Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

napisałam jej że jak będzie mieć czas to niech nam pisze... na pewno nawet nie zauważy smsa gdyby coś się działo...jak coś napisze to dam znać.
Dosik też mi w tym momencie pisze smsa, co z Anulka 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

🙂 na nas wszystkie Loli, Dawid się śmieje ze mnie ze już sobie śpiewam pod nosem "już za parę dni, za dni parę ....".
a mnie strasznie kopie niunia po tym myciu okien 🤢

Loli oby nie, oby nie...nie życz sobie tak złe!

napisałam też do sioperki, za chwile powiedziała że się pojawi na brzuszku 🙂 a ja jak mój się skończy kąpać to spadam z nim posiedzieć.

• Mamusia
hej laski
AGAA DZIĘKI ZA INFO.....byłam cały dzień u mamy i nie miałam jak wejść na brzuszek a tu tyle znów nowości mnie ominęło 😮 😮 😮
ANIA0303 GRATULUJĘ!!!!!!!
ANULKA A ZA CIEBIE TRZYMAM MOCNO KCIUKI!!!
LASKI jak tylko Anulka da wam znać i coś się dowiecie jak tam z nią to dajcie mi proszę znać czy smsem czy na maila ...bo przez ten mój zasięg wiecznie do tyłu z wiadomościami będę...aż dziwne ,że teraz jakoś mi ten net chodzi
co chodzi u mnie to jakoś moja księżniczka nie wybiera się jeszcze na ten świat he he nawet po sioperzeniu nie było nic co by miało to zmienić..zero przyspieszenia 😜 😜 😜 😜 😜 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃
coś tak czuję,że moja mała tak jak było powiedziane będzie wrześniówką.... 😁

łał nie bylo mnie chwile a tu ania0303 gratulacje!!! 🙂
Ja juz sie spakowalam i malenstwo moje tez a mam do was pytanko
Czy macie duzo rzeczy o rozmiarze 56 ? bo ja mam troche malo i sie przestraszylam czy nie za malo 🤢

• Mamusia
Bobas ja dzisiaj wszystko rozmiarami układałam i też stwierdziłam , że np nie mam ani jednego cieplejszego kompletu na wyjście dla małego w tak małym rozmiarze. Mam takie w r.68 😮 Więc chyba jeden muszę jakiś kupić typu spodenki i sweterek czy coś 🙂 Ale pozostałych rzeczy też wiele nie mam. Myślę, że wystarczy.

• Mamusia
Wiecie rozmiarami tez sie nie ma co stresowac wazne zeby dziecko miala luzne ubranka lepiej nawet dla bobasa, wystrczy miec pare zeczy malych a reszta wieksze bo jak pewnie same zauwazymy dzidzie zaczna tak szybko rosnac ze ubranka ktore kupilysmy zalozymy pare razy i juz beda zamale 🙂
Tak tylko nachwilke kuknelam czy sie znow cos nie dzieje 🙂 bo akurat reklama w tv leci 🙂
Mnie znow okropnie zaczyna bolec krocze 😞 😞
Wczoraj az pare lez wydobylam z siebie mam nadzieje ze dzis nie bedzie powtorki , chodz cos mi sie wydaje ze jednak tak bedzie, mala zaczyna konkretnie skakac 😞

ja tez zaglądnęłam ciekawa jak tam u naszych dziewczyn, ale widzę ze większość się rozeszła 🙂 i ja tez zmykam, zaraz będzie Dawid także prysznic i w kimono. Dobrej nocki brzuszki, juz czekam z niecierpliwością na jutrzejsze wiadomości od Ani 😆
Do jutra 😘 😘

ale tu cisza 😞 😞pewniejak pojde sobie to zaczniecie gadac i znowu bede miala zaleglosci 😜 jak by ktoras dowiedzala sie co u ANI to dajcie mi znac smskiem bo ja jutro z rana na to ktg i mi zejdzie pewnie do poludnia zanim wroce.
dobrej nocki 😘

• Mamusia
No wszystkie poszly odpoczywac po naprawde ciezkim dniu 😉
Wrazen i wogule 🙂
Ja tez juz czekam na mojego bo jedzie do domku 🙂
Wjec pewnie tez sie juz jutro odezwe dopiero.
Mam nadzieje ze u Anulki postepy w 100% i ze ma juz Marcelka przy sobie.
Buziaki brzusie spijcie dobrze :*
Dobranoc!!