Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dominika może zapisz się z nim do dietetyka. Żeby biedny później nie miał problemów z nadwagą i kompleksów 😞
My na pobiadek dziś mamy makaron i szpinak z piersiami kurczaka w kawałkach. Zdążyłam pomalować tylko jedną rękę i mały wstał 😁 Trudno pójdę tak do lekarza. Mhhhh jak ja kocham szpinak 😜

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No wlasnie Magda potem foty seksi dawaj 🙂
Elka daj znac po lekarzu jak poszlo 🙂

Laski macie sposob na plamy z kubusia... bo jakas porazka tyle rzeczy mi zafajdal ze masakra 😞
Acchh i jak byscie kupowaly a nie zbieracie kogod z pod etykietki to chetnie przyjme taki kodzik 🙂 zbieramy na cos tam:P

Zmierzylam go... na stojaco przy scianie ma 81 cm 😮 😮 😮 😮 😮 😮 ale wage to ma taka jak wasze mniej wiecej.. nie wiem 🤨
szal.. chyba troszku duza roznica miedzy waszymi dzieciakami a Marcelem tzn we wzroscie 🤔

A z tymi oczami to robil tak jak byl maly.. i ja mu czasem je zamykalam 🤔

Domi Ela ma racje chyba z tym dietetykiem, wiesz moze taki jego urok ale Cie troche uspokoi 🙂

• Mamusia
Pani w przychodni pytała czy Franek jest chory 🤪 Jak usłyszała, że nie, że my na szczepienie to była w głębokim szoku, że on jest tak grzeczny i spokojnie siedział u mnie na kolanach. Byłam taka dumna! Na badaniu nie płakał, a przy szczepieniu tylko sekundę z bólu się rozpłakał ale już za chwilę był kochany i wyrzucił watkę do kosza i zrobił jej pa pa. ☺️ A jak go ukłuła i odeszła to on do niej Siooooo! 😁 Mój kochany dzielny chłopak. Potem po jedzonko dla Luny pojechaliśmy i po picie i rogalika dla małego. Później na spacerek z Luną i do domku,
A przed chwilą się dowiedziałam, że....Na to samo wesele na które jestem zaproszona w sierpniu idzie też moja mama. Wesele na 140 osób. Trzy opiekunki zatrudnione. Masakra. A w prezencie od teścia ta moja koleżanka ze swoim dostali...mieszkanie 😮 Aż mi głupio po czymś takim zapraszać ją do nas 😞 Wiem wiem , że to nie o to chodzi, ale same wiecie....

• Mamusia
Ach te nasze chlopaki dzielne sa 🙂
No dziewczynki kochane bez wyjatku tez 🙂:*

My dzis dzien na spacerkach, malego dzis szajba wali strasznie.. ale juz kima 😉
A ja za moment ogarnac bo od K standardowo uslyszalam ze nic nie zrobilam w domu... 😠
nie kuzwa nic kompletnie 😠 😠

Jutro ta salka otwarta ale nie wiem czy mi sie chce tam isc 😜 heh

• Mamusia
http://www.babyboom.pl/forum/pogaduszki-f74/czy-dzieci-widza-duchy-1002/index15.html

przeczytajcie sobie to 😜
heh nigdy nie zwracalam uwage gdzie M patrzy:P

Admin nie wyzywaj:P to nie spamowanie - one tam nie zagladaja wiec musze tu tez im wkleic 🙂

bylam na mamuskach i tam temat CZY MALE DZIECI WIDZA DUCHY.
Odpisalam ze nieee....:P i takie tam...:P
Ale wpisalam w google... i kurnaaa... mam ciary 😮
Lubie takie tematy i nic w tym dziwnego ze dziecko ma niewidzialnego przyjaciela kto nie mial... ale hmm 🤨 potem mam taka wyobraznie ze bedziemy spac ze swiatlem jutro jak K w nocy nie bedzie 😉
😜

no to dobranoc 😁

a do tematu polecam horror lustra 😁 🤪 masakra

• Mamusia
Nie lubię horrorów i takich opowieści o duchach....Brrrr....
Po 3 ciej rozbolał mnie totalnie brzuch i dostałam okres. Mały się obudził i zasnęliśmy po 4 tej. A on już przed 7dmą nie spał. Wczoraj z K miałam bardzo niemiłą rozmowę. Ech szkoda gadać. Pazurkami nie ma się co chwalić. Zwykły french.

• Mamusia
Ja się sram na horrorach i później sobie wkręcam różne rzeczy, ale racjonalnie o tym myśląc, oczywiście w to nie wierzę.
Bardziej boję się psychopatów, bo oni istnieją, i chuj wie co mają w głowach 😜

Dziś mam wyjątkowo wolne, posłałam Alka do żłobka i biorę się za porządki. Ostatnio cały czas jestem poza domem, mam w pizdu roboty, piszę prace do szkoły, bo właściwie z końcem kwietnia kończy mi się semestr i później matury.
Co do szczepień to my mamy zaległe i to chyba nie jedno, a dwa. Przez jego permanentne choróbska nie można było szczepić. Ostatnio daje w dupe w nocy, nie wysypiam się ani trochę..Przydałby się ktoś na zmianę do wstawania w nocy..

• Mamusia
Nie co Ty...malo.. wczoraj zaczol mowic baba... czasem mu wychodzilo mamba 😁 i ciooociiooo- ciocia on znieksztalca bardzo wyrazy i przewaznie wszysttkie brzmia tak samo ale inaczej jak by yy nie umiem wytlumaczyc... slyszy sie jak by mowil Np to CIACHO... A mowi KAAKO...
Rozumiesz o co mi chodzi??
bo nie moge sie wygegac ☺️