Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nie mam pojęcia, musze poczytać a zawsze coś...
Asia mi ostatnio wbiła klina bo mówi że jak Adasiowi przejdzie po tym bebilonie tzn że ma skazę...a Ewie przeszło! no i muszę zapytać! 🤔

a co nie tak??
widziałam dzisiaj siusiola tego Bartusia....maaaały i taki śmieszny 😜
nie chciałam się wgapiać...ale wow 🙂 nie wiedziałam że to tak wygląda 😜
w sensie...myślałam że większe i że taie bardziej...twarde! tzn. nie dotykałam 🙂 🙂 🙂 ale wyglądał na miękkiego hyh...i taki stłamszony przez pieluszkę... 😮

Już poo 🙂
Kacper szlał w wannie masakraa 😁
a dziś zjadł obiad niedzielny 😁 ale mu smakowało jadł aż mu się uszy częsły a jak sie potem posrał haha 😁

Wiesz co różnie 😜
czasem w wanience czasem w normalnej wannie zależy 🙂
ale frajde ma z tego uwielbia się kąpać daje mu tam jego kolorowe gąbeczki i sie bawi 🙂

mam nadzieje że moja też niedługo zacznie się tak bawić!
zrobiła wczoraj straszną kupę i nie dało rady jej zebrac chusteczkami to wzięłam ją wsadziłąm pod kran, potem cchiałam żeby posiedziała w wannie a ta w ryk, przerażona 😞

Anulka no póżniej ta kupaa to śmierdzi ze fuuu
Aguś wkoncu mała zacznie sie cieszyc z kąpieli kwestia czasu 😉
nam to zawsze najbardziej sie chce śmiać jak kacper łapie to mokrą gąbke i plask sobie w twarz 🙂
piana na buzi, banan i nie wie o co chodzi 😁

• Mamusia
hej,
no no widze ze admin dziala. I video chat i bocian nadlecial, wzial sie 🙂
kurde ja dalej rzygajaca. Juz nic mi nie pomaga. Jak nie przejdzie to do lekarza sie zapisze bo to za dlugo juz. Co zjem to do widzenia.
A z rana zrobilam akcje błysk-niedziela hehe, i latalam jak przeciąg miedzy praniem, sprzataniem, zmywanie i kibelkiem oczywiscie. Potem padlam i musialam sie polozyc bo nie wydolalam. A przed chwila starego ostrzyglam i zaraz ide spac bo padnieta jestem.
A wy juz sobie poszlyscie? Wszystkie?

Agaa napisał(a):
nie mam pojęcia, musze poczytać a zawsze coś...
Asia mi ostatnio wbiła klina bo mówi że jak Adasiowi przejdzie po tym bebilonie tzn że ma skazę...a Ewie przeszło! no i muszę zapytać! 🤔

agus poprawka jest prawdopodobne ze moze miec skaze a nie ze bedzie miec 😜 😘
a po tym bebilone ewciu ulewalo sie mleko bo adasiowi bardzo 😞 i to dlugo po jedzeniu

bombe w sensie ambe 😜 w sensie upojenie alkoholowe Loli miała a dzisiaj rano będzie miała kaca, tak? 🙂

Iwwwa kurde to może Ty do lekarza się wybierz, bo to już jest trzydniówka razy dwa...bez przesady:/

Elu a może teraz warto po schroniskach poszukać? może go zgarneli?? na pewno już o tym pomyslałaś.
a na okres...ech ze mnie aż tak nie leciało, było niekomfortowo ale bez przesady....także współczuje! 😞

Asiu obojętnie...jutro o to zapytam, ale zaczyna mnie ta pani dr denerwować bo nic mnie nie poinformowała że tak może być. jest miła, fajna...ale jakaś taka mało zaangażowana, chyba po szczepieniu będziemy chodzić do innej....:/

aha, moja mama mnie wręcz gwałci 'wyślij gdzieś foto Ewy, wyślij' w sensie na jakiś konkurs.
a ja nie lubie takich rzeczy ;/
dla świętego spokoju chyba od marca będę Was również gwałcić o głosy 🙂 tylko musze sobie jakiś konkurs wymyśleć 🙂