Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wreszcie się wyspałam - 2 h wyjęte z życia 😉 mąż zajął się Kubkiem a ja do spania;D tylko wyspałam się, pomyślałam.. i martwię się bo właściwie to już 2 albo 3 dzień jak nie czuję ruchów młodego 😞 nie wiem co się dzieje....

wątpie.. bo to moje spanie w nocy to takie nie spanie... chciałabym móc już do niego zaglądnąć.. albo, żeby choć raz kopnął... martwię się jak cholera:/ może to te moje nerwy..

• Mamusia
A wiesz że zauwazyłam, że jak tak wyczekuje kiedy kopnie, to z niego taki uparciuszek że nie kopie. A jak najmniej sie tego spodziewam to wtedy puka do mnie 🙃 może nie mysl tak o tym cały czas, bo mały napewno wyczuwa twoje nerwy i może dlatego sie nie odzywa 😮

GOGR JEŻELI MASZ JAKIEŚ OBAWY TO ZAWSZE MOŻESZ NA POGOTOWIU TO SPRAWDZIĆ 🙂

JA TEZ CZASAMI MIAŁAM TAKIE WRAŻENIE ŻE MAŁY SIĘ NIE RUSZA ALE PO JAKIMŚ CZASIE DAWAŁ ZNAĆ 🙂

NA POGOTOWIU MUSZĄ TOBIE POMÓC 🙂

AGA dobrze, że jesteś 😉 powiedz Ty masz jakiś kontakt z Emsi?? bo tak mi się kojarzy, że Ty info od niej przekazujesz - jeśli tak to powtórz, że Malutka90 - dziewczyna z sierpniówek - na jednym z tematów pytała o nią (zaglądała tu i wyhaczyła, że na jednym forum piszemy) wypytuje o nią 😉

A co do Mateuszka - chyba strachu mi tylko narobił - jedna dziewczyna podpowiedziała, żeby wziąć go na słodkie (na Kubę nie działało więc nawet nie pomyślałam) i po zjedzeniu połowy tabliczki zastukał do mamusi 😉 O wiele spokojniej mi na duszy teraz 😉

Aguś brzuch mnie często pobolewa.. ale wiem, że to z nerwów.. i pewnie ten brak ruchów też - na szczęście lubimy tę samą czekoladę i pomogło 😉 ledwo zdążyłam pomyśleć, że się martwię już mnie połaskotał 😉

Dawaj dawaj;D nie wiem na co czekasz 😉;p
trochę się uspokoiłam, humor lepszy.. w prawdzie taki dzisiaj był dzień, że nie mogłam się na p;racy skupić i musiałam ją do domu zabrać więc będę jeszcze pewno siedzieć i pisać, ale grunt, że się z dzidzią wyjaśniło 😉 mały leniuch;p

GOSIU AKURAT DZWONIŁA DO MNIE EMILKA I KAZAŁA WAS SERDECZNIE POZDROWIĆ 😘
WYWOŁAŁAŚ JA TELEPATYCZNE 😁 😁 😁 DOBRZE PRZEKAŻĘ ALE JUTRO 🙂
U EMILKI WSZYSTKO W PORZĄDKU 🙂 Z MARTUSIĄ MA TROSZKĘ PROBLEMÓW BO RANA NA UDZIE NIE CHCE SIĘ GOIĆ 😞 LEKARZ PRZEPISAŁ IM JAKIEŚ DODATKOWE PLASTRY KTÓRE KOSZTUJĄ BARDZO DUŻO ALE JUŻ EMILKA JE MA 🙂 Z OPIEKI STARA SIĘ O JAKIEŚ DODATKOWE PIENIĄŻKI NA OPATRUNKI DLA MARTUSI 🙂 BIEDACZKA W TYM ROKU NIE POKĄPIE SIĘ W TYM ROKU W MORZU 😞 MUSZĄ SIĘ RANY WYGOIĆ 😞

Aguś to ja kopiuję Twój post do malutkiej 😉 a powiedz mi co jest córci Emilki?? bo ja w sumie nie wiem - jakoś tak się nie złożyło, żeby zapytać a pewnie jak mówiła to mnie jeszcze nie było... Pozdrów ją też od nas serdecznie 😉 i życz powodzenia w zdobywaniu kolejnych pieniążków -zdrowie dzieciaczków najważniejsze 😉

AGULA ALE MASZ ŚLICZNY BRZUSIO A ŻE TROSZKĘ MALUTKI TO SIĘ NIE MARTW PÓŹNIEJ MOŻE CIĘ WYSADZIĆ 😜 😜 😜 CIESZ SIĘ ŻE MOŻESZ JESZCZE SZNURÓWKI W BUTACH ZAWIĄZAĆ 😁 😁 😁

GOSIU NO WIDZISZ SŁODKIE POJADŁAŚ I OD RAZU BRZDĄC SIĘ RUSZYŁ 🤪 🤪 🤪

MARTUSIA EMILKI POPARZYŁA SIĘ NA UDACH RĄCZKACH I BRZUSZKU 😞 NA IDACH MIAŁA PRZESZCZEPIANĄ SKÓRKĘ Z GŁÓWKI 😞 WSZĘDZIE WSZYSTKO DOBRZE IE GOI TYLKO NA NÓŻKACH ŹLE 😞

O jejku... biedne maleństwo;( zdrówka jej życzę - mam nadzieję, że wszystko się zagoi i będzie mogła korzystać z uroków lata 😉

Aguś absolutnie nie za mały! Po prostu szczupła jesteś i tyle 😉 znajoma mojego męża do 6 m-ca w ogóle brzucha nie miała - dosłownie w ciągu miesiąca jej tak urósł, że szok 😉 jeszcze Ci urośnie i jeszcze będziesz na niego narzekać;p

AGUŚ KAŻDEJ KOBIECIE INDYWIDUALNIE ROŚNIE BRZUSZEK 🙂 ZA 2-3 TYGODNIE MOŻESZ JUŻ MIEĆ TAKI DUŻY ŻE TYCH SZNURÓWEK NIE ZAWIĄŻESZ 🙂 NIE PRZEJMUJ SIĘ PO PROSTU TAK JEST 🙂 MOJA KOLEŻANKA DO 7 MIESIĄCA MIAŁA BARDZO MALUTKI BRZUSZEK ALE W 7 TO JĄ TAK WYSADZIŁO ŻE SZOK 🙂 GŁÓWKA DO GÓRY 🙂