Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Eluś no to ulga że tylko guz no to noc z głowy masz a co do ruchu dzieciaków to one w tym wieku takie są i raczej im to długo pozostanie 🙂 mój 9 latek po dziś lata wszędzie a Paweł to samo nawet za nim leci by mu dokuczyć uszczypić czy czymś walnąć albo kopnąć 🤢

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej, u nas dzien jak co dzien.
Po ciężkiej nocy jakoś żyje.
Nisia ok, nabiła kolejnego guza... Moje dziecko kochane 🙂
ALe już mniejszego i nie groźnego.
A ja dokształcam się w zakresie modeliny, ciastoliny, piankoliny, piaskoliny i trikoliny.
No tak.. Urodziny się zbliżają.
Tort już wiem jaki zrobię, piękny kolorowy, żeby jej się podobał.
A Wy co kupujecie dzieciaczkom na urodziny?

• Mamusia
elle09 napisał(a):
Hej, u nas dzien jak co dzien.
Po ciężkiej nocy jakoś żyje.
Nisia ok, nabiła kolejnego guza... Moje dziecko kochane 🙂
ALe już mniejszego i nie groźnego.
A ja dokształcam się w zakresie modeliny, ciastoliny, piankoliny, piaskoliny i trikoliny.
No tak.. Urodziny się zbliżają.
Tort już wiem jaki zrobię, piękny kolorowy, żeby jej się podobał.
A Wy co kupujecie dzieciaczkom na urodziny?

smycz 😁

hehe Kasia dobry pomysł do tego kaganiec 😉
  • Eluś to dobrze że jest dobrze 🙂 mój też wczoraj wywinął orła grał w piłkę z kuzynem i leciał po nią i się zakopnął było to w domku jak walnął głową o posadzkę masakra aż szyby w meblach zatrzeszczały 🤢 a na dworze plewiłam w grzątkach ten siedział w kojcu a tam już zrobił dziurę i siedziałam plecami zerkałam jak już skończyłam patrze na niego a ten ślad po trawie chyba se próbował jak samkuje i się troszkę skaleczył bo to ta długa ostra trawa 😞 no nie upilnujesz 😠 jestem złą sama na siebie
  • A co do prezentu nie wiem zabawek ma dość ubrań też więc nie wiem 😞

• Mamusia
    O matko Elka cale szczescie ze wszytsko dobrze sie skonczylo 🙂:**
    Perelka Pawel to calkiem kaskder 😜
    A Nie miej wyzutow przeciez nie te szkraby sa tak przebiegle ze ho ho...

Kasiu prezent.. yyy... my chcemy uzbierac na lozko dla niego... chociaz watpie no i wyjazd na basen i do zoo.
    Z prezentu wiem ze dostanie rowerek taki drewniany na 2 kolach od mojej siory. Co wymysli szwagier nie wiem ale niech moc bedzie z nim bo wwwrrr.
    Za duzo tych zabawek na tak maly wiek.
    Konika tez mamy. Ogolnie stoi, buja sie jak mu sie przypomni, ale tak jak i Nika szaleje na nim 🙂
    Moze taka kierownica?
    http://allegro.pl/fisher-price-gadajaca-kierownica-nowosc-2010-i2531796939.html ?? tez fajna zabawka 🙂 Sa rozne rodzaje itd.. 🙂

• Mamusia
    Barsz zielony winiary, inaczej krem ze szpinaku. Pyszny 🙂

Kierowica fajna, ale nie będę płacić za logo FP takiej kasy 😉 Po mojej podopiecznej wiem, że Garnuszek Klocuszek, Krokodyl z klockami itp zabawki są porównywalnej jakości do tych nie firmowych, a cena zupełnie nie odzwierciedla gamy zastosowań.
    My owszem mamy chodzik jeździk hipopotama z FP, ale jest po moich siostrach i do tego te klocuszki z FP + bujaczek jak był mały. Fajne, ale cieszę się, że nie musiałam za to bulić, bo jak dla mnie szkoda kasy na gadżety 😉

Dziewczyny zrobiłam straszną rzecz... nacięłam smoka z obu stron 😮
    Młody jeszcze nie widział, prowadzę obserwacje zza krzesła.

Chyba nie będę mogła spać po nocach 🤪

• Mamusia
    Ok więc tak, konika kupowaliśmy, na święta czy coś takiego.

Kasia, Nika ma przeciętego i wcale a wcale jej nie przeszkadza o dziwo!!
    I nie wiem co dalej robić... 🤨

tą kierownice ma córka mojej kuzynki i ok fajna, no ale bez szału.
    My sie chyba zdecydujey na play doh albo jakiś odkurzacz grająco sprzątający, bo nie mam pomysłu.

• Mamusia
    Alek zauważył i przyniósł mi pokazać że coś jest nie tak.
    Wziął go przed chwilą włożył do buzi i co dwa 'cium cium' wyciąga i pokazuje na język i coś gada do ciumcia i kręci głową. Przed chwilą dał go miśkowi, a teraz wogóle go zostawił i gada z miśkiem.

Ela ja przecięłam go z dwóch stron równolegle, tak, że po jednym ciumknięciu smok się zasysa i traci swój kształt w buzi. Pokazałam mu, że są dwie dziurki, a on mi pokazał na nożyczki, chyba skubany zaczaił, że to rozcięłam.
    Póki co skutkuje, zobaczymy jak przy usypianiu będzie.. 🥴

Hejka mój Paweł ma samochód na biegunach i lubi się bujać i jezdzić na autku popychaczku 🙂 ta kierownica fajna jest ale to już przerabiałam ze starszym i to było na chwile zadowolenie potem leżało taż myślałam o łóżku ale bym potem już nie pospała 🤢
  • A co do wychodzenie no o dziwo lubi tam siedzieć bawić się dlatego że często od małego w tym przesiadywał żebym coś zrobiła w domu lub na dworze więc jak coś robię takiego np.kosze trawę to tam siedzi i dodam że ma dziure co całą głowe tam wsadzi i tułów pozbiera kamyki trawkę ale nie wyjdzie a w łóżeczku to samo nogę da na górę praiwe szpagat robi i nic dalej nawet jeden szczebel wyciagnie i dalej siedzi 😜

• Mamusia
    Kasiu my mamy uzywana za 20 zl made in nie wiem co.. I u nas sie podobalo, ale jak inne znudzilo i przypomina sobie czasem o tym to sie bawi.
    On teraz jest na etapie tych malych samochodzikow... i tylko brum brum i nic wiecej nie potrzeba do szczescia.

Aaa to Wy skubane to nacinacie??:p
    mowicie ze to poskutkuje???
    kurcze M przegryzal i nie przeszkadzalo mu to za nic... wiec nie wiem czy by sie sprawdzilo... aaale poczekam na Wasze efekty bo u nas sie robi zgroza z tym dydkiem 😞

Chcialabym widziec Alka akcja naciety dydek a rozmowa z misiem.. na bank mis mu wykablowal ze to Ty zrobilas:p ehehheheh

• Mamusia
    Jakis kurna wirus mi chyba na fb wlazl.. wchodze na swoj profil a tam jakies dziwne linki... jak by filmik co facet lezy na noszach 😮 nie idzie tego otworzyc ani nic... 😠
    wogle jakies dziwne str.. ajkeis kolorowanki jakies paznokci gry dla dzieci takie jakies dziwne.....
    jakies kurna gry ze niby odpowiadalam u kogos w profilu 😠
    wku mnie to...... 😠 😠

hehe super mały muzyk będzie 😁 super a właśnie czy wasze dzieciaki śpiewają dosłownie mój to tylko lalalaaaaaa 🙂
  • EE no cóż takiego w nim jest dziecko jak dziecko hehe 😜