRZEJSZY..TYLKO MY NIBY JAKIEŚ UŁOMNE I WIECZNIE WSZYSTKIEMU WINNE... 😠 😠 😠 😠 😠
MASAKRA.....
trzymkaj się Anulka i daj popalić twojemu za tą noc!

a u nas ok,mój ma wolne ,więc byliśmy na zakupach,a teraz mała śpi ,a ja biorę się za mycie okien ,bo piękna pogoda 😁

• Mamusia
My6 po spacerze, mała spi wiec lece na pocze. Niby pieknie ale zimno...
Przez pol godzine chodziła schodami tam i z powrotem sama..Ehh jak ona rośnie:P
Jezeli chodzi o noc Ani to ja bardzo wspolczuje ale wiecej mowić nie bede to ich sprawa :**
No i off kors apisz co lekarz powiedział.
Nika mi cos chyba się przeziebiła boo cospokaszluje ale mam nadzieje ze to tylko chwilowe i herbatka z miodem da rade 🙂

• Mamusia
Eluś Franio też co jakiś czas kaszlnie. Mi się wydaje, że to przez te zmiany temperatur. I inne rześkie powietrze. Bo sama też czuję inaczej w płucach. No nie umiem tego wyjaśnić. Ale pićku z miodkiem i cytrynką na pewno nie zaszkodzi 🙂 Ja od po 8smej do teraz spacerowałam z koleżanką. Najpierw oddać PIT a potem do Pepco, Rossmanna i po lumpach latałyśmy. Na obiad ziemniaki, sadzone jajo i maśanka czyli na lenia dziś 😜 A wam muszę opowiedzieć bo już normalnie nie wiem czy to ja jestem ułomna jakaś czy co....Jakiś czas temu nie rozmawiałam ze szwagierką z jej winy. Potem ona mnie przeprosiła i kontakt jakiś tam był. Nie taki sam jak wcześniej, ale był. Co prawda ja mam teraz auto i częściej mnie nie ma w domu itp. Ale byłam u niej w pracy z małym dwa razy od tamtej pory przy okazji. Zaprosiłam ją kiedys na ciasto ale miała atak bólu pleców i nie przyszła. Potem był jej mąż i u nich w kiosku i przechodziłam obok do urzędu to też zapytałam czy przyjdą. Przyszli raz i tyle. Potem też jakoś z ich córką się skontaktowałam . Tydzień temu w niedzielę, zawiozłam im królika. Więc jak można wywnioskować ciągle ja wychodzę z inicjatywą a ona nawet sms nie napisze. I dzisiaj przechodziłam obok jej kiosku i szłam do banku i do lumpa z tą moją koleżanką i jej synkiem. Wyszłyśmy już kawałek daej a dzwoni i do mnie, że czemu ją szerokim łukiem omijam i nawet misia jej nie pokażę. No to jej powiedziałam, że jestem z koleżanką i się spieszymy i robimy tylko szybki oblot po lumpach i do domu. A ona ACHA OK TO NARA!!!! No kurwa baba ma 40 lat! Jak wy to widzicie? Bo ja już mam jej dosyc i mam ochotę jej wygarnąć 🤢

• Mamusia
Hmm... Jeżelima 40 lat i tak się zachowuje to tylko o niej świaczy..
Moim zdaniem, zachowalaś się normalnie, przecież nie każdy zawsze ma czas a poza tym to Ty ciągle wyciągałaś di niej rękę a nie odwrotnie, więc dla mnie sprawa jasna 🙂

• Mamusia
My po lekarzu...
yy ogolnie Marcel ma goraczke od zebow... bo wyzynaja mu sie jeszcze bardziej.
A kaszel gardlo ma podraznione, poczatek zapalenia.W czas poszlam.
Z jego brzucholem oki.. balam sie ze cos nie tak ze ma taki wydety mocno... ale taka natura.
Dr mnie wyzwal ze pale... a ja ze to maz i czy w domu.. ze to przez faje to ostry zapach powoduje ciagle u niego problemy z nochalem, i gardlem ze mam go wygonic.
Powiedzialam K swoje T tez... i sie wystraszyl ze to przez niego M tak sie czuje.
Mam nadzieje ze ogarnie te fajne bo szalu mozna dostac.
Oczywiscie nie chcial nas wypuscic bo on musi sie nagadac nagapic na swojego slicznego 🙂

Najlepsze... dr ".. no szponikowa siostry mu trzeba... " a Marcys kiwa na potge glowa NIEEE 🤪

Elka co kupials?? a Szwagierka szuru buru chyba na starosc jej bije

• Mamusia
Kupiłam sobie turkusowy top taki fajny dopasowany, dużą chustę w panterkę i piękne różyczki i taką zwykłą na ramiączkach czerwoną kieckę zapinaną z przodu na czarny zamek. A tak to nic więcej bo akurat nic fajnego co bym potrzebowała nie było 🙂

Hej ! 😉
ja tak na szybko bo Kacper mnie odciaga od komputera, nie nadrobiłam za dużo
widziałam tylko posta od Ani ze szukałąś czegoś biedaczko a K nawet sie nie ruszył ehh no 😮
lać takich to mało wrrr 🤢 😮 jak tak można do h..ja ;/
U nas dziś fajnie Kacper niebiańsko był grzeczny 🙂
dał mi umyć okna i łązienke 🙂)
wiec zadowolona jestem bo dość troche zrobiłam 🙂
Byliśmy póżniej w auchanie na zakupach bo brakowała mi troche rzerczy a z kasa tak cienko ;/
kacper zrobił mi dzisiaj 3 kupki ;/ w tym 2 osttatnie biegunki takie wodniste ze sie martwie ehh 😞(
mam smecte i dam mu zaraz do herbaty ale marwtie sie bo juz mu powiinno minąć 😞
W ogóle chciałam was zapytać czy wasze maluchy piją mleko w nocy zagęszczne czy normalne ?? i ile butelek ?? 🤨
Bo Kacper jeszcze potrzebuje i jak mu nie dam to sie strasznie domaga .
a jak dam to spi jak aniołek 😉
Oki lece zaglądne póżniej ! 😘

• Mamusia
Domi Marcel wypija ok 150 -200 ml mleka zageszczonego kaszka... a teraz wprowadzam mleko krowie z budyniem.
I to tylko wieczorem czy bardziej na noc, rano juz nie chce tylko normalnie sniadanko.
a w nocy wypija ok 400 ml herbatki.
Juz daaawno dawno nie dostaje mleka jeszcze dodatkowego.
Moze sprobuj mu dac tez herbatki?? czy tylko mleko i koniec??