Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jupi jej 🤪 Wróciłam, ogarnęłam mieszkanko i się cieszę 🙂 W lumpie kupiłam cieplejsze ubranko dla małego na wyjście i takie fajne dżinsy. A i jeszcze dwie paczki chusteczek Bambino za niecałe 14zł. I skarpeteczki dla małego i sobie tani szlafrok 🙂 Wchodzę do domu, a tu mój już wrócił 🤪 I będzie synusia pokój malował 😉 A ja piorę i obiadek zaraz będę robiła bom głodna 😜 A patrzyłam na wózki....Najtańszy 899zł 😞 Ale już mniej więcej wiem, że z Bebeto mi się podobają

• Mamusia
Asiu to w sklepie widziałam. A cena za samą gondolkę. Bez spacerówki. Będę teraz czegoś w tym fasonie szukała na allegro bo ja mogę max.600zł przeznaczyć na wózek. A chcę sam głęboki kupić. Bez spacerówki. Fotelik fajny widziałam w komisie z Coneco za 80zł. Jak jeszcze będzie to go kupimy niedługo.

• Mamusia
A u mnie wlasnie jakos z tym jedzeniem sie przystopowala zjadlam dzis tylko 1 bulke i 2 platki wazy i nadal nic 😮
Ale z tego co zauwazylam lece na miekko :/ wjec sie moze cos szykuje .
Troche brzuch mnie pobolewa jak na okres.
A Olenka spokojna jak nic, czasem sie cos przeciagnie tylko 🥴
Czy to teraz moja kolej ???????? yyyyyy boje sie , chce miec was wszystkie przy sobie , tylko ze rak mi zabraknie zeby kazda z was mnie przymala za reke w tej porodowej chwili 😜 😜

Loli to oczywiste że ja chce za cycka, prawego do tego 😜 🤪 🤪

Aniu a co robiłaś ze nie wyszło?

hmm Elu ale za 1000zł to spokojnie kupiłabyś taki 3w1, a na pewno 2w1 i to porządny...

• Mamusia
Ania87 a co to takiego na obiadek robilas ? ze ci nie dobry wyszedl?

Buuterfly poszukaj na allegro moze akurat ci sie cos dobrego trafi za przestepna cene 🙂
warto czasami poswiecic kilka godzinek , a mozna cos dobrego wychaczyc za dobra cene 🙂

• Mamusia
Eluehh no tak cos o tym wiem, i zaduzo nie trzeba sie rozpisywac w tych kategoriach! rozumiem w 10000% jak to jest 😠
Ale zawsze jest tak jak czlowiek czegos szuka na sile :/ a jak nie szuka to czasem ktos i nawet pod nos podlozy a wtedy albo kasy brak, albo to wogule nie potrzebne.