Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
To superasnie ze wszytsko oki Martus dzidzia zdrowiutka to najwazniejsze 🙂 hmm a czyzby córa sie szykowała? hahah 😜 😜
ja dwa razy juz uslyszałam ze bedzie dziewuszka ale wiecie jak to jest raz mu sie wydaje, pozniej bo znow cos innego takze wole poczekac na to 3D bardziej wiarygodne 🙂 tym bardziej ze mojej znajomej lekarz na 2D do 8 miesiąca mowil ze bedzie córa a na ostatnim usg dowiedziała się ze urodzi syna 😁

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No to cieszymy się Martusiu że wszystko oki z Maleństwem oby tak dalej 😆 Ja się znów wkurzyłąm bo nie miałam z rana internetu 😠 Coś tu nie halo od jakiegoś tygodnia internet mam w kratkę raz jest a raz go nie ma trzeba w tym TP chyba porządek zrobić 😜

• Mamusia
Oby bylo zdrowiutkie bo to mnie martwi caly czas, lekarzowi na przedostatnim badaniu cos głowka sie nie podobała, ale wymiary miala prawidlowe wiec nie wiem o co chodzi... 🤨
No a mozliwe ze waga bedzie zblizona 🙂 no bo jakby niebylo juz jakies 6-8 kg na plusie mam hahha 😁

• Mamusia
ja sie dzis wazylam i mam juz 11 na plusie 🤢 ☺️ 😮 ale polozna mowila ze kazda ma inaczej a jak dodatkowo dziecius jest duzy to co sie dziwic a poza tym ja naprawde sie nie stopuje i mam wilczy apetyt no i co zrobic 😜 a za tydz mam isc zrobic sobie krzywa cukrowa boje sie tego aha i polozna powiedziala ze mam sobie jednak wziac ta cytryne bo moge beltnac to spowrotem a po co powtarzac badanie 😁

• Mamusia
Jula nie martw sie czasami obraz cos nafika tez sie tak zdarza 🙂 wiec z glowka napewno jest git jak sie dzieciuszko prawidlowo rozwija 🙂 a ja sie caly czas zastanawiam jak mu najpierw wyszedl chlopak w 20 a teraz w 25 mu sie dziewczynka tam przebila hehehe i on nie jest pewny no czyste jaja chyba umre z ciekawosci cale dwa tyg czekac 😁

Martuś bo się czasm pępowina tak ustawi i wygląda jak siusiak;D
mój w 19 tc ważył 280 g 😉 za trzy tyg następne usg to będę mogła porównać z Wami bo to będzie 24 tydzień 😉

• Mamusia
wiecie mi sie wydaje jak sie przygladalam dzisiaj ze widzialm dokladnie to samo co mam na zdjeciu z ostatniego usg i dlatego ja okiem Laika ale i wzorowej mamuski stawiam na moje Aleksiatko kochane 😁
Jula ja tak mialam w zeszlym tyg ze mnie tak mulilo dwa dni od rana do poludnia i wieczorem przed spaniem mialam takie uczucie jak na poczatku ciazy ale przeszlo samo po dwoch dniach

• Mamusia
No nic bede cierpliwie czekala niewazne co sie tam okaze byle zdrowo sie dalej rozwijalo tak jak do tej pory 🙂 a teraz to ja sie boje tej krzywej ale to dopiero w przyszlym tyg zrobie zaraz przed wizyta u gina pewnie wy tez teraz na wizytach dostaniecie ciekawa jestem ile to kosztuje kurde bojeszcze ta cholerna rovamycyne musze wykupic znow na 18 dni :/

• Mamusia
no bo wyniki myslalam ze wyszly dobre a dzis mi lekarz powiedzial ze jakies dziwne mu sie wydaja bo strasznie mi spadlo igg ktore jest odpowiedzialne za tworzenie przeciwcial czyli tego co ma to tokso przepedzac i musze dla pewnosci brac jeszcze 18 dni potem 14 przerwy znow 18 dni brania i dopiero powtorzymy badanie :/ Gosiu moze cisnienie niskie i dlatego tak sie czujesz do dupy

ehh.. wiecie, na takim innym forum pisała taka dziewczyna (teraz to nawet nie ważne co) dziewczyny trochę na nią naskoczyły - a ja naiwny człowiek stanęłam w jej obronie... Suma sumarum okazuje się, że ta miła mi sympatyczna dziopa zwyczajnie kłamała w każdym poście... i tak mi jakoś z tym źle... bo znowu złapałam się na własnej naiwności - znów ktoś jakby zagrał mi na nosie. I tak mnie na myślenie wzięło - może nie warto wierzyć, że ludzie są dobrzy??? ehhh... no i zepsuła mi humor na jakiś czas...

Martuś lepiej dmuchać na zimne i brać te lekarstwa jeszcze te 3 tyg i mieć pewność, że już po wszystkim niż skończyć sprawę i denerwować się czy nie wróci 😉