Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sioperka pewnie wiesz jaka puzniej wygoda dla rodzicow ja nie nazekam mam tak mlodych rodzicow ze czasem szlam z nimi na imoezke sie napic piwka 😁 a puzniej im szybciej odchowaja dzeci to sa jeszcze w takim wielku ze duzo moga zdzialac 🙂
Moi akurat mlodymi dziadkami zostali jak nic 😁

no u mnie nie było z wyboru. ale nigdy przenigdy bym nie usuneła maleństwa. Teraz mam matury wiec przeżywamy dużo stresu razem ale chociaż nie jestem sama 🙂 Jakbym nie miala miec go teraz w brzuchu to bym zwariowała naprawde.

a Loli ile masz lat?? Moi nie zostana młodymi dziadkami bo moja mama miała dużo problemów z ciąża i lekarze polecali jej usunięcie drugiego dziecka czyli mnie 🙂 ale ona i tak tego nie zrobiła i za to chyba bede jej wdziewczna do konca życia

• Mamusia
Super Eluska dasz rady napewno 🙂 glowa do gory wazne ze jak to napisalas ktos cie wspiera i wogule.
Sioperka ide normalnie zrobic sobie jajecznice bo zrobilas mi taka ochote ze az normalnie kiszki marsza zaczely mi grac 😜 😜 😜

Ja mam okraglutkie 20 latek 🙂

• Mamusia
he he Loli i to jejeczniczka ze szczypiorkiem ....aż dzidzia zaczęła szaleć po jej zjedzeniu 😜
co do dziadków to moje dzieciątko też będzie miała młodych ,bo teściowa nawet 40 jeszcze nie ma.....moi rodzice trochę starsi ,ale faktycznie mąż ma dobry kontakt z rodzicami i ja też pewnie zwłaszcza dzięki ich młodemu wiekowi.Eluska super ,że masz takie podejście do dzieciątka chociaż nie planowałaś ......jednak ta matczyna miłość jest naprawdę wielka .....widać ,że masz w głowie poukładane i to się liczy!!! 😘

buuterfly spoko chociaz sie obudziło maleństwo. No mysle ze bede dobra mama, dbam o siebie teraz i o malucha żeby był zdrowiutki a że młoda to nic wydaje mi sie ze to nie jest koniec swiata. Są dziewczyny młodsze i rodzą normalnie dzieci. a studia sie przełozy o kilka lat i tyle 🙂

sioperka22 mama mojego chłopaka tez 40 jeszcze nie ma ale moim rodzice sa kolo 50 juz. Ale fajnie jak wiadac ze z mojej mamusi robi sie taka babcia 🙂 Chce chodzic kupowac różne rzeczy itd tylko teraz nie moze bo złamała noge ale chyba juz zaczeła sie cieszyc ze zostanie babcia 🙂

• Mamusia
Ważne , że masz w nich wsparcie. Moi teściowie mają po 61 lat a mój tato prawie 57 a mama 41. Ale są kochani. Mamunia jak jej powiedziałam, zapytała czy chciałam mieć dziecko. Jak powiedziałam, że tak to się poryczała z radochy 😜 Ugotowałam makaron spaghetti i do tego podsmażyłam na oliwie z oliwek mięsko mielone do tego czosnek, oregano, bazylia sól i przecier pomidorowy.Kilka kropli śmietany i poddusiłam. Wyszła mi taka średnia miseczka, ale nawet połowy nie dałam rady zjeść 😜 Zaraz będzie u mnie lało 🥴 Zdążyłam tylko kwiaty wysadzić. I nici z załatwiania spraw na mieście. Ale porobię coś w domku...Np szafę przejrze i wybiorę ciuchy dla Krystiana siostrzenicy w których nie chodzę.

mam nadzieje ze u mnie lac nie bedzie bo o 15 mam egzamin ustny i mam nadzieje ze jakos go przezyjemy razem z malenstwem. Chociaz na pierwszym to tak kopał ze rajciu mysłalam ze zwariuje

w ta srode ide do lekarza i mi da skierowanie na usg i pewnie w nastepnym tygodniu juz bede wiedziec! Jupii 🤪 ja juz bym chciała wiedziec ale i tak mi sie wydaje ze facet bedzie 🙂

śliczne 🙂 ja myslalam ze jak chłopczyk to Kacper a jak dziewczynka to Wiktoria ale kurde tyle osób daje takie imiona, że jeszcze sie zastanawiam.