Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja muszę mieć na obiad mięso...no może raz w tygodniu np.spaghetti....mój jest taki ,ze jak nie ma porządnej porcji mięcha i ziemniaków to nie najedzony i i mi na obiad narzeka...zup też nie lubi....
jak mam np.rosół to muszę mu zrobić chociaż ryż z białym sosem do tego .... 🤢
taki ma spust... 🙃
a już wolę porządny obiad mu dać jak po 10h rypie w robocie

• Mamusia
muszę ja nauczyć,że śpi się w nowym łóżku i początkowo będę się kładła z nią...ja nie dam rady ciągle ja nosić na rękach,...a po za tym niedługo do pracy prędzej czy później będę szła to żadna babka jej nie ponosi na rękach...
muszę ją oduczyć nie ma wyjścia... ☺️

kochana nie kładz się z nią tylko siadaj koło łóżeczka bo nauczy się z tobą leżeć siedz obok na ziemi i głaskaj ją albo za rączkę ja trzymaj a potem jak już nauczy się spać w łóżeczku to siadaj pogłaskaj i zostaw jak się ruszy znowu pogłaskaj i przestań jak zobaczysz że już ma oczy zamknięte wycofuj się cichutko i niech śpi a potem zostawiaj i wychodz zobaczysz uda się tym sposobem 🙂

• Mamusia
przysłali pocztą prawko mojego...dowód jest do odbioru w urzędzie miasta!!! 😁 😁 😁 😁

wiadomo kasy i portfela nie ma ,ale w d... z tym najważniejsze ,że są dokumenty 😁 😁 😁 😁 😁 😁
jednak ktoś był na tyle uczciwy,ze ich nie wyrzucił do śmieci tylko do skrzynki pocztowej 🙂 🙂 🙂 🙂

i dobre wieści w sprawie pracy...są DUŻE SZANSE ,ZE MNIE WEZMĄ 😁 😁 😁 😁

DOSIK OBY I TOBIE SIĘ UDAŁO!!!

raczej już dziś nie zajrzę także spokojnej nocki 😘 😘 😘

MADZIA SUPER ŻE SIĘ ZNALAZŁY DOKUMENTY 🙂 😘
  • A miałam ci napisać a zapomniałam mi jak ukradli z samochodu torebkę z wszystkimi dokumentami plus dowodem rejestracyjnym mamy samochodu wyczyścili konto w pół godziny bo miałąm pin przy karcie ☺️ ☺️ zaznczam byłam w ciąży w 8 miesiącu na policji trzymali nas 3 godziny myślałam że ich tam no wiecie 😜 po dwóch tyg ktoś zadzwonił żę ma mój portfel w nim były wszystkie dokumenty i karta do bonkamatu a torebkę przywiózł mi bezdomny na rowerze dałam mu pieniążki i jaki był zadowolony 🙂 więc nic w przyrodzie nie ginie 😉
  • Dziś byłam na grzałce ostatni raz 😜 😎 kupiłam małemu kaszki i herbatkę chrupeczki dzieciakom,małą tareczkę na jabłuszka,a dla siebie nic jak zawsze szkoda kasy
  • Wyśpijcie się dobranoc 😘 😘

• Mamusia
    siemka
    Perełka nie zaniedbuj się tak...jak to szkoda kasy na coś dla ciebie ...bez przesady...chociaż jakiś mały drobiazg od czasu do czasu choćby nowy lakier do paznokci he he 😜
    on na szczęście nie miał tam karty do bankomatu.....
    my dziś pobudka o 6...ja sobie drzemałam jednym okiem do 8 ,a Oliwka się grzecznie bawiła 😁
    teraz biega z czapeczką na głowie...szajbus mały he he 😜 😜 😜 😜
    jak doprowadzę się do porządku i zacznę przypominać człowieka to pojedziemy do miasta ,bo muszę parę spraw załatwić...potem mała drzemka ,a ja gofry będę piekła ,bo teście mają wpaść..

a popołudniu na kawę do mojej mamy pojedziemy rowerkiem i jakoś dzień zleci 😁

Hej laseczki :***
    Madziu dobrze ze dokumenty Twojego się znalazły bo to jest maskrycznie duzo załatwiania by wszystko na nowo wyrobić !! 🙂
    u mnie z tą praca to nie wypał chca dac mniej na godzine niz aktualnie mam wiec odmówiłam bo mniej zarabiac nie chce :P
    Dzis mam troche do załatwiania wiec beede cały dzien w locie 😁
    Buziam 😘

hehe z czapą lata już wie że pójdzie papa 😉
  • Madzia brak kasy 🤢 za dużo naa samochód idzie a tera zopłaty znowu są szkoła obiady yhhh 🤢
  • młody wstał przed 9 😮 😮 pierwszy raz tak długo spał szok 😲siedzi i gada w łóżeczku muszę mu kaszę zapodać 🙂
  • Na spacer dziś hmmm nie wiem czy pójdziemy bo tam strasznie wieje brrrr i zimno jest 😞
  • Jak co to ja bedę pózniej 😘