Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
gosia to sa te minusy neta ze nigdy nie wiesz na ile prawde mowia osoby ktore tu znasz ale nie martw sie ja tak na serio jestem dwumetrowym owlosionym miesniakiem ktory szuka ciezarnej do zeniaczki bo jest impotentem hehehehe 😜 a tak powazne Przestan sie przejmowac jakas glupia idiotka pogadaj z dziewczynami z forum ze naprawde jej uwierzylas i dlatego stanelas w jej obronie napewno zrozumia 🙂 To o tobie tylko dobrze swiadczy ze chcesz ufac ludziom ale czasami ma to niestety tez ujemne skutki tak jak teraz w twoim przypadku ale sobie ie powinnas miec nic za zle 🙂 😘 buziaki

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
pewnie ze tak 🙂 lepiej jak to mowią dmuchac na zimne 🙂 dla dobra dzidzi wszystko 🙂
eh Gosiu tak to juz z ludzmi jest nie warto nikomu ufac tym bardziej ze kazdy w naszym durnym panstwie tylko sobie.. po czesci maja racje ale traca w ten sposob zdolnosc do empatii i altruizmu.. hm sprostowanie altruizmu i tak nie ma bo kazdy z nas chcac czy nie chcac rodzi się egoistą nie ma co sie przejmowac Gosienko, olac takich durnych ludzi jak ta laseczka i najlepiej nie wychodzic z nimi w zadne relacje bo potem mozemy czuc się tylko zle.. tylko najgorsze ze nie da sie tego wyczuc kiedy leja wode..
ja tez juz nie raz sie przejechałam na ludziach i co najlepsze mowie ze juz nie bede a i tak pomagam tym co to mi pozniej pokazują srodkowy palec..

No tak.. ale to nawet nie chodzi o tę sytuację - wiadomo internet - tak bywa:/ chodzi własnie o to, że nie potrafię się uczyć w tej kwestii na własnych błędach.. Zawsze naiwnie uwierzę, zawsze dam się wyjebać... Chciałabym mieć takie wyczucie - temu ufaj, z tym coś moze być nie tak, a nie naiwnie wierzyć każdemu.. Sama nie potrafiłabym tak okłamać i boli mnie kiedy ktoś tak oszuka mnie..

• Mamusia
Ja za to kiedys bylam przesadnie naiwna i tak ja mowicei potem srodkowy palec w nagrode ale jakos chyba samo to we mnie wstapilo ze z czasem stalam sie nieufna i teraz jestem strasznie nieufna az za bardzo i u mnie to wlasnie jest przejebane ze zawsze ze skrajnosci w skrajnosc. Staram sie ufac ale jakos nie potrafie a to rownie mocno utrudnia kontakty z ludzmi ehh tak to juz z nami jest

• Mamusia
od tego momentu ja arzo blisko znajomy nabral u nas towaru na 500zl na kredyt i musialysmy splacac bo poznal jakas lafii z 5tka dzieci i nas olal dalam se spokoj z ufnoscia i mysle ze suma sumarum wyjdzie mi to na lepsze w przyszlosci nieestety takie czasy ze jak wierzysz i nie masz w sobie zdrowego egoizmu to predzej czy pozniej ktos cie wyrycka :/

• Mamusia
dlatego najlepiej ufac na pol gwizdka - heh latwo mowic trudno wykonac..
nie martw sie tez tak mam za bardzo emocjonalnie przywiazuje sie do ludzi i nie widze wtedy ze jestem tylko po to zeby zdobyc zamierzony przez ta druga osobe cel niby o tym wiem ale nie umiem tak przejsc obojetnie obok kogos kto mnie potrzebuje jak to mowią madry Polak po szkodzie no ale taka juz nasza natura nie jestesmy jakimis sukami tylko kobietami a kobieca natura jest byc naiwną, jeszcze nauczyy sie wielu pozytecznych rzeczy na naszych błedach ajaja pokopane to wszystko hehe 😁 😁
chociaz nie powiem jak mi ktos zalezie za skóre to potrafie byc wredna dla kazdego bez wyjatku 🤪 jak na skorpiona przystało 😁 😁

no tak - jak już ktoś ze mną zadrze to złośliwości też nie oszczędzam... mówię co myśle i to na głos, żeby wszyscy wiedzieli... Ale to nie zmienia faktu, że w środku cierpię jak ktoś mnie oszuka.. A taka już moja natura, że łatwo w różne rzeczy wierzę, łatwo mnie wykorzystać niestety.. mam nadzieję, że kiedyś się tego oduczę

• Mamusia
Gosiu napewno 🙂 jeszcze większa częsc zycia przed nami, ja dopiero bedąc w ciązy przekonałam się ilu wokól mnie tak naprawde przyjaciół a ilu tylko takich którzy udają.. teraz widze na kogo moge liczyc w trudnej chwili, wiec jakby nie bylo zycie nieustannie nas czegos uczy i musimy wyciagac z tego wnioski zeby pozniej unikac takich sutuacji 🙂

Jula i to jest jedna z przykrzejszych stron zachodzenia w ciąże.. u mnie okazało się, że tak naprawdę spośród miliona znajomych zostali znajomi grzeska (którzy mają badź palnują dzieci) i jedna moja koleżanka.. a reszta? pamięta o mnie od większego święta... czasem nawet cześć na ulicy nie usłyszę.. w dupie ich mam..

• Mamusia
uciekam kobietki co prawda posprzatane mam ale trza pokroic miesko i doprawic, poloze sie tez moze bo ni cholere to dziadostwo mdlace nie chce przejsc i poczekam na tego co to mnie wczoraj pol nocy przepraszał za to ze cos glupiego palnąl a ja oczywiscie obrazam sie o wszystko hahah w sumie fakt drazniacy dla kobiety temat dotyczacy wagi haha oj wspolczuje mu bo raz ma ze mna niebo a raz pieklo

• Mamusia
ja narazie tez spadam musze sie wziac za sprzatanie pokoju dla dzidka bo tam czysty lumpeks sie zrobil 😁 a tesciowa teraz w sobote przyjezdza i wiece musze swieci czystoscia i przykladem 😁 😁 😁 😁 a po poludniu jeszcze zakupy z mezusiem ale obiecal ze mi pomoze przy przygotowywaniu jedzonka na sobote wiec jest git jeszcze tylko jak mi sie go uda zagonic do mycia okien to bedzie super zajebiscie 😁