Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
Loli napisał(a):
jA CHCE TO : 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 PRZECOERZ TAKIE ZAJEBISTE CIUCHY ZE SZOK ELA NIE SZKODA CI ICH NAPRAWDe?

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9f12f45a0b663d24.html

spaduwaaaaaaaaaaaa...... 😁 ja chce! 😁

spadaj bylam pierwsza !

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
Ja bym tego nie kupowala, jestem troche przeciwna takim bajerom bo mi sie to z chodzikami kojarzy.
Loli to powiedz mu kurde ze Ty z nim seksu nie uprawialas tylko sie z nim kochalas a jak chce seksu to niech idzie na dziwki~!

a co ze niby chodziki zle ? nie rozumiem ? o co chodzi z tymi chodzikami ?

• Mamusia
Loli napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
Loli napisał(a):
jA CHCE TO : 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 PRZECOERZ TAKIE ZAJEBISTE CIUCHY ZE SZOK ELA NIE SZKODA CI ICH NAPRAWDe?

spadaj bylam pierwsza !

bo ja palmtopie pisze i takie male literki sa.... 🤢 😞

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
A koszuli bym nie sprzedawala... piekna jest.. pasek do tego jakis albo zwerzyc...

a te sukienki nie wiem kurcze.... ale razem to chcesz czy osobno?

Anulka ja nie wiem czemu Ela to chce sprzedac ? przecierz z tego mozna by bylo zrobic piekne zeczy ! dokladnie leginsy, pasek , jakis bucik i ufff...

• Mamusia
Loli napisał(a):
iwwwa napisał(a):
Ja bym tego nie kupowala, jestem troche przeciwna takim bajerom bo mi sie to z chodzikami kojarzy.
Loli to powiedz mu kurde ze Ty z nim seksu nie uprawialas tylko sie z nim kochalas a jak chce seksu to niech idzie na dziwki~!

a co ze niby chodziki zle ? nie rozumiem ? o co chodzi z tymi chodzikami ?

IWka no troche tak... 🤨

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
Loli napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
Loli napisał(a):

spadaj bylam pierwsza !

bo ja palmtopie pisze i takie male literki sa.... 🤢 😞

hehe Anulka a jaki rozmiar nosisz? to sie okaze ! na ktora bedzie pasowala.... ale pewnie ci odpuszcze bo ty masz cyca to masz co pokazac a na mnie bedzie to wisiadlo bez sesownie i malo sexi bedzie

• Mamusia
kTa co wam się tak podoba to raz miałam na sobie. Kupiłam w Orsay niedawno za 19,90. Ale za ciasna...XS 😜
A reszta...Sukienki juz za duże....Tunika ta w takie romby też. A koszula mi się nie widzi bo wszyscy się śmieją, że za chuda do niej jestem i za blada 😠 A kupiłam ją za 59zł ani razu nie miałam na sobie 🤪

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
kTa co wam się tak podoba to raz miałam na sobie. Kupiłam w Orsay niedawno za 19,90. Ale za ciasna...XS 😜
A reszta...Sukienki juz za duże....Tunika ta w takie romby też. A koszula mi się nie widzi bo wszyscy się śmieją, że za chuda do niej jestem i za blada 😠 A kupiłam ją za 59zł ani razu nie miałam na sobie 🤪

mmmmmmmmmmmmmmm to za mala 😞 😞 😞 😞
LOli.. wygralas 😜
BArdzo ladna jest!!!!!!!! nie sluchaj innych zajebista jest...

• Mamusia
buuterfly napisał(a):

Elu ! jak bys troche koloru jakiegos dodala zeby ozywic ta koszule ! to by bosko wygladala przecierz jakies kolorowe dodatki !

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
No bo dzieci wychowane na chodzikach zupelnie inaczej chodza. Tak podskakuja jakby i nie chodza od piet. A to bardzo niedobrze bo to ma tez wplyw na kregoslup

no wlasnie.. i nogi do srodkia....
Jak M skacze to czasem tak kladzie stopki dziwne.. ale ogolnie to kladzie cale stopki.

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
No bo dzieci wychowane na chodzikach zupelnie inaczej chodza. Tak podskakuja jakby i nie chodza od piet. A to bardzo niedobrze bo to ma tez wplyw na kregoslup

pierwszy raz slysze cos takiego.... u mnie w rodzinie wszystkie dzieciaczki na chodzikach sa wychowane i nic nikomu sie nie dzialo 😉 i chodza tez normalnie 😉
ALe wiadomo kochana , kazdy ma swoje zdanie na ten temat...

Anulki Marcelini tez ma tego bouncera... 😉 tylko ze troszke innego 🙂

• Mamusia
Loli napisał(a):
iwwwa napisał(a):

pierwszy raz slysze cos takiego.... u mnie w rodzinie wszystkie dzieciaczki na chodzikach sa wychowane i nic nikomu sie nie dzialo 😉 i chodza tez normalnie 😉
ALe wiadomo kochana , kazdy ma swoje zdanie na ten temat...

Anulki Marcelini tez ma tego bouncera... 😉 tylko ze troszke innego 🙂

No ma ale mowie ze roznie stawia nozki.
I w sumie to to samo jest jak w nosidelku.... bo tez tak siedzi