Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

no kochane tak się cieszę że jest Was coraz więcej 🤪 Ja o ciąży dowiedziałam się 15 lutego a pierwsze usg robiłam w 6 tyg.więc było tylko widać "pusty pęcherzyk"Z niecierpliwością czekałam na każde usg żeby podglądnąć mojego lokatora,a w połowie ciąży wiedziałam już że jest to chłopczyk...Zawsze jak macie pytania albo wątpliwości możecie zajrzeć do zeszłorocznego października - serdecznie zapraszamy...
Życzę Wam malo dokuczliwych objawów waszego stanu i samych radosnych chwil...pozdrawiam serdecznie 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam październikowe brzuchatki 🙂

Jejku dopiero co czerwcóweczki były najmłodszym wątkiem 🙂
Zyczę jak najmniej dolegliwości w tych początkach - niestety jest ich wiele: nudności zapracia, bole glowy, czeste siusianie, no i ten bol piersi 😆
Pociesze Was że później jest duzo przyjemniej, mówi sie ze II trymestr jest najprzyjemniejszy, czyli przed Wami 🙂
Jeśli macie jakieś pytania zapraszamy na wątek czerwcowy 🙂

• Mamusia
Jestem już mamusie 123 dobre z tym przyleganiem do muszli ja dzisiaj rano też prawie się obejmowałam ale przeszło chociaż dalej mnie mdli ale już troszkę mniej 🙂 Emsi mój synek skończył nie dawno 7 lat wiec dzieciaczki tez są w podobnym wieku. No nic trzeba coś ugotować a później po synka tak więc na razie zmykam na trochę 🙂

witam mamusie z października !!
kochanie mój mąż sie pomylił i mam DO SPRZEDANIA FEMITANAL 800 są to witaminy dla kobiet w ciazy do 12ty ciąży , w aptece kosztuje ok 36-40 zł ja sprzedam go za 30 i prześle na moj koszt

pozdrawiam i trzymajcie sie cieplutko zobaczycie jak czas szybko zleci , niedawno ja sie dowiedziałam ze jestem w ciąży a teraz widać mi juz brzuszek :P

• Mamusia
NO I SMUTNO MI BO NIESTETY JUTRO NA KARNAWAŁ SYNEK NIE POJDZIE 😞 😞 😞A TAK CZEKAŁ..NO NIC TRUDNO DAMY RADE 🙂NAJWAZNIEJSZE ZE NIC MU GROZNEGO NIE DOLEGA...PRZEPISAŁA EURESPAL...DO KONCA TYGODNIA POSIEDZI W DOMCIU ...I WSUMIE MOGE POWIEDZIEC ZE ZACZEŁY SIE DLA NIEGO FERIE 🙂 🙂A MNIE DALEJ MULI I BLE...ALE MUSZLI NIE PRZYTULAŁAM 🙂JA NIE UMIEM ZYGAC CHYBA....A GŁODNA JESTEM ZE ZJADŁABYM KNIA RAZEM Z KOPYTAMI...WŁASNIE WSTAWIŁAM SOBIE PYZY Z MIESKIEM...ALE NIE TYM STULETNIM CO MOWILI NA TVN......Z SPIZARKI DOMOWEJ CIOTKA NA WIOSCE SAMA ROBI TAKIE GADZETY MNIAM.....GOSIU TO TWOJ W ZEROWCE CZY IERWSZEJ KLASIE?? BO MOJ ZEROWKA 123 NIE ŁAMMY SIE JUZ NIEDŁUGO WIOSNA I BEDZIEMY ZAJADAC SAME SWIERZYNKI 🙂 🙂

• Mamusia
To dużo zdrówka dla synusia biedaczek się namęczy 😞 Mój chodzi do 1 klasy a dzisiaj też ma zabawę karnawałową więc ja umówiłam się z koleżanką na kawę posiedzimy i pójdziemy po dzieciaczki bo razem do klasy chodzą. Dziewczyny maiłam zapytać jak macie na imię bo będzie nam się fajniej pisać po imieniu ja jestem Gosia tak jak mam napisane w nicku 🙂

• Mamusia
JA EMILIA....MIŁO MI JESTEM CIEKAWA CO Z TA MAŁA CO ZAŁOZYŁA TEN WATEK??WCZORAJ ZAGLADNEŁAM NA WATEK PAZDZIERNIK 2009 POZDROWIŁAM DZIEWCZYNY I TAM ZAGUBIŁA SIE KIJANKA..MYSLE ZE ZNAJDZIE NAS I DO NAS DOŁACZY 🙂KIJANKO JESTESMY TUTAJ I CZEKAMY NA CIEBIE 🙂DZIEKUJE GOSIU ZA ZDROWKO..UDANEJ IMPREZKI 🙂 🙂