Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

Aguś to mją być takie teksty promujące gminę - takie typowo reklamowe do gazet.. tylko, że napisane ma być sporo, w każdym zawarte to samo a najlepiej innymi słowami;p 5 już napisałam, 6 piszę.. 7 chyba zostawię sobie na jutro...

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiesz co, ja to tylko mam staż w dziale promocji.. i właśnie mnie chyba na zapas chcą wykorzystac bo wcale tych tekstów tak dużo nie trzeba.. tylko chcą mieć - bo ja za 2 tyg skończę staż a teksty im ktoś pisać musi - to będą je mieli..

oj żebyś wiedziała 😉 odejdzie mi staż, skończę rok studiów, skończe studia mężowi bo pracę już oddaliśmy więc 10 lipca się broni, może uda się zakończyć prawko;0 odejda praktycznie wszystkie obowiązki na okres co najmniej 2 miesięcy 😉 Będę miała wreszcie czas dla Kuby, męża i siebie 😉

Dla dzieci a potem dla samego ich uśmiechu czy przytulenia się można naprawdę wszystko 😉 Powodzenia więc jutro - ja się postaram to skończyć w końcu i też iśc lulu 😉 Cieszę się, że mąż udostępnił mi w ciągu dnia 2 godz snu bo przecież już bym tu padłą i nic nie wymyśliła;p

Pa Agusiu i kolorowych 😉

• Mamusia
O Matko i córko 35 stronic 🙂.Juz godzinke czytam,zaczyna świtać a ja jak nocny Marek.Nie wiem dlaczego znow nie moge w nocy spac 😞.rano mam isć na badaia i podejrzewam,ze jak zaraz padne ,to nici z wyjscia.
Pozdrawiam Wasze brzusie.Nie dam rady wszystkiego nadrobić>lece do łozka 🙂 04:28

• Mamusia
pewnie Gosiaczku ostatnio rzadko robimy małe trzęsienie no więc efekt piorunujący 😁 a teraz znowu 2 tygodnie postu bo mama do mnie przyjeżdza 😜 ale nadrobi się później hhahaha 😁 ale powiem Ci faktycznie człowiekowi humor się poprawia no nic zaraz uciekam doprowadzic mieszkanie do stanu uzywalności trzeba zabłysnąć przed mamusią 😁

Ale powiem Ci szczerze, że też tak mam;p jak się czasem wkurzę na mojego - przegłodzę jego i siebie;D hehe Czasem nawet jak mam ochotę to specjalnie unikam;p;p dla lepszego efektu - ale to tak od kaprysu;p;p