Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jak ja nie lubie jak sie mnie budzi.... wrrr;/zatluke K 😜

ciagle pada...... 😠 😠 😠 ch...zy idzie dostac!
A ogolnie u nas po staremu 😉
2 dni u moich super szybko zlecialy. Wazne ze M zadowolony 😉)

Dzis lecimy kierunek Lidl.... mam nadzieje ze jeszcze dostane trepki dla M... bo zabije;p eheh

Elka a to lozko do kogo? 😉

sasasasass.... w nd ale bedzie buszowanko in Poznan... ach stary grzej portfel 😁 ehehhe

• Mamusia
Eluś a nie zajmie wam za dużo miejsca? My szukamy sobie powolutku takiej kanapy dwójki rozkładanej. Bo osobiście ja nie cierpię jak cały dzień łóżko stoi rozścielone, a dziecko tarza się z zabawkami itd po pościeli. No i najważniejsze, że kanapę na dzień złożę , a na noc dopiero pościelę.

• Mamusia
Elka mi sie to łóżeczko bardzo podoba...my mamy sosnowe nie składane i dla nas to jest plus ,bo Oliwka sama idzie i się kładzie pod kołderką kiedy ma ochotę 🙂mamy pościel z kubusiem puchatkiem i ślicznie zdobi jej pokoik 😁

ja dziś zaczynam piec biszkopty...a jutro zrobię resztę.juz dziś jestem po pracy ,a jut mam wolne także na spokojnie sobie wszystko ogarne.

u nas też pada ... 🤢

miłego dnia 😘

• Mamusia
Mi się okropnie nie podobają kanapy dla dzieci, tzn wiecie ja taka miała i nie wygodna była okropnie poza tym z pianki są a to nie za fajnie dla dzieciaków. Pościel będe chować w pojemniku na pościel, który będzie pod łóżkiem.
Na dzień przykryję kocykiem jakimś i będzie.

• Mamusia
elle09 napisał(a):
Kasia wybierasz się może na Festiwal życia?

http://festiwalzycia.org/program-festiwalu/

Nie, jutro idę na wesele,także nie wiem jaka świeża będę w niedzielę.
O 3ciej wróciłam z roboty, byłam 17h na zmywaku, nogi mi wchodzą do dupy, krzyż boli jak skurczysyn i ręce całe mam odmoczone.
Zaprowadziłam młodego do żłobka. Zresztą ostatnio mam z nim ciężki okres. Codziennie rano toczymy boje o to żeby wstał, żeby się ubrał, żebyśmy dojechali do żłobka. Na szczęście już nie płacze przy wchodzeniu na grupę (teraz jak wrócili po miesiącu przerwy to każde dziecko w ryk..) Kompletnie nie mogę go ostatnio ogarnąć, zrobił się okropny awanturnik. Także często jest tak, że jak idę do pracy, to dziękuję opatrzności, że ją mam i nie muszę z nim siedzieć w domu. Poza tym dopada mnie jesienna chandra i jestem taka nijaka.\
Idę coś ze sobą zrobić..

Wczoraj zostałam ciocią małego Dawidka 3300 kg i 50cm cudeńko 🤪
kuzynka męczyła się 21 biedula ma ogromną traume 😞
Dziś wolne i każdą wolną chwile latamm do szpitala jej pomóc bo ona nie dosc ze pocięta to jeszcze pękła ledwo sie rusza 😞
Urodinki małego udane preenty cudne wiecej napisze w wolnej chwili 😘