Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

qrka wiem wiem, fajny brąz wyszedł, nawet taki jak chciałam 🙂 ale na ciemno znowu, w sensie że się boje zrobić na jasno...chciałabym żeby ktoś mi powiedział 'woow jaka zmiana' a ja od lat w tej samej fryzurze 🙂

Aguś co do tej zmiany to ja dzis to słysze cały dzień 😁
każdy tylko " wow ale zmiana 😜 zreguły każdy mówie że fajnie i lepiej mi niz w ciemnych
ale z drugiej strony ja wiem ze niektórzy nie chcą mi przykrosci zrobić 😉
ale naszczęscie zaufane osoby potwierdziły ! 😁

• Mamusia
aGA A TE PIZAMKI TO WLASNIE SPODENKI I BLUZECZKA TAK?? BO JAK TAK TO LECEM PEDZEM JUTRO JAK NIE BEDZIE PADAC 😜 NAWET 2 MU KUPIE NA MIKOLAJA 😜 HEHE

No ja tez wygladalam jak kumdel wszytskie kolory jakie byly mozliwe mialam na glowie 😜 i chcialam bardziej rudy ale zrobilam mi takie.. ale teraz jak patrze na ciebie to az ... ooohhh eehhh 🤪

Loli mam to samo, a trochę bym podziękowała nie za bardzo ale trochę 😉
a pisałam Wam że kiedyś miałam na 1 cm włoski? ludzie to mnie na ulicy nie poznawali 😜 teraz już bym sobie tak nie ścięła a poza tym Dawid powiedział ze by się ze mną rozwiódł. No głupi czy jaki? 🤢

• Mamusia
Aga a moze tak jak Ela sprobuj pasemkami?? potem jak nei ebdzie Ci sie podobac to farba ciemna i juz 🙂

LOLI yy noo zgarniasz troche wlosow do przodu.. robisz jak by trojkat na glowie grzebieniem.. i zaczesujesz do przodu no i ciach... a potem bierzesz w palce ta "grzywke" i nie mozyczki w bok tylko yy pion i tniesz czubkiem 😉 tak dlugo az nie ebdzie taka dluga grzywa jaka chcesz 😉
Nigdy nie tniesz od 1 str w 2 bo jak Ci sie beda wlosy ukladac 😉
A jeszcze jak robilam grzywke na boku .. to trzymalam na koncach nocno naciagalam i nizek niz chcialam dlugosc otwartymi nozyczkami zjezdzalam w odl przez wlosy .. i potem znowu pion i jazda 😜 hehe