Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
:laugh: :laugh: :laugh: Dziendobry Fasolki....obudziłam sie o 3 noc na siusiu i o 5tej tez i juz nie spałam bo do szkoły wyprawic corke...a miałam sen taki ze dostałam okresu..... 😮 ale nic takiego sie nie dzieje ,ale mam pytanko do Was czy macie tez takie białe upławy??bo ja tak od wczoraj bezzapachowe białe i lepkie....czy wszystko jest ok ??jak myslicie....??

• Mamusia
aa właśnie bym zapomnialam 🙂 ostatnio przeglądałam forum jak dobrze pamiętam lutówek i natrafiłam na link z filmami 🙂 http://kobieta.onet.pl/wideo/6024371,47,1,1,relacjetv.html świetne są jak te maleństwo tam skacze itd itp 🙂

• Mamusia
Już przybywam dziewczyny:laugh: ja wczoraj do 23 siedziałam a Was wywiało. Właśnie wcinam śniadanko ser i ketchup mmm pycha, jestem dopiero teraz bo synka na 9 zaprowadziłam do szkoły a wcześniej byliśmy na pobraniu krwi tzn Kamilek i tyle mi zeszło. Ja dzisiaj rano tez się ściskałam ale nic nie wyleciało bo nie zdążyłam nic zjeść:laugh: :laugh: :laugh: no i w końcu niedługo trzeba się wybrać do tego lekarza muszę zadzwonić i się umówić

HEJ DZIEWCZYNKI 🙂

GOSIU2301 MAM PYTANKO 😉 CZY TWÓJ MĄŻ WIE O CIĄŻY CZY POWIESZ DOPIERO JAK POTWIERDZISZ???

JA JUŻ CI ZAZDROSZCZĘ TEGO NOSZENIA SZCZĘŚCIA POD SERCEM :laugh: :laugh: :laugh:

DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ GOSIU 😘 😘

JESZCZE TAK NIEDAWNO SAMA BYŁAM W CIĄŻY I CZUŁAM TE KOPNIACZKI OD ŚRODKA A JUŻ WAM ZAZDROSZCZĘ :laugh: :laugh: :laugh: ALE MACIE FAJNIE :laugh: :laugh:

I CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA WASZE HISTORIE ZWIĄZANE Z CIĄŻĄ :laugh: :P

• Mamusia
NO JA MAM DWA PRZYSTANKI OD DOMU 🙂A SZUKAŁAM W CAŁYM TROJMIESCIE DOBREGO GINA...POPRZEDNIO BYŁAM U KOBIETY ALE ONA OK TYLKO DO RYTUNOWYCH BADAN BO CO DO CIEZARNYCH TAKA MI SIE ZIMNA WYDAWAŁA KOBIETY Z JEJ GABINETU BEDACE W CIAZY NIEZBYT ZADOWOLONE WYCHODZIŁY???MOZE TO JAKAS ZAKLINACZKA??HA HA ..A JA MAM STARSZEGO PANA Z SIWYM WASIKIEM BARDZO SYMPATYCZNY MIŁY DLIKATNY ROCZNIK 38 HA HA 🙂