Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dzięki Dosik 🙂
Dążę razem z Iwą do zera. To taki pomysł Iwy, chciała żeby jej zmienić z plusa na minus, no i żeby jej smutno nie było, to też zmieniłem sobie z 67 na -67. Ale już mam -57 więc ktoś mnie jednak lubi 😆
A czemu nie śpię? A co mam robić? Żonka z małą w szpitalu (mała ma zapalenie oskrzeli), siedzę tu sam, więc został mi komputer 😞 i mój brzuszek ulubiony 😆
A Ty czemu nie śpisz ?

Cześć dziewczynki pierwsza 😜,Paweł od 6 już nie śpi,dzieciaki za pół godziny do szkoły idą.
  • Z Pawełkiem chyba lepiej na wieczór strasznie bolał go brzuszek nie umiałam go uspokoić,w nocy dość tak spał nad ranem tak troszkę wymiotywał,a tak to gada jak najęty.
  • Dosik jesteś dzielna zawsze mamy siłę dla swoich potrzeb chociaż jesteśmy bardzo zmęczone Miłość do nich daje nam tyle siły 🙂Ja na 9 idę do lekarza jak wrócę wstawię wam filmiki 🙂teraz zmykam młodych wyprawić do szkoły 😘

AAAAA my mamy dziś 6 miesiecy 🤪 🤪 🤪tylko się zastanawiam dlaczego pokazuje 6 m i 7 godz hmmmm jak mój mały urodził się o 8;40 i tak też wpisałam 😮 😮 😮MOŻE KTÓRAŚ WIE JAK TO POPRAWIĆ?????

znalazłam hmmmm 😮jest tam prawidłowa godz jak zmieniłam na 20 to i tak to samo sie wyświetla 6 m i 7 godz a srać to sama ze sobą pisz 😜 WARIATKA ide

Eluśka sama się bimbaj 😜 zaraziłaś mnie na maksa! przez kam poszło jak nic...ech.
    leżymy z małą pod dwoma kołdrami, jest troszke lepiej niż na wieczór, ale gardło tak opuchnięte że ciężko się przełyka śline 😞
    mam nadzieje że małej nie zarażę 😞
    Eluśka jak Tobie się udało jej nie zarazić?

Loli to daj znać po lekarzu, ciekawe co to jest...hmmm a możłiwe np żeby to różyczka była?

zdrówka dla Pawełka:***

i Dosik cierpliwości i wytrwałości, jeszcze troszku 😞

dzien doberek
    100 lat dla pawełka na 6 miesiecy 😘 😘 😘
    adas sie dzisja zbuntował i o 5:00 rano mnie obudzil 😞
    loli czekam na wiesci po powrocie od lekrza
    aga ja gdzies slyszalam albo czytalam ze do pierwszego roku zycia dzieci nie choruja na rozyczke odre itd. dlatego szczepienia sa na to dopiero w 13 miesiacu
    dosik trzymaj sie tam i buziaki dla kacperka

oddalam glosik na ewe i remis jest 😜wstawac i glosowac na ewcie