Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Krystian ma taki szmaciany portfel z Big Stara. I już dosyć długo marudzi, że chciał by mieć nowy bo w tym co ma teraz nie ma nawet miejsca na nasze zdjęcie 😜 24 lipca ma urodziny. I co myślicie o tym?
http://allegro.pl/item1017803071_na_prezent_meski_portfel_dedykacja_persona_318_ky.html

Eluśka jak ja się bałam angielskiego...O masakra 🥴 Dlatego, że bardzo lubiłam mojego profesora i nie chciałam go zawieźć. Bałam się , że dostanę coś z działu o przestępstwach...I co dostałam? Zdjęcie z białym pokojem, totalnie pustym i co tu opisywać? I drzwi balkonowe a w nich??? Złodziej w kominiarce...Dobrze, że za drzwiami były jakieś drzewa i zielona trawka 😉 To ściemniałam, że tam są ptaki, motyle, że śpiewają.Że tam się dzieci mogą bawić i odpoczywać itd. hehe Ściema na maxa, ale słownictwem się wykazałam...Tylko za cholere nie mogłam sobie przypomnieć jak jest po anglikańsku złodziej....To powiedziałam, że to jest very danger, bad man 😜

hehe tylko ze mi wymyslanie cieżko idzie strasznie. Ja bym najchętniej obrazek opisała z dwóch zdaniach i dziękuje 🙂 ale niestety sie nie da.. a co do portfela to bardzo ladny tylko kurcze ja nie tak dawno kupowałam tacie portfel bardzo podobny do tego i zapłaciłam cos kolo 40 zł

• Mamusia
To taki przykładowy. Spodobała mi się ta dedykacja. Dasz radę...U mnie włączyła się taka adrenalina , że trajkotałam jak głupia aż babki z komisji się na mnie gapiły 😁 I wtedy wiedziałam, że pora się zwijać. Ale było ok. A polski to łatwizna...Ja na moim ustnym się poryczałam 😜 Ale piątkę dostałam hihi

no ja mam prezentacje napisana juz na polski tylko skrócić ja musze i bedzie ok 🙂 no ja sie boje angielskiego zeby mi dosc dobrze poszlo chociaz wiem ze mnie nerwy zjedza i dobrze by bylo jakbym chociaz usta otworzyła 🙂

Cześć dziewczyny ! 😉)
Eluska: to powodzenia tam na maturze ustnej ! 🙂
Zdasz sopokojnie sobie poradzisz 😁
każdy musi przejsć mature hihi 😉
Jak tam się dziewczyny czujecie ? ;> ;*

Masakra dziewczyny dzis jest tak gorąco 🙂
przed chwilą wróciłam z uczelni ta ekonomia mnie wykończy 😁
jeszcze dziś idziemy na urodziny do mojej bratanicy kochanej która dzisiaj 5 lat konczy 🙂
Musze gdzieś jeszcze podjechać po jakiś prezent bo całkowici wypadło mi to z głowy że juz dziś :P
Co by kupić takiej dziewczynce 5 letniej macie jakies pomysły? ;D
Jak tak to bardzo prosze poradzcie 🙂
Moj dzidzia teraz cos sie obudził i kopie i kopie bo mama wkoncu chwile odpoczywa :P

• Mamusia
Moja siostra ma 6 lat i nie ważne co jej kupię ważne żeby było z Hannah Montanna 😜
A u mnie jest tak szaro...Niby na dworze ciepło, ale chmury jak by lada chwila miało lać. Oglądam licealne ciąże, posprzątałam wszędzie, łóżeczko podmalowałam, zrobiłam pranie i nie wiem co dalej. Może przejdę się do banku zmienić dane...Co sekundę chce mi się siku ☺️ Dlatego nie lubię wychodzić ,bo boję się , że nie dojdę do domu. A brzydzę się miejskich toalet i nie chodzę tam.

w sumie dobry pomysł podsunełaś może coś jej kupie z Hanny Montany 🙂
Jesteście też takie słabee gdy jest duszno ?? Bo ja juz czuje sie nie do życia najchetniej bym sie
położyła i przeleżała reszte dnia 🙂

• Mamusia
eluska a rozszerzony czy podstawowy zdajesz? tez zycze powodzenia/... mnie to czeka za 2 tyg, no nie matura ale tez ustny z angielskiego, bo tak jak mowilam juz kiedys studiuje filologie angielska i co roku mam cos a la matura 😞 tylko gorsze, a tym roku i tak nie najjgorzej bo w parach pierwsza czesc to rozmowa na temat przysłowia angielskiego, nie wiem jakiego bo bedziemy losowac, co ono oznacza i czy wazne w dzisiejszym swiecie, no i jakies przykaldy z zycia ilustrujace to, a druga czesc rozmowa z nauczycielem czyli nativem któy napierdziela jak jakaś maszynka i ma chyba adhd. no ale moze jakos to bedzie. ogolnie troche podłamana jestem bo za 2 tyg mam 2 zaliczenia z calego roku i to takie porządne i 2 egzmainy, ustny i pisemny z ang. na pisemny mam od cholery nauki. ale ten juz do matury nie jest podobny, tylko sluchanie jest podopbne reszta juz nie, trudniejsza zdecydowanie... i musze sie za to zabrac bo 2 miesiace by mi zabraklo a ja mam 2 tyg tylko i presje ze musze zdac bo zaliczenia moge jeszcze w tym roku poprawic ale examiny na wrzesien jak cos a co kogo obchodzi ze ja wtedy rodze? no nic! a roku nie chce zawalic bo bedzie 4 tyś w plecy 😞

co do fotek to kochana ciociu ago i anulo doczekacie sie obiecuje, ale mam teraz takie zamiesznie ze nie mam na nic czasu. wkleje razem z tymi z usg jak w czwartek pojde. gosc w koncu skonczyl robic nam ta szafe pod wymiar co kiedys dawno temu o tym pisalam, ale wtedy zapomnial na 1 drzwi dac lustro i zabral z powrotem bo mu kazalam, przywiozl po miesiacu chyba i to jak mnie nie bylo, brudne jak nie wiem co, próbowałam domyc to dzis i jeszcze gorzej, nie wiem czym on te lustra zaciapal, ale nie da sie umyc, jakims swinstwem musial spryskac przypadkowo, i listwa porysowana jest a jedno lustro pekniete, i sie wkurzyłam okropnie!! kazalam mezowi to zalatwoic bo jak nie to ja sie za to wezme, a to jest znajomy mojego meża i tak glupio troche ale jak on tego nie zalatwi to bede musiała wkroczyć 🙂

ja dokladnie tak samo chociaz u mnie slicznie słoneczko świeci to na nic nie mam siły ... a prezent to faktycznie Hanna Montana to dobry pomysł 🙂

Eluska ojj jakaś Ty młoda 🙂 ja w Twoim wieku zaczełam być z moim obecnym mężem i jakoś w głowie mi nie było dziecko! 🙂 ale tak jak powiedziała sioperka, coraz więcej jest młodych mam, a że młode wcale nie znaczy że gorsze będą! Ważne że Pan Bóg dał Wam dzieciątko 🙂 oby się zdrowo w brzuszku chowało 🙂 a tego że nie widać Ci brzuszka nie masz nam czego zazdrościc....
ja np. byłam dzisiaj na mieście w poszukiwaniu:
- sukienki ( na ślub za 3 tyg )
- butów
- swetra
- lub kurtki.
niestety...żadnej z tych rzeczy nie kupiłam 😞 nic nie pasowało! odbicie w witrynach sklepowych to chyba nie JA!!!! jakoś się dzisiaj ze sobą kiepsko czuje...brzuszek urósł...i wyglądałam w tych lustrach tak jakoś nienaturalnie...muszę chyba częściej z domu wychodzić, żeby potem nie rpzeżywać tego co dzisiaj 😜
mojego M siostrzenica ma urodzinki w sobotę i znowu ona ma fioła na punkcie Scoobiego, więc kupiłam jej dwie książeczki po 7zł 🙂 będzie miała radość 🙂

a z fajniejszych rzeczy to...kupiłam dla dzieciątka szczoteczkę do włosków razem z grzebykiem 🙂 mała gruszkę do smarków ;D i chusteczki do pupki 🙂 🙂 i radość straszna 🙂 można skreślić z listy 😁

ciociu Aniu87 będę cierpliwie czekać na te zdjęcia 🙂 😘

Laski zrobiłam sobie w ogole zdjęcie brzuszka wczoraj tak wieczorem bez bluzki 😁
i zdałam sobie sprawe jaki on juz wielki 😁
Troszke oprawie te zdjęcie i wam je tu pokaże 😁

ania87 to ja juz wola swoja mature niz takie egzaminy jakie Ty masz 🙂 podstawowy tylko nie boje sie ze nie zdam tylko ze chchiałabym jakis dobry wynik z tego miec

ania87 dlatego że jest znajomym męża ten chop to powinien Was inaczej potraktować i spokojnie wziąć ten kawałek szafy i zrobić tak jak być powinno!
niecierpie 'fachowców'... 😠