Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

dzien doberek!!!
nocka minela jak zawsze czyli w miare ok 🙂 oczywiscie nie obylo sie bez wstawania na siusiu 😜
ja juz na nogach od 7:00 bylam na pobraniu krwi i oddac siuski do badania 🙂
no i kupilam sobie rogala na sniadanie zjem go pierwszy raz od kilku miesiecy zobaczymy czy cukier nie skoczy 🤨
Eluska naprawde masz maly ten brzusio 🤪 ale za to bardzo ladny 🙂
no i mamy WRZESIEN do boju 🤪 tzn na porodowki dziewczyny nie ma odwrotu 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dzieńdoberek również 🙂

ja też chciałabym oficjalnie otworzyć furteczkę na porodówkę! 🙂

DZIEWCZYNY WRZESIEŃ!!!!!!!
tyle na niego czekałyśmy 🙂

Eluśka nooo! nareszcie Twój brzuszek przypomina ciążowy 🙂 zostawiam sobie go na pamiątkę 😁

buuterfly coś w tym jest! ja zaraz idę się wysztyglować 😜 mimo że nigdzie nie wychodzę 🙂 jakaś maseczka może czy coś 🙂 w ciągu całego roku teraz jest nasz miesiąc i teraz MY rządzimy 😁 😁 😁 hehe

czesć dziewczynki 🙂
melduje się w dwupaku oczywiście 😜 u mnie nocka spoko mneła i nawet pospałam kazałam się mojemu wytulić na maksa i tak mi się słodko zasnęło jak dawno nie, zwłaszcza ze miałam wczoraj taki płaczliwy dzień ze masakra 😞 no ale przeszło na szczęście.
czekam na meldunek Loli 🤪

• Mamusia
hej dziewczynki!
ale miałam dziś noc........nie dość,że nie mogłam się z brzusiem ułożyć to potem non stop siku i na koniec komary mnie gryzły .......ledwo co pospałam....koszmar....... 😠
no wrzesień,wrzesień.....teraz to już jak w mordę strzelił nam poleci he he....ja już bym chciała nawet jakby miało mnie z bólu rozerwać ,aleja już chce moja malutką i koniec!!!!!!
OLIWKA WYCHODŹ!!!
Aguś jak tam przelew dotarł?

no to dziewczyn kosmetyczki do domu trzeba zamowic albo do spa 🙂 oj pomarzyc mozna 🙃
a jak u was dzis z pogoda bo w Warszawie od wczoraj nie przestalo padac cala noc i od rana tez caly czas pada 😞szaro buro na dworze 😞

• Mamusia
u nas też non stop pada ,a chciałam na miasto się wybrać po jakiś kombinezonik jesienny dla małej i wózek zamówić a tu dupa....mój wziął samochód i co .uziemiona........chociaż i tak ledwo za kierownicą się mieszczę he he....w ogóle chciałam okno w kuchni umyć ,a w deszcze to se umyję ...... 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢
aha laski chciałam zapytać kiedy wy będziecie wyparzać te wszystkie buteleczki i smoczki.....????????

qrka zameldowana, bobas też, sioperka też 😁 czekamy na Loli i Dosika 🙂 na Loli najbardziej 😁

Asiu u nas na śląsku pada non stop od 4 dni!! już dzisiaj grzejemy w kaloryferach 😜 powaga!! 🙂 fajne ciepełko się robi powoli 🙂

sioperka doszła doszła! wczoraj wieczorem sprawdzałam i doszła 🙂 napisałam Ci maila :**
komary jak jest tak zimno? u mnie je wcięło gdzieś... 🙂

ja też muszę na miasto jechać, bo wczoraj mi koleżanka powiedziała że dwie koszule do szpitala nie wystarczą...że przynajmniej 3! cholerka... a u nas nie ma specjalnie gdzie tego kupić...w babcinych sklepach chyba 🙂
sioperka z ambitnych planów to chciałam wyparzać dzisiaj, święty czas! ale nie wiem co z tego wyjdzie 🙂

• Mamusia
ja może wyparzę je sobie dzisiaj tak jak Agaa,bo w sumie nie mam dziś nic przyjemniejszego do roboty,bo w deszczu raczej nigdzie nie pójdę tym bardziej ,ze do centrum teraz mam daleko...więc porządki ,obiadek i wyparzę buteleczki 😁 😁 😁 😁 😁 😁
ale będę miała radochę he he 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜

qrka Ty to w ogóle fenomen jesteś 😁 w połowie sierpnia zamieszanie! będę rodzić na dniach 😁 😁 my podniecone wszystkie już chcemy mała zobaczyć a tu dupa...wrzesień a Ty nadal z nami 🙂 i ona z Tobą/w Tobie 🙂 dobrze ją tam musisz karmić hihi i jej się podoba 🙂

sioperka takie wyparzanie to trwa sekundę...więc długo się nie pocieszymy tą robotą 😁

no właśnie, a co ja mam powiedzieć?! 😜 ja już taka napalona na poród byłam i co? niunia jak szalała tak szaleje w brzusiu, oznak zbliżającego się porodu 0, nawet kłucia w szyjce przeszły całkiem 🤔 tylko tak ogólnie coraz ciężej jest 😞 wczoraj to myślałam ze się z wypoczynku nie zbiorę, cos mi sie wydaje ze jeszcze długa droga przez nami, w sobotę mam KTG - kazali przyjść w terminie to jeszcze popytam co i jak, ale co oni mogą mi poradzić jak tylko czekać 😞

ja z wyparzaniem poczekam jeszcze troche 😜
wlasnie zmierzylam sobie cukier i niestety nadal nie moge bialego pieczywa jesc bo wysoki pomiar 😠 😞
ja na dzis mam zaplanowane prasowanie koszul mezowi do pracy nie bardzo to lubie ale co zrobic 😉
Agaa u mnie w domu tez zimno ale w blokach jeszcze daleko do sezonu kiedy wlacza ogrzewanie 🤨 wiec trzeba cieplo sie ubierac

a karmić to taaaak mam taki apetyt ze masakra, wczoraj nie zrobiłam tych mufinek bo nie było w sklepie ale za to znalazłam czekoladowca w proszku - MEGA CZEKOLADOWY!!!! kupiłam i dziś bede pichcić 🤪

właśnie tego to nie wiem, muszę się popytać, wiem ze w 1 tygodniu po terminie mam chodzić na KTG co 2-3 dni w 2 tygodniu codziennie to chyba 2 tygodnie czekają 😞 a to tak strasznie długo mi się wydaje. Ja nie wiem czemu ona tak chce w mamusi siedzieć i siedzieć termin mam na 100 dobrze obliczony bo wiem wszystko co do dnia, ze wszystkich USG wychodził termin -1 dzień od terminu OM 🤨
tak z delecty ale nazywa sie czekoladowiec (bez XXL) 😉 😜

bardzo długo trzeba czekać....obyś nie musiała i do tego 4go urodziła 🙂

bo ja będę robić to czekoladowe z delecty blacha xxl 😉 ale muszą być podobne w smaku...mniam są 😁

• Mamusia
hej dziewczynki!!!

I wreszcie doczekałyście się września !!! 😁
pewnie sytuacja napięta i już doczekać się nie możecie Waszych pociech skąd ja to znam 😁
(a ja właśnie chciałabym żeby moja córa chociaż pół godz dłużej pospała żeby mieć chwilę wytchnienia dla siebie 😁 )

Kochane spokojnie na każdą przyjdzie pora, najważniejsze jest bezpieczeństwo i zdrowie maluszków a wiadomo im dłużej w brzuszku tym lepiej.
Życzę expresowych, bezbolesnych porodów, bez żadnych komplikacji, zdrowych dzieciaczków szybkich powrotów do formy 😘
Karola - wrześniówka 2009